Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Danas cist penal zaJedinstvo se ne svira.Idemo dalje.
A o tome se veoma malo piše na ovome pdf-u.lupus je napisao/la:Danas cist penal zaJedinstvo se ne svira.Idemo dalje.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Pa jer je sudijska greska, koja se desi jednom ili dvaput u polusezoni, i tako se i desi i kontra tima koji je postedjen najstroze kazne, u ovom slucaju FK Velez. Penal se mogao dosudit, i vjerovatno i jest bio, ali u tome je razlika izmedju mene i tebe Aldine. Ti ne smijes reci da je u Kaknju penal po udzbenicima propusten da bude sviran, gdje odbrambeni igrac nije dotakao loptu. A ja cu priznat da je sudija pogrijesio sto nije svirao penal za Jedinstvo. Iako, objektivno, Velez je sasvim zasluzeno pobijedio i kontrolisao cijeli mec. Znaci, naucis razlikovat, mali uzorak = sudijska greska, svako kolo sumnjive situacije = kradja.
Pokušaj izmisliti identitet. Već pokušavate mjesecima iako znate da je to zabranjeno. Nastavi i dalje, imaš vremena.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne bi ga ni ja imao muda svirat pred 4 hiljade ljudi i nakon svega sto je bilo. To sto kod vas sviraju na otoci gdje sjedite vas dvojica, to je druga stvar. Samo da poselamim skauta danasnjeg sto je ponio teku i biljezio sve. Lijepa mu je zenaMancini je napisao/la:A o tome se veoma malo piše na ovome pdf-u.lupus je napisao/la:Danas cist penal zaJedinstvo se ne svira.Idemo dalje.

A šta to "sviraju" na Otoci, i koja dvojica što sjede?shaman7 je napisao/la:Ne bi ga ni ja imao muda svirat pred 4 hiljade ljudi i nakon svega sto je bilo. To sto kod vas sviraju na otoci gdje sjedite vas dvojica, to je druga stvar. Samo da poselamim skauta danasnjeg sto je ponio teku i biljezio sve. Lijepa mu je zenaMancini je napisao/la:A o tome se veoma malo piše na ovome pdf-u.lupus je napisao/la:Danas cist penal zaJedinstvo se ne svira.Idemo dalje.

-
- Kontakt:
Aldine vidimo se na otoci u nedelju, naravno ako budes tu 

Pa mora biti, kaci ga njegova smjena. Mokroguz je u subotuStarmoCity je napisao/la:Aldine vidimo se na otoci u nedelju, naravno ako budes tu

Za sve ove godine si mogao skontati da čovjek ne živi u BiH. Al treba mozak aktivirati.shaman7 je napisao/la:Pa mora biti, kaci ga njegova smjena. Mokroguz je u subotuStarmoCity je napisao/la:Aldine vidimo se na otoci u nedelju, naravno ako budes tu

Podveležac, piše se u nedjelju. Sa tobom i sličnim tebi ni blizu.StarmoCity je napisao/la:Aldine vidimo se na otoci u nedelju, naravno ako budes tu

-
- Kontakt:
Jel toliki problem odgovorit na fudbalsko pitanje, znaci ne zanima me identitet tvoj iako bih te sutra u toj vogosci mogao naci, samo odgovori kad se vec upustas u diskusiju o penalima. razlika izmedju mene i tebe je sto ja priznajem da je trebao bit penal. I svejedno bismo mi dobili tu utakmicu, jer smo zabili dva gola poslije, i mogli smo jos koji, cak smo jednom i stali u kontri 4 na 2 jer igrac jedinstva lezi na podu. znaci, fakticki mi smo ovu utakmicu bili puno bolja ekipa, i dobili bismo je. nemas nikakvih argumenata nego se pravis pametan jel nedjelja ili nedelja. alensa33 ili mancini, ista vam ip adresa. pozdrav.Mancini je napisao/la:Podveležac, piše se u nedjelju. Sa tobom i sličnim tebi ni blizu.StarmoCity je napisao/la:Aldine vidimo se na otoci u nedelju, naravno ako budes tu
.
drugo je penal ne dosuditi ili dosuditi jedinom greskom na utakmici a drugo je namjerno dosudjivanje svega i svacega protiv jednog kluba u namjeri da mu onemoguci da razvije igri i da opasno ugrozi povlasteni klub.U ovoj nasoj utakmici jucer sudija je mogo dosuditi penal za Jedinstvo i sigurno se ne bih niko bunio,ali vjerovatno sudija nije imo dovoljno hrabrosti.Ali bez obzira i da je Jedinstvo povelo brzo bi se taj rezultat preokreno jer je razlika izmedju timova velika.Meni je krivo sto nije dosudio penal za Jedinstvo,trebo je
.Sa ovim nedosudjenim penalom Velez nema nista,ako se neko buni onda to treba uputiti sudijama a ne Velezu prebacivati
U Nedelju farbamo onu Gay Arenu svu u crveno i Olimpicu dokazujemo da se ne trebaju vise truditi oko PL ,bice game over

U Nedelju farbamo onu Gay Arenu svu u crveno i Olimpicu dokazujemo da se ne trebaju vise truditi oko PL ,bice game over

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ispravka krivog navodadrakensang je napisao/la:alensa33 ili mancini, ista vam ip adresa. pozdrav.Mancini je napisao/la:Podveležac, piše se u nedjelju. Sa tobom i sličnim tebi ni blizu.StarmoCity je napisao/la:Aldine vidimo se na otoci u nedelju, naravno ako budes tu
.

Ja ne navijam za Olimpik.
Dosadan si. Od sada ti ne odgovaram ni na jedan post.drakensang je napisao/la: alensa33 ili mancini, ista vam ip adresa. pozdrav.
.
-
- Kontakt:
jer o fudbalu znas samo da se igra na dva gola i s jednom loptom, zato i ne odgovaras. usi ti treba u masnu zavezatMancini je napisao/la:Dosadan si. Od sada ti ne odgovaram ni na jedan post.drakensang je napisao/la: alensa33 ili mancini, ista vam ip adresa. pozdrav.
.
Olimpik: Trifković, Milović, Jusić, Uzelac, Osmanović, Muminović, Jusufi, Radovac, Sadiković, Hiroš, Zeba.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
GOOOOOOOOOOOOLLLL!!!!
Mislim da je Adnan usao na top 5 strijelaca sad.

Mislim da je Adnan usao na top 5 strijelaca sad.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
PANDZAAAAAAA!!!!! 3-0!!!
BRAVO!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- josipmusa2
- Kontakt:
Kome smeta jak olimpičk
Smeta vama podvelešcima.josipmusa2 je napisao/la:Kome smeta jak olimpičk
Jedna informacija, dobit ćete 150 ulaznica po cijeni od 5 KM. Trebali ste dobiti puno više ali pošto ste bili jako bezobrazni u toku ove sedmice dobit ćete gore navedeni broj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.