AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LBJ MVP
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la LBJ MVP » 23 okt 2010, 21:00

Interista je napisao/la:nekako mi se cini da bi vas mogli gledati slijedece godine na obn-u uz sasu vugdalica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uh već od februara to će biti šou :lol:
Sada ih mi dobijamo na San Siru i onda ih Ajax demolira :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 okt 2010, 21:27

LBJ MVP je napisao/la:
Interista je napisao/la:nekako mi se cini da bi vas mogli gledati slijedece godine na obn-u uz sasu vugdalica :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uh već od februara to će biti šou :lol:
Sada ih mi dobijamo na San Siru i onda ih Ajax demolira :lol:
Što Saša je baš dobar komentator ;)
Milan igra bolje kući, sada su naučili greške koje su uradili protiv Reala i da s onom trojicom ne mogu ništa (Gattuso,Seedorf,Pirlo) nadamo se Boateng-Flamini-Pirlo ... samo se vi nadajte da će te nas dobiti kao i Ajax koji nas je i na prepunoj Amsterdam Areni "UNIŠTIO" -.- ... nije mogo kod kuće a da nas na strani dobije ... NEMOGUĆE ...
a vi samo nastavite PODJE*AVAT !!! :x :!:
Con Il Milan en Las Buenas, en las Malas ... Forza Milan
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 23 okt 2010, 22:18

Evo čitam protiv Napolija igramo 4-3-2-1 ... naime Dinho' će na klupu iako će biti spreman, a umjesto njega će ući Robinho to će biti prvi put da Robinho igra na poziciji plejmejkera. On možda nije sposoban da deli lopte kao Dinho, ali je veoma dinamičan i može da se uklopi u ovu ulogu... Robinho i Pato će biti iza Ibrahimovića A NE NA KRILIMA !!! Takodje u veznom redu će najverovatnije biti Kevin Prince Boateng, Andrea Pirlo, Mathieu Flamini ili Gattuso. Zambrotta neće biti spreman jer je zadobio lakšu povredu pa će umjesto njega igrati Abate ...
Milan zainteresovan za 20-godišnjeg levog beka

Konstantin Rausch je nova želja Milana.
Prema pisanju Milannews.it, AC Milan i Juventus su zainteresovani za novog levog beka, a to je igrač Hannovera 96's Rausch.

I jedna anegdota !!! :mrgreen:
Giovanni Galli: "Moj Milan je imao neprobojnu odbranu"
"Na treninzima je Sacchi postavljao ispred mene odbranu od četiri igrača, koju su napadala devetorica. Kladio se, naročito sa Van Bastenom u šampanjac, da on neće uspeti da da gol. Uvek je Sacchi dobijao opkladu, jer ta odbrana je zaista bila neprobojna i Van Basten često nije ni dolazio u priliku da šutira na gol. Toliko dobro je dobro funkcionisala ta odbrambena linija". :mrgreen: :D kakva je to moć bila :cry: :(

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 okt 2010, 09:09

zdravo ljudi, vec dugo citam ovaj forum al eto nikad da se prijavim :D. Navijac sam Milana, pa reko da se prikljucim ovde da mozemo diskutovati :D .

i odkud to da Milan danas igra, a danas ponedjeljak :S

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 okt 2010, 11:03

ahmad_tz je napisao/la:zdravo ljudi, vec dugo citam ovaj forum al eto nikad da se prijavim :D. Navijac sam Milana, pa reko da se prikljucim ovde da mozemo diskutovati :D .

i odkud to da Milan danas igra, a danas ponedjeljak :S

dobro dosao !! :D :D

ni ja ne znam ??

Ali eto veceras nas ocekuje teska utakmica,protiv jedne mlade ekipe Napolia!

P.S Boateng bi trebao poceti veceras medju prvih 11!!
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 25 okt 2010, 11:13

