Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ASD » 15 mar 2019, 23:22

Moggi je napisao/la:danas držim čas u osmom razredu tema Fußball pitam djecu za najdraže igrače, i svi ronaldo messi ovo ono kad kaže dijete OGNJEN VRANJEŠ HAHAHAHAHAHAH oj kad sam se stao smijat boktejebo
Kakve su nove generacije s njemackim?
Bolje od kursadzija?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 mar 2019, 23:23

Moggi je napisao/la:danas držim čas u osmom razredu tema Fußball pitam djecu za najdraže igrače, i svi ronaldo messi ovo ono kad kaže dijete OGNJEN VRANJEŠ HAHAHAHAHAHAH oj kad sam se stao smijat boktejebo
Sarmelov mali. :kafa:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 15 mar 2019, 23:25

ASD je napisao/la:
Bolje od kursadzija?
slabije, prosle su generacije djece koja su boravila tam u ratu i poslije rata, a i njemacki programi za crtane i to su manje pristupacni
Zarathustra

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 mar 2019, 23:32

Moggi je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Bolje od kursadzija?
slabije, prosle su generacije djece koja su boravila tam u ratu i poslije rata, a i njemacki programi za crtane i to su manje pristupacni
Znaci, bice posla kad zavrse skolu. :D

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 15 mar 2019, 23:34

Moggi je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Bolje od kursadzija?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 mar 2019, 23:36

Razlika drasticna
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 15 mar 2019, 23:39

oni u skoli Hochdeutsch uče kao strani jezik, enough said
Zarathustra

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 mar 2019, 23:40

Prva osoba koja mi objasni kako će dva muškarca ili dvije žene prirodnim odnosom začeti potomka ja mu istog momenta priznajem da je to prirodno, razum više nije ni bitan, u sistemu gdje je legalno neprirodno a prirodno nelegalno razum je davno izgubljen. Tako je seksualan odnos muškarca i muškarca legalan i prirodan i ako on ne može bit produktivan ni u najmanjim procentima dok je recimo zabranjeno posaditi sebi konoplju i ako je vjerovatnoća da će sjeme dati plod ovisna od sjemena, posiješ pa šta Bog da, nužni su dobri uslovi i rodna zemlja.

Ista stvar je i sa paradajzom, paprikom, mrkvom itd, sjeme daje plod,.Kad gey populacija samo na jednom primjerku dokaže produktivnost svog karanja u dupe u vidu ploda treba im priznati prirodnost njihovog odnosa i dozvoliti da imaju pravo na odgajanje djece i umjetnu oplodnju,.

A mene budale, pa oni žele školstvo, možda i premijera ped.era, gey klubove i pare sa budzeta. namazan je taj pravni gey lobi u demokratskom društvu, sreća pa smo u Bosni, još su jevreji brojniji od ovih.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 15 mar 2019, 23:41

Čuj selefije vs lgbt populacija, e yebem te državo gdje ja živim :rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 mar 2019, 23:43

Uh, zaebah se, jazuk što smo u Bosni, kod nas su i onako pe.deri na vlasti.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 mar 2019, 23:44

chily-rz je napisao/la:Prva osoba koja mi objasni kako će dva muškarca ili dvije žene prirodnim odnosom začeti potomka ja mu istog momenta priznajem da je to prirodno, razum više nije ni bitan, u sistemu gdje je legalno neprirodno a prirodno nelegalno razum je davno izgubljen. Tako je seksualan odnos muškarca i muškarca legalan i prirodan i ako on ne može bit produktivan ni u najmanjim procentima dok je recimo zabranjeno posaditi sebi konoplju i ako je vjerovatnoća da će sjeme dati plod ovisna od sjemena, posiješ pa šta Bog da, nužni su dobri uslovi i rodna zemlja.

Ista stvar je i sa paradajzom, paprikom, mrkvom itd, sjeme daje plod,.Kad gey populacija samo na jednom primjerku dokaže produktivnost svog karanja u dupe u vidu ploda treba im priznati prirodnost njihovog odnosa i dozvoliti da imaju pravo na odgajanje djece i umjetnu oplodnju,.

A mene budale, pa oni žele školstvo, možda i premijera ped.era, gey klubove i pare sa budzeta. namazan je taj pravni gey lobi u demokratskom društvu, sreća pa smo u Bosni, još su jevreji brojniji od ovih.
Imas nekog genija koji je ****. Ti bi ga recimo maknuo s neke pozicije samo zato sto je ****, cak iako ce dati veliki doprinos drustvu?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 15 mar 2019, 23:49

Kad smo kod ****. :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 mar 2019, 23:49

Ma ne interesuje me on kao pojedinac nego pirodnost takvih odnosa, šta djecu da učimo ? Da je to prirodno kad nije ? Može on bit bolan Nikola Tesla al ne može dokazat prirodnost takvog odnosa,.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 mar 2019, 23:50

Šta je prirodno također je upitno, prirodno je više stvar konsenzusa, kulture a ne da ima neku univerzalnu vrijednost.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 15 mar 2019, 23:51

ni čovjek - koza nije prirodno pa štaje tuje
Zarathustra

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 mar 2019, 23:51

Ako je na paradi bila slika Kelly Oubre Jra, uz njih sam.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 15 mar 2019, 23:57

Jarane, meni je prirodno da seljak posije krompir i nada se plodu, prirodno mi je i da taj isti seljak upari kravu s volom da bi dobio tele, prirodno mi je da tom istom seljaku petoro djece snajka rodila,.Ja ću ti takvih primjer dat na stotine a ti meni nađi jednog seljaka da sije krompir svake godine a kupuje ga na pijaci jer mu ne rađa ono što posije, seljaka koji je upario kravu s kravom i nada se teletu i seljaka koji se trpa s komšijom i nemaju djece ja ti priznajem upitnost prirodnosti.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 16 mar 2019, 00:01

jednom se bula žalila što joj predaje dobrano istetoviran prof. tj ja(imam 5 tetovaza na desnoj ruci koje ocu vezem u rukav) , jao kako to nije primjereno, šefica rekla da je boli qrac hahahaha
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 16 mar 2019, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 mar 2019, 00:02

Ma prirodnost je relativna za svakog drugog čovjeka, mada razumijem šta želiš reći i slažem sa tobom.

Evo npr. ove selefije sigurno ne misle da je ga je gay opredjeljenje prirodno i to smatraju nečim nenormalnim, dok se u nekom drugom slučaju ne slažu sa prirodom, npr. priroda kaže da je čovjek nastao od majmuna, vjera kaže drugačije.

Yebiga, prirodnost je varijabilna i zavisi od situacije do situacije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 mar 2019, 00:04

Za **** i lezbače ću marit tek kad BiH riješi 99999 ostalih problema koji su veći i gori od toga. Dotad nek se žvalje i jebu po ulicama i održavaju šta im je qrcu i pičci ćejf.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 4 gosta.