FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 16 mar 2019, 16:08

Denchi je napisao/la:sve ih je Baka pobrojao kao igrače koje bi htio dovest....I irfana i Okića....
I to je mjerodavno? Pa nije on Guardiola pa da njegove riječi imaju neku težinu. Zato su u ovakvoj situaciji, jer dovode tako te škart igrače.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 mar 2019, 16:15

Mortem sretan rodjendan,zelim da ti se zelja za ovu godinu ostvari. A znam koja je ( dupla kruna )

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 16:17

AlfredNobel je napisao/la:
Denchi je napisao/la:sve ih je Baka pobrojao kao igrače koje bi htio dovest....I irfana i Okića....
I to je mjerodavno? Pa nije on Guardiola pa da njegove riječi imaju neku težinu. Zato su u ovakvoj situaciji, jer dovode tako te škart igrače.
pa čovjek govori šta mu fali, tad je i Blagojevića spominjao za sredinu, meni to govori da nisu baš s lovom kao što se misli...a ko mu dovede ove Bencune i onog staklenog u napadu :tokralju: :bow:

ima on oko, koliko godina je njima valjao Lasta a Ševko je meni bolji ipak...dosad im je bio dobar taj recept jbg...toliko da njihov primjer sljedi ostatak lige, samo u 2 ekipe nema naših bivših igrača...

ne znam po meni je on solidan stručnjak, samo je usrao s izjavama previše, pokušavao je taktički drugačije stvari svaki meč s nama i zbog tog ima respekt od mene nije šablonac a tim si već glavom i ramenima iznad ostalih trenera ove lige...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 mar 2019, 16:17

- Pravo kaze @obiteljskic , vrlo , vrlo vazna 3 boda .
- Kako bi bilo dobro imati +12 pred4 zadnja kola i rahat se pripremati za novu sezonu i Evropu.
- Bez razlike ko bude igrao mora pruziti max. i ozbiljno uci u utakmicu , kao da su Plasticni u pitanju
- Zbog "zamora materijala" , po jedno poluvrijeme bi mi igrali Stanojevic-Crepulja , Kapic cijelu. Bojim se povreda,a ne bi valjalo pred pauzu.
- Velkoskog bih iz istih razloga ostavio na klupi,ako zatreba tu je . Nesto slicno kao Stanojevic ili Crepulja .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2019, 16:19

Po meni je Dilaver dosta lucidniji i tehnički jači igrač od Hadžića. Hadžić je dosta spor igrač i za svoju konstituciju slabo gradi loptu i bezopasan je leđima prema golu, što recimo Ahmetović radi fantastično. A Okiću je najveći domet klub iz sredine tabele ili inostranstvo poput Kazahstana.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 mar 2019, 16:22

Denchi je napisao/la:
pa čovjek govori šta mu fali, tad je i Blagojevića spominjao za sredinu, meni to govori da nisu baš s lovom kao što se misli...a ko mu dovede ove Bencune i onog staklenog u napadu :tokralju: :bow:

ima on oko, koliko godina je njima valjao Lasta a Ševko je meni bolji ipak...dosad im je bio dobar taj recept jbg...toliko da njihov primjer sljedi ostatak lige, samo u 2 ekipe nema naših bivših igrača...

ne znam po meni je on solidan stručnjak, samo je usrao s izjavama previše, pokušavao je taktički drugačije stvari svaki meč s nama i zbog tog ima respekt od mene nije šablonac a tim si već glavom i ramenima iznad ostalih trenera ove lige...
Dobar za ove lige, za nešto više je velika nula. Zato se i vratio u Zrinjski.

@BordoSarajevo
Dilaver je meni dobar u ono vrijeme kad sam ga pratio, e sad kakav je, pojma nemam. Može uletiti nekad kao zamjena, ali da igra prije Ahmetovića nema šanse. Merso je za njega Kane, mada Dilaver nije bolji ni od Handžića. Također, trenutno je sasvim nepotreban, jer imaš i Crničkog za kojeg mislim da će kidati čim dobije šansu.
Za Hadžića ne bih ni govorio, smiješan igrač za FKS.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 mar 2019, 16:24

Sretan rođendan i sve najbolje @mortemhz

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 mar 2019, 16:32

NAZALOST NECU MOCI NA UTAKMICU SUTRA .

