FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

majestic24
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la majestic24 » 14 mar 2019, 16:23

ledar je napisao/la:Naravno, pitanje je kolko će vama ostat od tih 400 milki, jer nije u pitanju samo vrijednost dionica nego i naknada Audiju za štetu zbog prijevremenog raskida ugovora. Pregovori su osjetljivi i ništa nije pod mus. Ako u Audiju ponude iste uvjete ko i Bembura, npr. ako počnu caltati 50 milki po sezoni, tada se priča mijenja. Onda dvojac Rumeni-kobasičar opet dolazi kod Bembure i kažu "ne znamo, oni su nam ponudili odlične uvjete koje je teško odbiti... (mig, mig) ... što da kažemo našim članovima... (mig, mig)"... I tako se radi poso.
Inače, meni nije jasno zašto Bembura već prije nije uletila, pa to je zaštitni znak Bavarske. Za kasno uletavanje morali bi dat još 200 milki bonusa.

bla,bla,bla...sve se pare vrte oko Vas a na kraju kad dodje vrijeme za transfere,traze igrace do 20 mill ili one kojima su ugovori zavrsili.

Takodjer,nisu mi jasni ni ovi sto govore da je Niko Kovac krivac i da treba da dobije otkaz?? Zbog cega?? Dosao u potrosenu ekipu,uprava nije stala iza njega kad je bila ona losa atmosfera sa igracima. Na kraju ce on da bude zrtveno janje,a problemi isti ce da ostanu i dalje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 14 mar 2019, 16:41

majestic24 je napisao/la:
ledar je napisao/la:Naravno, pitanje je kolko će vama ostat od tih 400 milki, jer nije u pitanju samo vrijednost dionica nego i naknada Audiju za štetu zbog prijevremenog raskida ugovora. Pregovori su osjetljivi i ništa nije pod mus. Ako u Audiju ponude iste uvjete ko i Bembura, npr. ako počnu caltati 50 milki po sezoni, tada se priča mijenja. Onda dvojac Rumeni-kobasičar opet dolazi kod Bembure i kažu "ne znamo, oni su nam ponudili odlične uvjete koje je teško odbiti... (mig, mig) ... što da kažemo našim članovima... (mig, mig)"... I tako se radi poso.
Inače, meni nije jasno zašto Bembura već prije nije uletila, pa to je zaštitni znak Bavarske. Za kasno uletavanje morali bi dat još 200 milki bonusa.

bla,bla,bla...sve se pare vrte oko Vas a na kraju kad dodje vrijeme za transfere,traze igrace do 20 mill ili one kojima su ugovori zavrsili.

Takodjer,nisu mi jasni ni ovi sto govore da je Niko Kovac krivac i da treba da dobije otkaz?? Zbog cega?? Dosao u potrosenu ekipu,uprava nije stala iza njega kad je bila ona losa atmosfera sa igracima. Na kraju ce on da bude zrtveno janje,a problemi isti ce da ostanu i dalje.
Bla bla bla, ne znaš ni s kime pričaš, a očigledno ni o čemu. ;)

Svakako još nije kristalno jasno ni kada će stupiti na snagu njihovo sponzorstvo pa je suvišno pričati o budućim ulaganjima. Neka podmire do ljeta. Kad se mijenja, nek se mijenja sve! :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 mar 2019, 16:47

Nagovori se čovjeku, a ni ne navija za Bayern :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 mar 2019, 19:33

ledar je napisao/la:
Hahaha :D :D
Često sam postavljao isto pitanje, još od odlaska Opela, ali nisam nigdje načuo zašto je to tako.
Tebi svaka čast :thumbup: na svakom upisu i zadovoljstvo je veliko čitati tvoje postove.

