FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dokoljenko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dokoljenko » 16 mar 2019, 16:47

Ja nisam vidio da je Dejo nesto lose napisao. Niti da je nesto slagao. Nema potrebe sada sve ljude iz bivse uprave, svaki put kada ih se spomene, prati na ruke i vrijedjati jer je bilo gresaka. Bas ruzno.

Sto puta ispricana prica od koje klub nema nikakve koristi.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 mar 2019, 17:03

Braco@, moze li ovako sutra?

________Veca
Stana Bogi Sipa Rodin
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic

Za nijansu ofanzivnija ekipa od koje se treba ocekivati brza i kreativnija igra prema naprijed. Vjerujem da ce se Zvijezda iskljucivo braniti i probati iz kontri da nas ugrozi. Imaju dva, mozda tri neugodna igraca, ostalo ispod nekog prosjeka.

Ocekujem nekih pet hiljada navijaca, dobru atmosferu i utakmicu sa dosta tempa i prilika.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 mar 2019, 17:05

Uzimamo sutra u hendikepu, vakat je :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 mar 2019, 17:18

Dokoljenko je napisao/la:Braco@, moze li ovako sutra?

________Veca
Stana Bogi Sipa Rodin
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic

Za nijansu ofanzivnija ekipa od koje se treba ocekivati brza i kreativnija igra prema naprijed. Vjerujem da ce se Zvijezda iskljucivo braniti i probati iz kontri da nas ugrozi. Imaju dva, mozda tri neugodna igraca, ostalo ispod nekog prosjeka.

Ocekujem nekih pet hiljada navijaca, dobru atmosferu i utakmicu sa dosta tempa i prilika.
Ne kontam što Rodin na lijevog beka kad je štoper, ostalo super samo bih zamjenio pozicije Mujezinoviću i Ramoviću budući da je centralni vezni pozicija koju je Mustafa ponekad i igrao, a Ramović ipak nije.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 mar 2019, 17:27

Dokoljenko je napisao/la:Ja nisam vidio da je Dejo nesto lose napisao. Niti da je nesto slagao. Nema potrebe sada sve ljude iz bivse uprave, svaki put kada ih se spomene, prati na ruke i vrijedjati jer je bilo gresaka. Bas ruzno.

Ma ja, jel to ona samo da ne puca? Oni nas mogu praviti budalama tri godine i isto to raditi dalje, a mi da klimamo glavom i svrsavamo na to?

Doveli nam klub do toga da nemamo igraca da valja i jos pricaju sarene laze. Ja dobar, a ostali ne valjaju.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 mar 2019, 17:32

braco je napisao/la:

________Veca
Stana Bogi Sipa Pavic
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic

Ne kontam što Rodin na lijevog beka kad je štoper, ostalo super samo bih zamjenio pozicije Mujezinoviću i Ramoviću budući da je centralni vezni pozicija koju je Mustafa ponekad i igrao, a Ramović ipak nije.
Rodin je lapsus. Ispravio sam.

Ne moze Mujezinovic bas u sredinu, gubi dosta lopti. Ramovic je dosta ozbiljniji i kreativniji, po meni logicnije ovako.

Edit. Gdje su i sta rade ovi sto su nas napustili u zimskom prelaznom? Curjuic u formi zivota, preporodio i sebe i Zrinjski. Vranjes od najveceg pojacanja do druge lige. Ostali?

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 mar 2019, 18:13

Dokoljenko je napisao/la:
braco je napisao/la:

________Veca
Stana Bogi Sipa Pavic
____Saban
___________Ramovic
Veseli Mujezin Zaim
_______Krpic

Rodin je lapsus. Ispravio sam.

Ne moze Mujezinovic bas u sredinu, gubi dosta lopti. Ramovic je dosta ozbiljniji i kreativniji, po meni logicnije ovako.

Edit. Gdje su i sta rade ovi sto su nas napustili u zimskom prelaznom? Curjuic u formi zivota, preporodio i sebe i Zrinjski. Vranjes od najveceg pojacanja do druge lige. Ostali?
Jazvić u Hermannstadtu u Rumuniji, 6 nastupa ali samo 2 puta je počeo u prvih 11, ostale utakmice s klupe počeo i dao 1 go. Blagojević nije odigrao nijednu utakmicu u Osmanlisporu, čak mislim ni na klupi da nije bio. A mislim da trenira normalno. Bakrač potpisao za OFK Titograd. I Arežina znamo MDK.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 16 mar 2019, 21:52

Bakrač je prošlo kolo postigao autogol,što bi jedan znalac rekao,najbolji stoper lige :urnebes: :urnebes:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 16 mar 2019, 22:34

Bezideja je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Ja nisam vidio da je Dejo nesto lose napisao. Niti da je nesto slagao. Nema potrebe sada sve ljude iz bivse uprave, svaki put kada ih se spomene, prati na ruke i vrijedjati jer je bilo gresaka. Bas ruzno.

Ma ja, jel to ona samo da ne puca? Oni nas mogu praviti budalama tri godine i isto to raditi dalje, a mi da klimamo glavom i svrsavamo na to?

Doveli nam klub do toga da nemamo igraca da valja i jos pricaju sarene laze. Ja dobar, a ostali ne valjaju.
Zadnjih par dana nesto ne vidim sarene laze. Situacija se koliko toliko smirila, pa prema tome cemu tenzija. Nema potrebe stalno drzati stvari napetim, zasto ne pokusati normalizovati situaciju.

Skoro cetiri mjeseca, svaki dan nesto negativno. Nista nas ne kosta probati nesto drugacije, ako ne radi nas, onda zbog kluba.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 17 mar 2019, 09:43

Vakat je!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 mar 2019, 12:51

4-0 bez vadjenja.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 mar 2019, 15:38

Mi moramo pobijediti makar neko nosom gol dao. I minimalno, ali da lici na nesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 17 mar 2019, 15:49

Nema tu bas neke logike sto si napisao. Da ga zabije NOSOM, a da izgleda na NESTO? e jbga ti :tokralju:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 mar 2019, 16:00

Bezideja je napisao/la:Nema tu bas neke logike sto si napisao. Da ga zabije NOSOM, a da izgleda na NESTO? e jbga ti :tokralju:
Zelim naglasiti da moramo pobijediti zbog ovog rezultata iz Sirokog. Licilo je na nesto i u Bijeljini pa nije htjela u gol i jbg. Neka sad lici kao tad i neka je neko ugura u gol. Bilo ko i bilo kako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 mar 2019, 17:07

Željezničar: Kjosevski, Stanić, Bogićević, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Mujezinović, Ramović, Zec, Veselinović, Krpić.

Na klupi Željezničara su ostali Fejzić, E. Zec, Zajmović, Sadiković, Hajdarević, Rodin, Klepač.

Samo ofanzivno :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 17 mar 2019, 18:00

imal negdje link za pracenje tekme i hvala braco
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 17 mar 2019, 18:04

ima li bilo kakav link

coN3
Kontakt:

Post Postao/la coN3 » 17 mar 2019, 18:06

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 17 mar 2019, 18:22

Tvrdo vala, daj Boze 1-0

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 17 mar 2019, 18:28

Sto nam se vrati za ono u Bijeljini xD :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.