FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja bi bio zadovoljan da izbacimo nekog malo jačeg od sebe kao onda Levskog, da anuliramo ono sa Atalantom. Da se stvori zdravija atmosfera. To bi vratilo dosta raje i finansijski bi nas proguralo dodatno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo nastaviti osvajati titule i samim tim koeficijent će rasti pa možemo biti privilegovani u odnosu na neke državne prvake.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ove sezone realno je da možemo do drugog, sa ogromnom srećom trećeg pretkola LP ili trećeg pretkola EL odnosno Play Offa.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I šta kažete, Haris Dilaver ni za rotacije nije, al bi Horić mogao umjesto Mujakića 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Dilaver je solidan targetmen, ala Ahmet tipa, a Mladosti su bekovi boljka i onda mora intervenisat stoper, ovo je posljedica toga jbg...SarajevoJeBordo je napisao/la:I šta kažete, Haris Dilaver ni za rotacije nije, al bi Horić mogao umjesto Mujakića
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad si ti legao sinoc...?Pitar6785 je napisao/la:Hvala.
Pa sa finom potrosnjom od strane kineza, dovest 3-4 vrunska igraca moze se di grupe.
Ne ubijajte mi drims, SARAJEVO MOZE I HOCE uc u grupu lp
Nado sam se da ce Rahmanovic dobit bolest samira radivca al isto nadam se da ce je antibiotik puno kosevo izlijecit
Zamislite da je rahman na nivou i da je crnac sarno i kad bi nam tan dao nihada dok trajemo u lp, mislim to je maka greskica sto nisu trazili muja do kraja evro takmicenja

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ha ja, nrću da strahujem od neke Krupe, hoću grupnu fazu LP.midzuka je napisao/la:A idi se... HahahahahahhahahazahaAlfredNobel je napisao/la:Tako je brate. Dosta više neuspjeha, a realno bara bara smo s Cityjem, dok nam treba još par sezona da budemo tu negdje s Barcom. Jedan od rijetkih koji zna ovdje nešto, bravo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da on njega kod prvog faula nije ni dotakao, ali svejedno extremno glupa 2 žuta.Denchi je napisao/la:Dilaver je solidan targetmen, ala Ahmet tipa, a Mladosti su bekovi boljka i onda mora intervenisat stoper, ovo je posljedica toga jbg...SarajevoJeBordo je napisao/la:I šta kažete, Haris Dilaver ni za rotacije nije, al bi Horić mogao umjesto Mujakića
Od igraca iz lige samo bih Boju iz Mladosti volio vidjeti kod nas, ostalo sto nam treba traziti u inostranstvu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Svaka čast Rođenim na ovoj brojci, moramo i mi sutra makar nagurat na 5 milja

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ako se JAKO zamisliš brzo možeš skontati kome smeta ekipa Mladosti pa tako su popularni kod sudija s ovim kartonimaSarajevoJeBordo je napisao/la:Mislim da on njega kod prvog faula nije ni dotakao, ali svejedno extremno glupa 2 žuta.Denchi je napisao/la:Dilaver je solidan targetmen, ala Ahmet tipa, a Mladosti su bekovi boljka i onda mora intervenisat stoper, ovo je posljedica toga jbg...SarajevoJeBordo je napisao/la:I šta kažete, Haris Dilaver ni za rotacije nije, al bi Horić mogao umjesto Mujakića

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sretan rođendan, živ i zdrav nam bio.MortemHz je napisao/la:Hvala vam moja braćo na lijepim riječima i divnim čestitkama.
Sarajevo do duple krune!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I od meneemir79 je napisao/la:Sretan rođendan, živ i zdrav nam bio.MortemHz je napisao/la:Hvala vam moja braćo na lijepim riječima i divnim čestitkama.
Sarajevo do duple krune!

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nek sam ja 1X odigroDenchi je napisao/la:
ako se JAKO zamisliš brzo možeš skontati kome smeta ekipa Mladosti pa tako su popularni kod sudija s ovim kartonima
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:De uozbilji se covjece. Citaju ovo ljudi i mimo nas.

@MortemHz puno srece u zivotu , od tvog druga (upoznat cemo se aBd)

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nije ni ovaj Irfan Hadžić loš. Dilaver je dobar, za ove lige je taman.
-
- Kontakt:
- Po meni najvaznije je produziti ove ugovore do 30.06 . 2020Pitar6785 je napisao/la:Hvala.
Pa sa finom potrosnjom od strane kineza, dovest 3-4 vrunska igraca moze se di grupe.
Ne ubijajte mi drims, SARAJEVO MOZE I HOCE uc u grupu lp
Nado sam se da ce Rahmanovic dobit bolest samira radivca al isto nadam se da ce je antibiotik puno kosevo izlijecit
Zamislite da je rahman na nivou i da je crnac sarno i kad bi nam tan dao nihada dok trajemo u lp, mislim to je maka greskica sto nisu trazili muja do kraja evro takmicenja
- Trebat ce nam novi , ali 2 najvise , vise bi moglo poremetiti atmosveru
- Dovedes 3-4 , ono moraju dobiti priliku . Gdje su nam Akademci ?
- Molim te da racionalno posmatras ulogu Tana u svemu ovome . Razmisli ahbabu.
- ABd i bude Titula , gdje ide 19, nesto si pisao ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije loš ni Ševko Okić, a može i Guzina iz Mladosti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ovo je odlično, jer sad ima 6 ekipa u borbi za 3. i 4. mjesto....SarajevoJeBordo je napisao/la:Nek sam ja 1X odigroDenchi je napisao/la:
ako se JAKO zamisliš brzo možeš skontati kome smeta ekipa Mladosti pa tako su popularni kod sudija s ovim kartonima

sve ih je Baka pobrojao kao igrače koje bi htio dovest....I irfana i Okića....AlfredNobel je napisao/la:Nije loš ni Ševko Okić, a može i Guzina iz Mladosti.
Je li neko prolazio ili boravio zadnjih dana na Koševu?
Kakav nas teren sutra ocekuje, jesu li uspjeli iole sanirati teren poslije ovih padavina sredinom sedmice?
Kakav nas teren sutra ocekuje, jesu li uspjeli iole sanirati teren poslije ovih padavina sredinom sedmice?
JURIŠ
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, Dave, Grbavac, hase73, kogmagie46, nedimmmm1337, Venom i 67 gostiju.