Imas izjavu Cige na fb stranici biscani.net.NeRi_K je napisao/la:Ima li neko više informacija u vezi renoviranja svlačionica, krova itd., jer vidim da je IOM na svojoj službenoj stranici objavio post gdje spominju NK Jedinstvo. Da li oni financiraju radove i šta će se sve raditi ukoliko financiraju?
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sredstvima Vlade Velike Britanije(preko IOM-a) obnavljaju se svlačionice, krov i ograda. Narod baš i ne voli IOM zbog trenutne situacije, tako da je i njima stalo da im se bar malo(ako je moguće) popravi percepcija javnosti o IOM-u. A to sigurno neće steći dosadašnjom kupovinom korpi za smeće ili motornih sanki
. Potrebne su "krupnije" stvari kao ova oko Jedinstva

Vidim sad izjavu, a kad su nam već u grad doveli migrante treba im dušu uzeti, samo malo je ovih 200.000 KM, nek nam i teren riješe.
Bilo bi dobro da se konstrukcija krova ofarba.
Bilo bi dobro da se konstrukcija krova ofarba.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Sve sto nam da taj IOM i uzece nam ne brinite se vi nista.
0:2
Mi koga pobjedimo ovu polusezonu taj ni ne zasluzuje postojati nikako.
Iduce kolo Velezu, minimum 5 komada u mrezi

Moze malo vise o utakmici, jesmo li ista napravili?tropic je napisao/la:0:2
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bice nama tesko ostati ove godine. Sad tek utakmice se namjestaju mi smo previse slabi
Imali jedan zicer za 1-0 i to je to. Igra nikakva, igraci jos gori. Ocekivano sve s obzirom na situaciju ali mislio da ce barem odbrana biti koliko toliko stabilna. Sudeci po danasnjoj utakmici i tu ce biti velikih problema.harden je napisao/la:Moze malo vise o utakmici, jesmo li ista napravili?tropic je napisao/la:0:2
Uglavnom, najgora utakmica koju sam u zivotu pogledao.
Velez ako ne zabije 6 komada, losi su skroz.

-
- Kontakt:
Koliku platu ima Vlado Jagodic kad je ostao tu i dalje?
Mi cemo biti blize ispadanju iz ove lige nego opstanku jer mi do kraja necemo dobiti nikog.
Mi cemo biti blize ispadanju iz ove lige nego opstanku jer mi do kraja necemo dobiti nikog.
L 23 stoper sa duzom kosom vam je beton igrac barem danas je spasio 2-3 gola još.Sretno Krajino u buducnosti i sve najbolje! 

Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Kakva nam je uopsta igra bila? Ne valja mi ovo 3 utakmice bez gola a jos iducu gostujemo u Tesnju.Tito_1922 je napisao/la:L 23 stoper sa duzom kosom vam je beton igrac barem danas je spasio 2-3 gola još.Sretno Krajino u buducnosti i sve najbolje!
Vama takodjer sve najbolje, iducu pobjedite i osigurate ulazak u "premijer ligu".

Od pocetka smo se samo branili, a Velez nas ubijao preko boka gdje igra onaj mali sa brojem 3, ne znam kako se zove. Do primljenog gola se i moglo nekako, al' onda primamo bas glup gol gdje Ekro sa 10 metara lobuje golmana u pokusaju vracanja lopte. Pri 0-0 cini mi se da je mogao biti i penal za nas, nisam dobro vidio al i par mostaraca mi kaze da je mogao svirati slobodno... Drugi gol - Brandao u jednom koraku ostavlja Remu iza sebe i ubacuje u peterac gdje neko od njihovih zabija. Imali su jos i stativu, nekoliko odlicnih prilika al skrti u napadu, Fajic hoce sve sam.tropic je napisao/la: Kakva nam je uopsta igra bila?
Kad smo napali pred kraj Samir odlicnio osutao sa 20ak metara i golman mu dobro odbrani, cini mi se Ekro isto imao sansu i njemu skinuo golman, direkt u njega isla. Ani imao najbolju priliku gdje je promasio 1 na 1, golman mu odbranio slab sut. Nema ova ekipa snage da igra ni termin kamoli na velike golove utakmicu.
Jasarevic i Tahirovic najbolji kod nas, Adi zaustavio Fajica koliko god je mogao.
Bio je kod vas u Mostaru na probi, kaze Ibro nije dovoljno dobar. Hvala i sretno i vama.Tito_1922 je napisao/la:L 23 stoper sa duzom kosom vam je beton igrac barem danas je spasio 2-3 gola još.Sretno Krajino u buducnosti i sve najbolje!
Realno došli ste da sto manje golova primite.Imali te par kontri uglobalu i ovaj penal je sumnjiv bio al cemo vidjeti na snimku.Nije se moglo vidjeti.Ponisten je gol Fajicu vjerovatno regularan.Vidjet ces snjimak kako god drug Velež je fizicki mnogo jak i napadao 90 min.Vise nego zasluzena pobjeda.tropic je napisao/la:Kakva nam je uopsta igra bila? Ne valja mi ovo 3 utakmice bez gola a jos iducu gostujemo u Tesnju.Tito_1922 je napisao/la:L 23 stoper sa duzom kosom vam je beton igrac barem danas je spasio 2-3 gola još.Sretno Krajino u buducnosti i sve najbolje!
Vama takodjer sve najbolje, iducu pobjedite i osigurate ulazak u "premijer ligu".
Jedinstvu zelim sve najbolje,Krajina je otpor Bosne kao i mi što smo.

Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
23 bi bio jos bolji da nije krpio Ekrema haha. Dosta ste lose odigrali a opet ste imali "penal" i dvije fantasticne prilike. Ko je ekrem i zasto igra?
Max Allegri
Ma igra eto jer nema ko drugi, moze on solidno cuvati igrace iz ostalih ekipa al ove Velezove sto su duplo brzi nema sanse realno... Dobro on dodje tim mladjim momcima na terenu sa svojim iskustvom, vise od pola ekipe ima manje od 21 godine.Mig_Mig je napisao/la:23 bi bio jos bolji da nije krpio Ekrema haha. Dosta ste lose odigrali a opet ste imali "penal" i dvije fantasticne prilike. Ko je ekrem i zasto igra?
Inace ove sezone dvije najgore utakmice je odigrao protiv Veleza...prvu cini mi se oba gola Fajic preko njega zabija, onda dobija bezveze crveni... danas ovo.
-
- Kontakt:
Hocemo moci zabiti gol i jednoj ekipi do kraja sezone. Na kraju bi mogli i ispasti
Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :
https://sportsport.ba/fudbal/fk-velez-p ... icu/311080
Eto samo drugi put bi red bio da se odmah žalite ako nije nešto u redu,a ne jednu izjavu davati u Mostaru pa onda nakon povratka kući drugu!
Eto samo drugi put bi red bio da se odmah žalite ako nije nešto u redu,a ne jednu izjavu davati u Mostaru pa onda nakon povratka kući drugu!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
emil02in je napisao/la:Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :
Ma palite se svi na neke komentare na stranici Prva Liga. Ko god hoce pricati realno zna da vas nismo mogli dobiti. Taj penal da smo dobili i da smo poveli ja mislim da bi izgubili sa jos vecom razlikom. Moze pricati sta ko hoce ali ove sezone nemamo ekipe koja moze nesto uraditi. Bilo je potpuno rasulo trebamo biti sretni sto ikako igramo. I sad se sve diglo zbog jednog penala. Taj bivsi predsjednik se nije digao kad je klub trebalo ugasiti. Sretno vama u subotu da vi pobijedite i rijesite pitanje premierligasa.
nebeskasila je napisao/la:emil02in je napisao/la:Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :
Ma palite se svi na neke komentare na stranici Prva Liga. Ko god hoce pricati realno zna da vas nismo mogli dobiti. Taj penal da smo dobili i da smo poveli ja mislim da bi izgubili sa jos vecom razlikom. Moze pricati sta ko hoce ali ove sezone nemamo ekipe koja moze nesto uraditi. Bilo je potpuno rasulo trebamo biti sretni sto ikako igramo. I sad se sve diglo zbog jednog penala. Taj bivsi predsjednik se nije digao kad je klub trebalo ugasiti. Sretno vama u subotu da vi pobijedite i rijesite pitanje premierligasa.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hahahhaaaa bujrum na novu utakmicu, a znate da se registrovana utakmica ne može ponovitiemil02in je napisao/la:Pošto ste kako tvrdi vaš bivši predsjednik oštećeni i niste imali uslove za igru kako tvrdi vaš klub bujrum onda :

Niko se nije žalio na gostoprimstvo i drugo, nego na suđenje. Na snimku utakmice koji je bio na City tv u 20h se utvrdilo da je Jedinstvo oštećeno za dva penala. Kako da se žali odma ako nije bio 100% siguran, i ako je bio udaljen 100 metara od mjesta gdje se desio prvi penal.
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.