tvrtko se u grobu prevrce kakvi ljudi se nazivaju uberbosnjacima i dice njegovim ljiljanimaBrcanskamalta je napisao/la:Prelijepa ilahija,dugo je nisam cuo, malo sam zaboravio,kako ono ideavenija je napisao/la:S ovih brda, rodnih dola
Do Arša se ezan čuje
InšaAllah i čuće se
Bosna uglas poručuje.
Mi stojimo, ko bedemi
Na braniku naseg dina,
Vatan nam je umet cijeli,
A Bosna nam domovina.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zarathustra
Kacavenda je voljen i iskoriscen kako kaze ona pjesma Miligrama jel.chily-rz je napisao/la:stani malo, ako vidim kera da trpa dvogodišnjeg kera jel to znači da je Kačavenda nevin ?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Otkud znaš da se prevrće, i on je vjerovao u sveto trojstvo samo kad je morao.
Brcanskamalta je napisao/la: Bosna nam domovina.
Aladžu i Ferhadiju porušio vjetar nije...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kakve veze vjera ima sa pripadnoscu zemlji i naciji.Moggi je napisao/la:tvrtko se u grobu prevrce kakvi ljudi se nazivaju uberbosnjacima i dice njegovim ljiljanimaBrcanskamalta je napisao/la:Prelijepa ilahija,dugo je nisam cuo, malo sam zaboravio,kako ono ideavenija je napisao/la:S ovih brda, rodnih dola
Do Arša se ezan čuje
InšaAllah i čuće se
Bosna uglas poručuje.
Mi stojimo, ko bedemi
Na braniku naseg dina,
Vatan nam je umet cijeli,
A Bosna nam domovina.
Arap kriscanin je i dalje arap, francuz musliman je i dalje francuz.
Bosnjaci nisu iskljucivo Muslimani,ali su jedini bili i ostali Bosnjaci bez obzira na vjeru...Srbi i Hrvati su se odrekli Bosnjastva,mi nismo i to je to.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kako je krenulo bit ce da smo mi moj avenijaavenija je napisao/la:Brcanskamalta je napisao/la: Bosna nam domovina.
Aladžu i Ferhadiju porušio vjetar nije...

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Brcanskamalta je napisao/la: Bosnjaci nisu iskljucivo Muslimani,ali su jedini bili i ostali Bosnjaci bez obzira na vjeru...Srbi i Hrvati su se odrekli Bosnjastva,mi nismo i to je to.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Izuzmi lavove, oni su kraljevi dzungle, oni sve smiju.Aerials je napisao/la::

Nebitno, ja svojim ocima nikad nijednu zivotinju nisam vidio da spolno opci s istospolnom jedinkom svoje vrste. To ne pobija cinjenicu da su zivotinje bica bez razuma i da kao takve ne upraznjavaju tu bolest, pa zasto bi bilo normalno da ljudi koji su dostigli vrhunac savrsenstva medju zivim bicima rade takve stvari?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- ASD
- Kontakt:
Nema to veze s razumom.kobe24 je napisao/la:Izuzmi lavove, oni su kraljevi dzungle, oni sve smiju.Aerials je napisao/la::Meni je ovo na klipu vise neko zezanje.
![]()
Nebitno, ja svojim ocima nikad nijednu zivotinju nisam vidio da spolno opci s istospolnom jedinkom svoje vrste. To ne pobija cinjenicu da su zivotinje bica bez razuma i da kao takve ne upraznjavaju tu bolest, pa zasto bi bilo normalno da ljudi koji su dostigli vrhunac savrsenstva medju zivim bicima rade takve stvari?!
Ne mora znaciti da ako je neko razumniji da nece biti takav, a neko ko nije razuman da ce biti.
Čist dokaz je da neke zivotinje nisu takve, a neki ljudi jesu.
**** u dzungli...

**** na ulici...

**** na ulici...

- Donnie Darko
- Kontakt:
Bog da je protiv homoseksualizma, ne bi bilo homoseksualaca
facts
facts
Ma brate, ako je tebi to ok, onda s ponosom pitaj sina kad dodje iz skole je li nasao sebi kakvog momka i kcerku je li nasla kakvu djevojku. Mene to ne tangira sekunde i po meni kompletna ljudska populacija moze biti homosexualne orjentacije.ASD je napisao/la: Nema to veze s razumom.
Ne mora znaciti da ako je neko razumniji da nece biti takav, a neko ko nije razuman da ce biti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Pod mač bato
Prica za laku noc deci od 0-5 godina.
- ASD
- Kontakt:
Da tebi dodje sin iz skole i kaze da je homoseksulac, kako bi postupio u tom slucaju?kobe24 je napisao/la:Ma brate, ako je tebi to ok, onda s ponosom pitaj sina kad dodje iz skole je li nasao sebi kakvog momka i kcerku je li nasla kakvu djevojku. Mene to ne tangira sekunde i po meni kompletna ljudska populacija moze biti homosexualne orjentacije.ASD je napisao/la: Nema to veze s razumom.
Ne bi mu okreto ledja?ASD je napisao/la:Da tebi dodje sin iz skole i kaze da je homoseksulac, kako bi postupio u tom slucaju?kobe24 je napisao/la:Ma brate, ako je tebi to ok, onda s ponosom pitaj sina kad dodje iz skole je li nasao sebi kakvog momka i kcerku je li nasla kakvu djevojku. Mene to ne tangira sekunde i po meni kompletna ljudska populacija moze biti homosexualne orjentacije.ASD je napisao/la: Nema to veze s razumom.
chily-rz je napisao/la:Taj psiho je očigledno bio inspirisan mržnjom kontra muslimana, da je samo psiho ubijao bi random ljude u nekom tržnom centru, uletio je u dzamiju ljudima na namaz.
Ako se ludi taliban samobombarder momentalno može dovesti sa radikalnim islamskim teroristički frakcijama zašto onda sada dvostruki aršini ? Ovi to nisu kao planirali nego im došlo jedno jutro sa sabaha da ulete u dzamiju i rafale pucaju po ljudima ? The end of story a ? Nema razloga za zabrinutost a ako se i ponovi to će opet biti samo jedan pojedinac a nikako teroristička frakcija ?

Znao sam da ces ovo pitati.ASD je napisao/la: Da tebi dodje sin iz skole i kaze da je homoseksulac, kako bi postupio u tom slucaju?

Ma docekao bih ga rasirenih ruku i rekao mu da se ne sikira, ima u Banovicima takvih koliko hoces.

danas držim čas u osmom razredu tema Fußball pitam djecu za najdraže igrače, i svi ronaldo messi ovo ono kad kaže dijete OGNJEN VRANJEŠ HAHAHAHAHAHAH oj kad sam se stao smijat boktejebo
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.