Milan (4-3-1-2): Abbiati, Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini, Gattuso, Pirlo, Boateng, Robinho, Pato, Ibrahimović. DISP:. Amelia, Oddo, Yepes, Flamini, Montelongo, Seedorf, Inzaghi.
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 okt 2010, 11:33

ahmade pozdrav i dobrodošao,
znam da su ovdje većinom svi veliki fanovi ronaldinja, ni meni on nije loš bez daljnjeg, al ipak bi volio vidjeti u milanu igrača koji trči i bori se 90 min, a ne nekog ko šeta i kojeg treba čekati da dobije inspiraciju da odigra neki potez. zato me baš interesuje kako će to noćas bez njega izgledati,ako stavi sedorfa umjesto njega biće još gore,
neću moći ni ovo kolo pratiti, ali eto ima vas dosta koji hoćete, pa ako koji bude raspoložen nek samo ukratko napiše kakva je bila formacija i igra
PS tek vidio da si stavi vec formaciju, opet grk u prvoj postavi, a bonera na beku??
opet neki eksperimenti, evo ovaj montelongo prvi put čini mi se u timu, doduše na klupi al i to je napredak, volio bi da i njega napokon vidimo na desnom beku, nemože biti gori od polustopera bonera na toj poziciji nikako
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 okt 2010, 11:45

hvala :D
ma onaj Boateng je zivotinja, stvarno covjek moze nenormalno trcat. On bi trebao da igra u prvoj non stop.
treba i ovog Montelonga probat, neke informacije kazu da se i Man. Utd za njega interesuje al mi imamo pravo otkupa nakon posudbe. Covjek je mlad i ja mislim lijevi bek, treba ga ubacit nekad, ne da imam nesto protiv Antoninia ali opet :D

danas samo hamsika zatvoriti, od njega sve krece u napoliju !

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 okt 2010, 13:45

Ahmade dobrodošao i od mene :D ... što nas ima mašallah :P
onajj slažem se da treba zatvoriti Hamšika ali tu je i Gargano koji je isto veoma opasan, Cavani ako dobije priliku 100% će zabiti ... stvarno nezz jel ovaj Bonera ima neku "vezu" u Milanu pa mora igrati ili šta već ??? :? :? :|
sramota da Allegri ne vidi da Bonera nema pooojma i ovo protiv Reala nije prvi put da razočara ... iskreno Bonera mi je najmrži igrač Milana ... trebao je Sokratisa na bek a Yepesa u sredinu ... ccc Flamini nije u prvoj :roll:
nadam se remiju :lol:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 okt 2010, 14:49

koje sranje nema Silve cccc nadam se da ce izvuci pobjedu, jer to fakat ono sto nam treba sada :)))

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 okt 2010, 16:57

evo sad kaže da se misli između grka i yepesa kao drugog stopera uz nestu, a bonera izgleda ima zagarantovano mjesto :roll:
e što ti je imati sreće, djeci će pričati kako je godinama bio prvotimac milana a ni on sam nezna otkud on tu, nekako smo se riješili kaladzea i favalija al ovog nemožemo nikako izgleda,
od robinja najviše očekujem, jer evidentno je da je digao formu, trebao bi početi pokazivati šta zna, sa golom protiv chieva je dobro započeo, sad samo nek nastavi tako,
napoli opasan u napadu i čudo će biti ako ne zabiju gol(ove), znači milan ako želi bod(ove) moraće zabijati, pato i ibra u napadu daju nadu da to mogu i uraditi, ni bod u napulju nije loš, a eventualno 3 prava premija, pored gostovanja laziu najteži meč milana dosad u seriji a, a tek sad kreće serija, sljedeće kolo juve na san siru
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 okt 2010, 20:39

MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopoulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 okt 2010, 20:43

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 okt 2010, 21:09

21 je minuta Dominiramo !!!
Robinho i Zlatan imali po stopostotnu ali brani Sanctis :( :( nemamo sreće u realizaciji ... ali dobro ako ovako nastavimo možemo se nečemu nadati i loša vijest Antonini se povrijedi i udje Oddo umjesto njega ... :o :o
haj da vidimo kako ćemo završit ... bio bi zadovoljan bodom !!! 8-)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 25 okt 2010, 21:12

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ROBINHO

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 okt 2010, 21:14

Milan mnogo brze igra sa Boatengom i Robinjom i odma vodi,jednostavno maraju oba biti u prvih 11.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 okt 2010, 21:16

sad se Milan ne smije opuštati !!! moraju ovako nastaviti !!! zabiti još jedan pa bunker ! 8-)
Oddo asistent omG !!! :lol:

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 25 okt 2010, 21:22

Raspucao se Robinho samo neka nastavi tako...

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 25 okt 2010, 21:30

ocekujem preokret NApolia, i to u zadnjih deset minuta :D ;)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 okt 2010, 21:38

imamo igrace vise ovi bi sad trebali rutinski privesti kraju, ovo moramo dobiti...evo zasto je abbiati prvi golman, kako nas iscupa ja sam je vec vidii u golu, inace sam zakasnio na nas gol, moze neko reci kako smo igrali prvih 30 minuta...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.