-Paja je napisao/la:
IFHHS moze praviti kakve god hoce liste i njegova lista je bitna isto ko sto bi bila lista Braca Hadziosmanoica kad bi je sad napravio znaci ta glupa lista nije ni priznata od Uefe i Fife a o njoj dovoljno govori podatak da se na prve tri pozicije nedavno nalazili Barcelona, Shakhtar i Werder hahaha kakva komedija sluzbena i relevantna lista
Pa sta si misu htio time da dokazes? Pa ja i dalje stojim iza toga, Arsenal ne priznaje te liste pa makar stavili 20 puta Wengera, ali kazem ovdje je logicno bilo sto su stavili Wengera valjda da neko pomisli da su postali realni jer su im ostale liste bile sranje!
znači prva relevantna lista IFHHS-a al nemogu sad i sa tobom pristajati radio sam danas 2 eseja boli me glava ali ako kažeš da VI(Arsenal) ne priznaje ovu listu onda dobro...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul64 jel' tebi normalno da najbolji klubovi u zadnjih godinu ( il deset ) su Barcelona na prvom ( iole se može prihvatit ), Shahktar na drugom ( ) i Werder na trećem mjestu ( ) ?! Jel' to tebi normalno ?! Mislim, opet kažem, da tu postoji neka druga računica, samo bih volio da znam koja... Isto tako sa Wengerom, on jest sigurno u top 5 al za prvo, po broju osvojenih titula nije, a po svemu ostalom jest... Eh, koja je njihova računica i u ovom glasanju neznam, a stvarno bih volio da znam.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
GunnerS je napisao/la:Raul64 jel' tebi normalno da najbolji klubovi u zadnjih godinu ( il deset ) su Barcelona na prvom ( iole se može prihvatit ), Shahktar na drugom ( ) i Werder na trećem mjestu ( ) ?! Jel' to tebi normalno ?! Mislim, opet kažem, da tu postoji neka druga računica, samo bih volio da znam koja... Isto tako sa Wengerom, on jest sigurno u top 5 al za prvo, po broju osvojenih titula nije, a po svemu ostalom jest... Eh, koja je njihova računica i u ovom glasanju neznam, a stvarno bih volio da znam.
joj brineš me....ma samo sam citirao Pajin post sa teme Primera gdje on ismijava tu listu...a da se razumijemo ta lista i jest smješna i nisam ni rekao da nije ma samo prcam malo Paju ništa više jer ipak na toj listi koju je on davno ismijao Wenger je izabran za trenera desetljeca
Tvoja snaga argumenata me dotukla evo jos se oporavljam Njihove liste su sranje i jos jednom kazem to sto su stavili Wengera nece ih uciniti puno ozbiljnijim a i nisu sluzbena stranica neke fudbalske organizacije tako da ja ne vidim uopste svrhu njihovog postojanja. Znam ja sta si htio postici, ali nazalost preracunao si se, htio si da ispadne kako sam ja tu listu blatio a sad je kao podrzavam ali nazlost nema nijedan moj post gdje se ja pozivam na tu listu kao dokaz da je Wenger najbolji menadzer, da sam se pozivao na nju mozda bi onaj tvoj post i imao smisla ovako ostajes ipak limitiranog mozga mali navijac malog kluba. Ne treba meni neka ifgsss lista da mi dokaze da je Wenger najbolji svih vremena!
Faraon iz Visokog je napisao/la:Sad nam dolaze Svrake nakon dugo vremena,neznam jel bolje poslat kombinovani sastav il ic da ih zgazimo
ja mislim koji kod sastav izadje da ih moze zgaziti, ne bitno ko kod njih bude igrao, samo moze biti problem odbrana, tj. primanje golova.. volio bih vidjeti scz... na golu da se fabianski malo odmori...
zanimljivo je kako Paja napiše jedno....pa kroz jedno sat vremena se edituje pa dopiše još bar 4 rečenice...i šta sad da ja komentaršem...hajde da nebude potpuni spam ja se nadam da če Arsenal osvojiti neki trofej...pod trofejom milsim na EPL jer su mi najdraži u istoj...pa čak mi i Paja nemože promjeniti mišljenje
Jucer nisam gledao,al' po rezultatu da se primjetiti da je bilo deranje guzo va
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-Paja je napisao/la:Imao je klaun srece sa Portom i osvojio kad je bila slaba konkurencija u Chelsiju je sa ogrominm novcem uspio na foru osvojiti titule ali poslije je dobio otkaz u evropi nista nije napravio cak je Liverpool tamo dominirao nad njima, a u Italiji smijesna konkurencija i evo gubi titulu da bi nesto napravio u evropi. Ne moze on vodji vodu na treningu da raznosi!
Bosco je napisao/la:Ako ih maznemo dvaput zamislite koliko će Monolog doći na.drkan na ovu temu, tad će i Safet Sušić bit veći stručnjak i taktičar od Wengera.
I ovako je protiv mene a tad...uh Mislim da sam mu nešto skrivio
Bosco je napisao/la:Ako ih maznemo dvaput zamislite koliko će Monolog doći na.drkan na ovu temu, tad će i Safet Sušić bit veći stručnjak i taktičar od Wengera.
I ovako je protiv mene a tad...uh Mislim da sam mu nešto skrivio
Pa vama gostuje West Ham u subotu/nedjelju/, tako da...A, mi smo skinuli jedan skalp u Carling Cupu u kojem smo također igrali sa rezervama(pobijedili smo Chelsea, a nije nemoguće da se tako nešto desi i sa Arsenalom, mada sumnjam u taj scenario).
@Gunners,
Apsolutno ne'am ništa protiv tebe, samo si me iznervirao što nisi najbolje shvatio moje postove u vezi Wengera i kompanije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
27 Wed Carling Cup A Newcastle United 19:45 SS2
30 Sat Barclays Premier League H West Ham United 15:00 ATVO
November F A
03 Wed UEFA Champions League A Shakhtar Donetsk 19:45 ATVO
07 Sun Barclays Premier League H Newcastle United 13:30 SS1
10 Wed Barclays Premier League A Wolverhampton W. 19:45 ATVO
14 Sun Barclays Premier League A Everton 14:00 SS1 20 Sat Barclays Premier League H Tottenham Hotspur 12:45 SS1
23 Tue UEFA Champions League A Braga 19:45 ATVO
27 Sat Barclays Premier League A Aston Villa 12:45 SS1 Idućih 9 utakmica, od ovih 9, trebaju dobit svih 9
@Monolog, hvala Bogu, bio si me prepao
Slušajte šta AW kaže o JET-u i Lansbury-u. Dok JET-a ne poznajem baš najbolje, Lansbury sam gledo u par navrata i mati mila oduševljen sam sa njim. Jedva čekam da počne igrat češće i da svima pokaže koliki je talenat, a isto važi i za Thomasa.
[youtube][/youtube]