Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ne moze im niko zabraniti nista. Ni jednima ni drugima, demokratija je. Samo je meni prljav ovaj gey lobi pravo jer se zele uvuci u politiku, obrazovanje, sport. Ne znam ko je rekao ali i oni imaju dvije vrste, to su oni koji su galamdzije i koji prave mitinge svako malo i ispadaju pijuni za neke vece igre te one gejove koji se ne bave ovim, koji su to ali se ne eksponiraju.
Treba biti neka granica. Recimo budi to sto jesi ali do neke granice i nemoj propagirati to kao neku normu ponasanja kojom se djeca moraju voditi jer donosi vise stetnih stvari nego dobrih.
Treba biti neka granica. Recimo budi to sto jesi ali do neke granice i nemoj propagirati to kao neku normu ponasanja kojom se djeca moraju voditi jer donosi vise stetnih stvari nego dobrih.
U tuzli su valjda koze aktuelneASD je napisao/la:Najbolje da probas i jedno i drugo pa da vidis sta je bolje.Sarmelino je napisao/la:ne znam vala bil radije **** drugog muskarca il ovcu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
ako trazite od ovih da sve to rade u svoja 4 zida, zasto vi zaskacete svakog na internetu, forumu, ulici bilo gdje i nagovarate i navlacite ljude da misle ko vi ?
radite to u svoja 4 zida i ne hodajte svakakvi po putu da kvarite nasu omladinu
radite to u svoja 4 zida i ne hodajte svakakvi po putu da kvarite nasu omladinu
Zarathustra
Kojoj nauci ? Okej je biti ateista, ali ovo nema veze sa religijom. Jednostavno je protuprirodno, samo zbog nemogućnosti reprodukcije, za to ti ne treba religija da bi shvatio.ASD je napisao/la:
Pa vi ste ti koji udarate kontru nauci, ne ja.
Ali nije to poenta, hoću da kažem da udaraš kontre cijelo vrijeme, na sve.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Vehabije i četnici nevjerovatno liče jedni na druge, a i isto se ponašaju 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Gledaj omladine masallah. Smetaju im selefije a pe.dercine su im udure.
Ne zna čovjek sta bi napisao
ZZ
Zasto pises o stvarima koje apsolutno ne poznajes? Selefijom se moze nazvati covjek koji nastoji da vjeruje i praktikuje islam onako kako je to radio Poslanik saws i njegovi dugovi - ashabi (plus jos dvije naredne generacije muslimana). Sto se tice islama i muslimana, od njih nema boljih. Danasnji ISIL nema nijedne dodirne tacke s najgorim muslimanom na zemaljskoj kugli, a kamoli s najboljim muslimanima koji su hodili Zemljom. Covjek koji bespravno ubije jednog covjeka izlazi iz islama. On za sebe moze reci sta hoce, ali nije musliman! Ja sad mogu reci da igram fudbal bolje od Messija, isto kao sto i oni govore da vjeruju na idealan nacin, ali svaka budaletina zna da i jedno i drugo nema veze sa zdravom pamecu. Tako da, ubuduce, molim te nemoj dovoditi u vezu selefizam s tim debilima.Aerials je napisao/la:Ma ja, selefije su ok.. sve dok ne uleti neki jednom na ovakav skup i pobije 15 ljudi.
Sto se tice p.edera, normalno da je to debilizam na kub i da je poremecaj u svakom mogucem smislu. Bog je stvorio ljude i zivotinje; ljudima je dao razum i strast, a zivotinjama samo strast i one nemaju nikakvu sposobnost razlucivanja. Nikad niko nije vidio da se macak sexa s mackom, da lav vodi ljubav s lavom, bik s bikom, konj s konjem, itd, itd. Ako zivotinje nemaju razuma, a na taj nacin su 'postavile' pravila u svom svijetu, zasto bi onda bilo normalno da ljudska vrsta koja ima um i razum sprovodi homosexualizam?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ne pravim razliku izmedju njihmoj uzor-S.G je napisao/la:Gledaj omladine masallah. Smetaju im selefije a pe.dercine su im udure.
