Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dadne gol joj Tito odmah 50 stranica,nema gola joj kloca i su-pka.
@Curtman i ekipa idite onda pratite bocanje.Ili prvo gledaj ponasanje ''svog''Schreka.
@Curtman i ekipa idite onda pratite bocanje.Ili prvo gledaj ponasanje ''svog''Schreka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nazalost njegova inteligencija nije dorasla talentu koji ima , tako da nisam bas optimista za njgovu karijeru.
Pokazuje frustracije isto kao neki pubertetlija koji zeli p..e ali mu nijedna ne da.
Jedini mu je krivac njegov sugavi menadzer , mada iskreno budi receno i nema toliko zbog cega da se ljuti s obzirom koliko zaradjuje. Sada ce mu najvecu uslugu uciniti "kriticna" javnost koja treba da mu skrene paznju na lose igre i na ulicarsko ponasanje. Ja ne znam gdje su mu roditelji i kakav uticaj imaju na njega , al decko definitivno pokazuje sve znakove da gubi kontrolu.
Pokazuje frustracije isto kao neki pubertetlija koji zeli p..e ali mu nijedna ne da.
Jedini mu je krivac njegov sugavi menadzer , mada iskreno budi receno i nema toliko zbog cega da se ljuti s obzirom koliko zaradjuje. Sada ce mu najvecu uslugu uciniti "kriticna" javnost koja treba da mu skrene paznju na lose igre i na ulicarsko ponasanje. Ja ne znam gdje su mu roditelji i kakav uticaj imaju na njega , al decko definitivno pokazuje sve znakove da gubi kontrolu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
pa sta rooney radi manchesteru pa potpisa naveci ugovor u ovome trenutku...
a vjerujem da ne postoji veci bilmez od njega kada su karakterne osobine u pitanju.
samo znate da serete, kao vi bi nesto bolji i pametniji bili, sve neki magistri i moralne gromade...
a vjerujem da ne postoji veci bilmez od njega kada su karakterne osobine u pitanju.
samo znate da serete, kao vi bi nesto bolji i pametniji bili, sve neki magistri i moralne gromade...
Dzeko nije bacio traku Grafiteu,nego mu je ona spala kad je krenuo prema sudiji,da pita zasto je ponistio gol? on to kao kapiten ima pravo uraditi! Dzeko je u maloj krizi,igra u prosjencom klubu,nema dovoljno lopti i njegov ucinak je do sada prilicno los,izuzmemo li onih 5 golova na pocetku..siguran sam da igra u Mancesteru,Juventusu ili Bayernu da bi do sada postigao 10 golova,ali sta je tu je..ako on u ovoj sezoni postigne 15 golova bice to veliki uspjeh....
Ako ima neko link od te scene, neka ga postavi.
dzeko nije u nista losijoj formi nego prethodne dvije sezone... brazilska veza je proradila... diego radije dodaje grafiteu, nego dzeki i u tome je sustina problema... njih dvojica izbjegavaju dzeku u igri... ali to nije nista nenormalno.... misimovic i dzeko su to isto radili grafiteu... svaka misimoviceva lopta je isla na dzeku... sad dzeko trpi posljedice...
psovanje u lice saigracu ne sluzi mu na cast... on to vjerovatno svima radi... a vjerovatno su ga vec i provalili, odnosno znaju sta im govori... pa nisu ni oni svi telad... raspitao je se neko od njih, a ima ih dosta u ekipi koji su igrali s igracima s naseg govornog podrucja.
psovanje u lice saigracu ne sluzi mu na cast... on to vjerovatno svima radi... a vjerovatno su ga vec i provalili, odnosno znaju sta im govori... pa nisu ni oni svi telad... raspitao je se neko od njih, a ima ih dosta u ekipi koji su igrali s igracima s naseg govornog podrucja.
Neznam dali ste primjetili slucajno da svi psuju na terenu i sudiji i protivnickim i svojim igracima.Manite se vise pljuvat po Dzeki idite pa pljujte ove prmijerligaske napadace koji neznaju ni hodat a kamoli trcat ili sutnut loptu
RIP SALE VILENJAK
Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..."
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma glup fol..ima mu 5 godinaseha je napisao/la:Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..."

dzeko ode u Atl.Madrid(zamjena za Forlana)..danas mi na fejsu rece

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Cincinnatus
- Kontakt:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Jest, Unitedu bas treba jos jedan napadac. Ipak nije dovoljno 7.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci sljedece sezone Dzeko i Aguero u napaduSexmachineboy je napisao/la:ma glup fol..ima mu 5 godinaseha je napisao/la:Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..."![]()

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- majestic24
- Kontakt:
Prije cu ja potpisati za Liverpool nego Dzeko za United.Cincinnatus je napisao/la:http://www.dailystar.co.uk/posts/view/1 ... s-jackpot/
Sir Alex zeli Dzeku i Sneijdera.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne svidja mi se sta je Dzeko postao.
Prije je bio skroman momak, simpatican, veliki borac, i nije bio sebican.
A sada je postao arogantan, temperamentan, sebican i ljen.
Uvjek sam ga branio prije jer je nas dijamant ali vise nemogu ga braniti.
On misli da je postao prevelik i za klub svoj Wolfsburg i za repku BiH.
Prije je bio skroman momak, simpatican, veliki borac, i nije bio sebican.
A sada je postao arogantan, temperamentan, sebican i ljen.
Uvjek sam ga branio prije jer je nas dijamant ali vise nemogu ga braniti.
On misli da je postao prevelik i za klub svoj Wolfsburg i za repku BiH.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Sexmachineboy
- Kontakt:
aBd!juznjak> je napisao/la:Znaci sljedece sezone Dzeko i Aguero u napaduSexmachineboy je napisao/la:ma glup fol..ima mu 5 godinaseha je napisao/la:Pitaju Berluskonija iz uprave Milana: - "Hoćemo li kupovati Džeku?" A Berluskoni počne pjevati: - "Neću neću dijamante..."![]()

jos samo ih *ebe jedna stavka u ugovoru..dzeko trazi profesionalnog vezaca kopacki,a ovi mu nedaju,i samo zbog toga bi mogao propasti transfer

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakav Dzeko i Atletico

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sexmachineboy
- Kontakt:
100 % dogovoreno sve samo jos ova stavka ostala sto sam malo prije naveo...meni lijepo danas na fejsu kaze,a poslao mi i PP ovdje na forumuPonos Torina je napisao/la:Kakav Dzeko i Atletico![]()

- Ponos Torina
- Kontakt:
Da da 100%
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Sexmachineboy
- Kontakt:
kome ces vjerovati ako ne meni

Nosicu mu ja kopacke eto rjeseno
samo meni kaze Forlan na fejsu da ga ne zanima nekakva Wukohebina hoce nazad u Manchester

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.