OBZIROM DA IMAM POLUGODISNJU I DA JE SVAKA UTAKMICA ZA MENE UPITNA , ZELIO BIH NEKOM DATI POLUGODISNJU DA KORSTI DO KRAJA SEZONE . NARAVNO DA MI JE VRATI , PO ZAVRSETKU SEZONE . POLUGODISNJA JE PENZIONERSKA I MOLIO BIH DA JE KORISTI NEKO KO NIJE SOLVENTAN U OVOM TRENUTKU I KO BI ISAO SVAKU UTAKMICU.
VOLIO BIH ONAJ MOMAK STO JE PISAO DA IMA PLATU 800 KM , ZENU I DIJETE . MOLIM DA SE NEKO JAVI .
JAVI SE PITARU NA PP . BIT CE MI ZADOVOLJSTVO . :bow:
ZAPAD JE U PITANJU .
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 16 mar 2019, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 16:33

Dilaver je meni dobar u ono vrijeme kad sam ga pratio, e sad kakav je, pojma nemam. Može uletiti nekad kao zamjena, ali da igra prije Ahmetovića nema šanse. Merso je za njega Kane, mada Dilaver nije bolji ni od Handžića. Također, trenutno je sasvim nepotreban, jer imaš i Crničkog za kojeg mislim da će kidati čim dobije šansu.
Za Hadžića ne bih ni govorio, smiješan igrač za FKS.
pa nema trenutno napadača u ligi da može igrati prije Ahmeta...ali mu je stilom igre Dilaver jako sličan...tako da kad/ako se Ahmet oprosti za par sezona, vrlo lako bi se Dilaver uklopio a i ostali na njega...Handže je drugačiji tip špica, jer ne radi toliko za ekipu kao ova dvojica....a svakako bi bilo pametnije potražiti mlađu zamjenu ako ćemo već isti tip tražiti....Crnički je ala Krste(polušpic) bar ono malo što ima ga vidjet i po njegovim riječima....za Irfana se slažem...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2019, 16:34

Želimo te na Koševu @Samozdravlje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2019, 16:38

Ovaj broj 11 u celiku izgleda zanimljivo
:kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 mar 2019, 16:38

Sutra ko ne bude na streamu u 15 časova je zdapi. Ko izda pizda!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 mar 2019, 16:42

Nedim je raskinuo sa onom agencijom sto ga je zastupala. Bez kluba je sad.
Slicno i Veladzic, nema kluba.
Momci su popusili foru sa onim odlaskom. Ali neka su. Za pamet svim drugima.

Ovaj brat sto najavljuje grupe u LP ce prvi da psuje i laje na ekipu i Klub kad se ukaze kiks neki. Standardno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 mar 2019, 17:07

MortemHz je napisao/la:Želimo te na Koševu @Samozdravlje
E moj @MortoHz ne da se siromahu sitno samljet . Cekas 30+ godina i eto ne mozes :plac:

Ma neka je ovako , bar su me usrecili .

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 mar 2019, 17:11

Sanducic mi bio pun , nisam siguran mozda je neko slao poruku ,a ja nestrucan izbrisao .
Zaista bi bio sretan da nekom pomognem .

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 mar 2019, 17:18

AlfredNobel je napisao/la:Sutra ko ne bude na streamu u 15 časova je zdapi. Ko izda pizda!
Daj link unaprijed :urnebes:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 16 mar 2019, 17:27

Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 mar 2019, 17:30

Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 mar 2019, 17:31

Lecler je napisao/la:Lijepo druženje sa šefom i igračima u UNFKS.
Vamos Sarajevo!
Jesul bili svi igrači i koliko je bilo navijača?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 mar 2019, 17:32

Samozdravlje je napisao/la:Pomogao mi je Francesko Totti i nasli smo ko bi mogao koristiti kartu . Hvala @Francesko
:salut:
Ti moras doc na proslavu titule nemoj da zajebavas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dobrinja12345, feniksptica, fks74, Haksss, hazarder, mire971, riki46, SamoDaKazeem i 73 gosta.