Zarathustra
- ASD
- Kontakt:
Mozda nisi stvarno upoznat, ali ovo se od 1973.godine ne smatra bolescu. Sa popisa bolesti su uklonili ljudi koji su strucni u tom poslu.VolimTz je napisao/la:Kojoj nauci ? Okej je biti ateista, ali ovo nema veze sa religijom. Jednostavno je protuprirodno, samo zbog nemogućnosti reprodukcije, za to ti ne treba religija da bi shvatio.ASD je napisao/la:
Pa vi ste ti koji udarate kontru nauci, ne ja.
Ali nije to poenta, hoću da kažem da udaraš kontre cijelo vrijeme, na sve.
Gledaj ti Islamofobije jest se neprimjerno rasirila ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Isto, ne druzim se ni sa jednima ni sa drugima.Moggi je napisao/la:ne pravim razliku izmedju njihmoj uzor-S.G je napisao/la:Gledaj omladine masallah. Smetaju im selefije a pe.dercine su im udure.
Najjače mi je kad žitelj SAD-a i Australije se.re o migrantima i bori se protiv migracije :lol
Ne možeš bit dobar u glavu i slušat guslanje bradatih naoružanih picketina.
Ne možeš bit dobar u glavu i slušat guslanje bradatih naoružanih picketina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kobe24 je napisao/la:Zasto pises o stvarima koje apsolutno ne poznajes? Selefijom se moze nazvati covjek koji nastoji da vjeruje i praktikuje islam onako kako je to radio Poslanik saws i njegovi dugovi - ashabi (plus jos dvije naredne generacije muslimana). Sto se tice islama i muslimana, od njih nema boljih. Danasnji ISIL nema nijedne dodirne tacke s najgorim muslimanom na zemaljskoj kugli, a kamoli s najboljim muslimanima koji su hodili Zemljom. Covjek koji bespravno ubije jednog covjeka izlazi iz islama. On za sebe moze reci sta hoce, ali nije musliman! Ja sad mogu reci da igram fudbal bolje od Messija, isto kao sto i oni govore da vjeruju na idealan nacin, ali svaka budaletina zna da i jedno i drugo nema veze sa zdravom pamecu. Tako da, ubuduce, molim te nemoj dovoditi u vezu selefizam s tim debilima.Aerials je napisao/la:Ma ja, selefije su ok.. sve dok ne uleti neki jednom na ovakav skup i pobije 15 ljudi.
Sto se tice p.edera, normalno da je to debilizam na kub i da je poremecaj u svakom mogucem smislu. Bog je stvorio ljude i zivotinje; ljudima je dao razum i strast, a zivotinjama samo strast i one nemaju nikakvu sposobnost razlucivanja. Nikad niko nije vidio da se macak sexa s mackom, da lav vodi ljubav s lavom, bik s bikom, konj s konjem, itd, itd. Ako zivotinje nemaju razuma, a na taj nacin su 'postavile' pravila u svom svijetu, zasto bi onda bilo normalno da ljudska vrsta koja ima um i razum sprovodi homosexualizam?!

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
au kobe kakav kiks, homosexualizam uopce nije rijetka stvar kod zivotinja ...
u svakom slucaju kao sto rekoh ne pravim razliku izmedju navedene dvije populacije, sa litice i jedni i drugi
u svakom slucaju kao sto rekoh ne pravim razliku izmedju navedene dvije populacije, sa litice i jedni i drugi
Zarathustra
S ovih brda, rodnih dola
Do Arša se ezan čuje
InšaAllah i čuće se
Bosna uglas poručuje.
Do Arša se ezan čuje
InšaAllah i čuće se
Bosna uglas poručuje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Prelijepa ilahija,dugo je nisam cuo, malo sam zaboravio,kako ono ideavenija je napisao/la:S ovih brda, rodnih dola
Do Arša se ezan čuje
InšaAllah i čuće se
Bosna uglas poručuje.
Mi stojimo, ko bedemi
Na braniku naseg dina,
Vatan nam je umet cijeli,
A Bosna nam domovina.

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
@kobe se sjebo nakon klipa,nece se taj do daljnjeg vracati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Provjerava vjerodostojnost klipa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
stani malo, ako vidim kera da trpa dvogodišnjeg kera jel to znači da je Kačavenda nevin ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VensanKasel i 7 gostiju.