Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 mar 2019, 14:20

Ovaj forum je leglo komunjara cetnika ustasa i ljubitelja pe.dera.
Da bog sacuva.Zali boze ljude kojima je Islam najveci problem na dunjaluku.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 14:23

koga boli **** za islam, odo na tekmu a kasnije se družit s jednom lezbom

problem mi je što imam 23 KM a plata 26og
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 14:26

Nije da branim ovog austrijanca,al je Penaltiky ubjedljivo najveci fasista na forumu.Ko fol liberal a mrzi sve drugacije
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 14:28

BosniaBoston je napisao/la:Nije da branim ovog austrijanca,al je Penaltiky ubjedljivo najveci fasista na forumu.Ko fol liberal a mrzi sve drugacije
Kako ti zamišljaš liberale? Problem ljevice liberalne je da puštaju da svi seru po njima pod plaštom ugroženosti, pa ovakvi ko Orban dolaze na vlast.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2019, 14:40

tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi o cemu vi pricate nije mi nista jasno :urnebes:
Ti si doktor nauka za ovog ASD-a
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 mar 2019, 14:40

Šta fali komunjarama, crveno boja ljubavi i strasti :kafa:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 mar 2019, 14:54

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 mar 2019, 14:55

FoSte95 je napisao/la:Šta fali komunjarama, crveno boja ljubavi i strasti :kafa:
Haj u Tuzlu, na Ircu je top.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2019, 15:22

BoixosNois1899 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ova tema vikendom nikad ne izda, peak se doživi :tokralju:
Jesi to vratio avatar u znak podrške babi nakon ovih optužbi da je odgovoran što je onaj ubio 50 ljudi na Novom Zelandu?
Normalno, **** im sjeme svima koji ga miješaju u ovo.

Al šta kae solinaš svima smetaju muslimani, hoće da ih unište a onda ni 5 ni 6 on bi istrijebio nekoga.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 mar 2019, 15:30

Derdiyok je napisao/la:
Sad je krenuo postaviti, dobra :thumbup:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 mar 2019, 15:49

I po ko zna koji put svijet pokazuje svoju mentalnu retardaciju, ograničenost i pristrasnost. Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije kaže da samo zbog toga što je masovni ubica u Novom Zelandu slušao četničke pjesme, ne mora da znači da isti ima veze sa Srbijom, te shodno tome da pjesma nije bitna.
Kako onda u recipročnoj situaciji dozvoljavate da se radi jednog uzvika ''Allahu ekber'' tamo nekog ispranog mozga i ekstremiste isti povezuje sa svakom većinski muslimanskom državom na svijetu? Ovo samo pokazuje da su ljudi apsolutno (iz njima poznatih razloga) ogorčeni na muslimane, te shodno tome gledaju da ih ukaljaju na svakom koraku.
Kako ovi kvazi obrazovani ljudi mogu ISIL da nazivaju muslimanima? Da li su ikad pročitali IŠTA o tome šta Islam kao religija zagovara I KADA I U KOJIM SITUACIJAMA DOZVOLJAVA RATOVANJE? Ne, nisu. Bitno je svaku osobu sa muslimanskim imenom, crnom puti ili muslimanskim porijeklom prozvati ''teroristom'' (sa čim se apsolutno slažem, ali u oba slučaja) jer ubija zarad neke ideologije, a kada je u pitanju neko ko nije musliman, potencijalni je psihički bolesnik, a teroristom se nazove samo jer svijet to nametne? Proširite malo vidike i obrazujte taj mozak. Pomoći ćete i sebi i nama.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2019, 16:01

Lijepo napisano

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 16 mar 2019, 16:20

Derdiyok je napisao/la:
I po ko zna koji put svijet pokazuje svoju mentalnu retardaciju, ograničenost i pristrasnost. Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije kaže da samo zbog toga što je masovni ubica u Novom Zelandu slušao četničke pjesme, ne mora da znači da isti ima veze sa Srbijom, te shodno tome da pjesma nije bitna.
Kako onda u recipročnoj situaciji dozvoljavate da se radi jednog uzvika ''Allahu ekber'' tamo nekog ispranog mozga i ekstremiste isti povezuje sa svakom većinski muslimanskom državom na svijetu? Ovo samo pokazuje da su ljudi apsolutno (iz njima poznatih razloga) ogorčeni na muslimane, te shodno tome gledaju da ih ukaljaju na svakom koraku.
Kako ovi kvazi obrazovani ljudi mogu ISIL da nazivaju muslimanima? Da li su ikad pročitali IŠTA o tome šta Islam kao religija zagovara I KADA I U KOJIM SITUACIJAMA DOZVOLJAVA RATOVANJE? Ne, nisu. Bitno je svaku osobu sa muslimanskim imenom, crnom puti ili muslimanskim porijeklom prozvati ''teroristom'' (sa čim se apsolutno slažem, ali u oba slučaja) jer ubija zarad neke ideologije, a kada je u pitanju neko ko nije musliman, potencijalni je psihički bolesnik, a teroristom se nazove samo jer svijet to nametne? Proširite malo vidike i obrazujte taj mozak. Pomoći ćete i sebi i nama.
Svijet je zasnivan na dvostrukim arsinima,to moramo prihvatiti
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2019, 16:31

Jes ali isto tako je muslimanska neujedinjenost najveći problem muslimana, sami sebe vuku nazad.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 16 mar 2019, 17:03

https://tuz.lanski.ba/infoteka/dokument ... ti-za-soa/

Nasa draga braca Hrvati. :ljepota: Samo treba prijateljevati s njima i Srbima jer to su nam prijateljski narodi. :ljepota:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2019, 17:31

legenda reala je napisao/la:
Pa mogul bar biti kakav ministar u BPK ili clan upravnog odbora?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2019, 17:34

tuzlak1987 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Pa mogul bar biti kakav ministar u BPK ili clan upravnog odbora?

moraš se prvo izjasniti ko Hrvat pa ćemo vidjeti nešto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2019, 17:36

BosniaBoston je napisao/la:da su svi homoseksualci u roku od 100 godina nas ne bi bilo
gledano s naučnog aspekta to je netačno, vantjelesna oplodnja je rutinski zahvat i dosta uspješnija od prirodne oplodnje(u velikom postotku rezultira dvojkama ili trojkama)....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 mar 2019, 18:03

Yebeš ti oplodnju ako ga ne metneš, pa jel

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 mar 2019, 18:22

Osim13 je napisao/la:Yebeš ti oplodnju ako ga ne metneš, pa jel
pa sustinski ti tu nisi nista oplodio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.