Prva osoba koja mi objasni kako će dva muškarca ili dvije žene prirodnim odnosom začeti potomka ja mu istog momenta priznajem da je to prirodno, razum više nije ni bitan, u sistemu gdje je legalno neprirodno a prirodno nelegalno razum je davno izgubljen. Tako je seksualan odnos muškarca i muškarca legalan i prirodan i ako on ne može bit produktivan ni u najmanjim procentima dok je recimo zabranjeno posaditi sebi konoplju i ako je vjerovatnoća da će sjeme dati plod ovisna od sjemena, posiješ pa šta Bog da, nužni su dobri uslovi i rodna zemlja.
Ista stvar je i sa paradajzom, paprikom, mrkvom itd, sjeme daje plod,.Kad gey populacija samo na jednom primjerku dokaže produktivnost svog karanja u dupe u vidu ploda treba im priznati prirodnost njihovog odnosa i dozvoliti da imaju pravo na odgajanje djece i umjetnu oplodnju,.
A mene budale, pa oni žele školstvo, možda i premijera ped.era, gey klubove i pare sa budzeta. namazan je taj pravni gey lobi u demokratskom društvu, sreća pa smo u Bosni, još su jevreji brojniji od ovih.