FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja nisam vidio da je Dejo nesto lose napisao. Niti da je nesto slagao. Nema potrebe sada sve ljude iz bivse uprave, svaki put kada ih se spomene, prati na ruke i vrijedjati jer je bilo gresaka. Bas ruzno.
Sto puta ispricana prica od koje klub nema nikakve koristi.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Braco@, moze li ovako sutra?
________Veca
Stana Bogi Sipa Rodin
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic
Za nijansu ofanzivnija ekipa od koje se treba ocekivati brza i kreativnija igra prema naprijed. Vjerujem da ce se Zvijezda iskljucivo braniti i probati iz kontri da nas ugrozi. Imaju dva, mozda tri neugodna igraca, ostalo ispod nekog prosjeka.
Ocekujem nekih pet hiljada navijaca, dobru atmosferu i utakmicu sa dosta tempa i prilika.
________Veca
Stana Bogi Sipa Rodin
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic
Za nijansu ofanzivnija ekipa od koje se treba ocekivati brza i kreativnija igra prema naprijed. Vjerujem da ce se Zvijezda iskljucivo braniti i probati iz kontri da nas ugrozi. Imaju dva, mozda tri neugodna igraca, ostalo ispod nekog prosjeka.
Ocekujem nekih pet hiljada navijaca, dobru atmosferu i utakmicu sa dosta tempa i prilika.
Uzimamo sutra u hendikepu, vakat je 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne kontam što Rodin na lijevog beka kad je štoper, ostalo super samo bih zamjenio pozicije Mujezinoviću i Ramoviću budući da je centralni vezni pozicija koju je Mustafa ponekad i igrao, a Ramović ipak nije.Dokoljenko je napisao/la:Braco@, moze li ovako sutra?
________Veca
Stana Bogi Sipa Rodin
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic
Ma ja, jel to ona samo da ne puca? Oni nas mogu praviti budalama tri godine i isto to raditi dalje, a mi da klimamo glavom i svrsavamo na to?Dokoljenko je napisao/la:Ja nisam vidio da je Dejo nesto lose napisao. Niti da je nesto slagao. Nema potrebe sada sve ljude iz bivse uprave, svaki put kada ih se spomene, prati na ruke i vrijedjati jer je bilo gresaka. Bas ruzno.
Doveli nam klub do toga da nemamo igraca da valja i jos pricaju sarene laze. Ja dobar, a ostali ne valjaju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Rodin je lapsus. Ispravio sam.braco je napisao/la:Ne kontam što Rodin na lijevog beka kad je štoper, ostalo super samo bih zamjenio pozicije Mujezinoviću i Ramoviću budući da je centralni vezni pozicija koju je Mustafa ponekad i igrao, a Ramović ipak nije.Dokoljenko je napisao/la:Braco@, moze li ovako sutra?
________Veca
Stana Bogi Sipa Pavic
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic
Ne moze Mujezinovic bas u sredinu, gubi dosta lopti. Ramovic je dosta ozbiljniji i kreativniji, po meni logicnije ovako.
Edit. Gdje su i sta rade ovi sto su nas napustili u zimskom prelaznom? Curjuic u formi zivota, preporodio i sebe i Zrinjski. Vranjes od najveceg pojacanja do druge lige. Ostali?
Jazvić u Hermannstadtu u Rumuniji, 6 nastupa ali samo 2 puta je počeo u prvih 11, ostale utakmice s klupe počeo i dao 1 go. Blagojević nije odigrao nijednu utakmicu u Osmanlisporu, čak mislim ni na klupi da nije bio. A mislim da trenira normalno. Bakrač potpisao za OFK Titograd. I Arežina znamo MDK.Dokoljenko je napisao/la:Rodin je lapsus. Ispravio sam.braco je napisao/la:Ne kontam što Rodin na lijevog beka kad je štoper, ostalo super samo bih zamjenio pozicije Mujezinoviću i Ramoviću budući da je centralni vezni pozicija koju je Mustafa ponekad i igrao, a Ramović ipak nije.Dokoljenko je napisao/la:Braco@, moze li ovako sutra?
________Veca
Stana Bogi Sipa Pavic
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic
Ne moze Mujezinovic bas u sredinu, gubi dosta lopti. Ramovic je dosta ozbiljniji i kreativniji, po meni logicnije ovako.
Edit. Gdje su i sta rade ovi sto su nas napustili u zimskom prelaznom? Curjuic u formi zivota, preporodio i sebe i Zrinjski. Vranjes od najveceg pojacanja do druge lige. Ostali?
Bakrač je prošlo kolo postigao autogol,što bi jedan znalac rekao,najbolji stoper lige

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zadnjih par dana nesto ne vidim sarene laze. Situacija se koliko toliko smirila, pa prema tome cemu tenzija. Nema potrebe stalno drzati stvari napetim, zasto ne pokusati normalizovati situaciju.Bezideja je napisao/la:Ma ja, jel to ona samo da ne puca? Oni nas mogu praviti budalama tri godine i isto to raditi dalje, a mi da klimamo glavom i svrsavamo na to?Dokoljenko je napisao/la:Ja nisam vidio da je Dejo nesto lose napisao. Niti da je nesto slagao. Nema potrebe sada sve ljude iz bivse uprave, svaki put kada ih se spomene, prati na ruke i vrijedjati jer je bilo gresaka. Bas ruzno.
Doveli nam klub do toga da nemamo igraca da valja i jos pricaju sarene laze. Ja dobar, a ostali ne valjaju.
Skoro cetiri mjeseca, svaki dan nesto negativno. Nista nas ne kosta probati nesto drugacije, ako ne radi nas, onda zbog kluba.
Vakat je!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
4-0 bez vadjenja.
Mi moramo pobijediti makar neko nosom gol dao. I minimalno, ali da lici na nesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema tu bas neke logike sto si napisao. Da ga zabije NOSOM, a da izgleda na NESTO? e jbga ti 

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Zelim naglasiti da moramo pobijediti zbog ovog rezultata iz Sirokog. Licilo je na nesto i u Bijeljini pa nije htjela u gol i jbg. Neka sad lici kao tad i neka je neko ugura u gol. Bilo ko i bilo kako.Bezideja je napisao/la:Nema tu bas neke logike sto si napisao. Da ga zabije NOSOM, a da izgleda na NESTO? e jbga ti
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Željezničar: Kjosevski, Stanić, Bogićević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Mujezinović, Ramović, Zec, Veselinović, Krpić.
Na klupi Željezničara su ostali Fejzić, E. Zec, Zajmović, Sadiković, Hajdarević, Rodin, Klepač.
Samo ofanzivno
Na klupi Željezničara su ostali Fejzić, E. Zec, Zajmović, Sadiković, Hajdarević, Rodin, Klepač.
Samo ofanzivno

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
imal negdje link za pracenje tekme i hvala braco
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- diplomatija
- Kontakt:
ima li bilo kakav link
-
- Kontakt:
Tvrdo vala, daj Boze 1-0
-
- Kontakt:
Sto nam se vrati za ono u Bijeljini xD 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.