Malo me čudi što toliku prednost daješ Bayernu za osvajanje titule, bez obzira sto si mnogo toga tačno predvidio.
Vom Jäger zum Gejagten

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 mar 2019, 08:49

ako bmw kupi onih 8,33% audi ce dobiti sve pare. jer ce ih prodati bmw-u. tu bayern nema zarade. jedina zarada je ako umjesto 20/30m sto audi daje, bmw uleti sa 40/50m godisnje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 mar 2019, 08:59

muhamedhulk je napisao/la:ako bmw kupi onih 8,33% audi ce dobiti sve pare. jer ce ih prodati bmw-u. tu bayern nema zarade. jedina zarada je ako umjesto 20/30m sto audi daje, bmw uleti sa 40/50m godisnje.
Bilo da se otkupi Audi ili ne Bayern će u tih 10, 15 godina prosječno dobivati od 55 do 65 mil što je napredak ako se uzme u obzir da sad primaju oko 30 mil. Al bolje je uvijek da se što prije pređe na bolji paket ili ugovor jer bolje je da 2029. god. pregovaraš o novom ugovoru nego tamo 2035-te pa ako treba da i klub nešto učestvuje dodatno.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 mar 2019, 09:08

ok, ali nije ni audiju ni bmw-u u cilju da dijele sponzorstvo u klubu. logicno je da jedan bude glavni sponzor; zato mislim da ce audi prodati svoje dionice, a i da ce bmw zeljeti da ih kupi tj. da bude jedini auto proizvodjac u klubu.
kako god, u pravu si, vise para ce biti. sto je najbitnija stavka.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 15 mar 2019, 12:24

Kako glup clanak o „novom Bayernu“ je objavio ovaj portal, pa to je smijesno..

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 15 mar 2019, 12:31

Huseinagic je napisao/la:Kako glup clanak o „novom Bayernu“ je objavio ovaj portal, pa to je smijesno..
Zar imaju koji da nije glup :urnebes: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 15 mar 2019, 12:34

Osim13 je napisao/la:
Huseinagic je napisao/la:Kako glup clanak o „novom Bayernu“ je objavio ovaj portal, pa to je smijesno..
Zar imaju koji da nije glup :urnebes: :mrgreen:
Nije ni to daleko od istine, al mi ovo bas bode oci, jer o Bayernu sam bolje upucen i pratim malo vise..

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 mar 2019, 15:14

Kako glupa izjava Nike Kovača, za nepovjerovati. Frajer hladno izjavi da nas je Liverpool pobjedio zato jer su potrošili 500 milijuna eura u zadnje 4 godine. Hajde to je činjenica da su potrošili tako puno ali činjenica je i to da je za isto vrijeme Bayern potrošio 300 milijuna eura, što svakako nije malo. Uglavnom, nevažno je u ovom kontekstu.

Važno je to da se frajer plače i vadi iz **** ovom izjavom kako neko ima novaca a mi nemamo i zato smo ispali... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Majstore pa mi smo sa istom momčadi rasuli Real usred Madrida igrom i ispali samo zato jer su nas suci i dvije individualne greške uništile. Nemoj mi pričati ove floskule, pa to nema veze sa ničim.

Stoperskom dvojcu Matip i Fabinho nismo ozbiljno zaprijetili usred Liverpoola, ovo u srijedu je ispod svake razine i ugleda Bayerna zahvaljujući ovom "nadarenom i perspektivnom" treneru.

Pa samo zbog ovakve izjave ga treba otjerati iz kluba. Nevjerojatno kakve izjave daje frajer, ko da smo Erzgebirge Aue a ne Bayern. Sramota.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 mar 2019, 17:31

Bas, ovakve izjave su za zatvora. Izjave su mu u skladu sa igrom, kukavicke. I laze, trazi nacin da se izvuce za svoju nesposobnost. Sto nisi pricao o tome prije dvomeca. Tada je govorio da ce Bayern proci, a sada se izvlaci. Kako sramotna i degradirajuca izjava prema klubu kakav je Bayern. Ko da vodi Krivaju iz Zavidovica a ne tim koji je kvalitetniji od Liverpoola.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 mar 2019, 17:34

Ovom ce kao i Hasanu najvece dostignuce biti treniranje Bajerna.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 16 mar 2019, 17:37

I najžalosniji segment svega toga. Ove izjave. Ako zbog nečega zaslužuje otkaz to je ovo pa tek sve ostalo. Kvaliteta upitna, autoritet upitan, znanje upitno, ali opet bih mu zbog ovoga uručio otkaz prije svega. Reci fino, dobili nas ljudi, idemo dalje, nemoj ovoga...
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 mar 2019, 17:56

To samo govori koliko je pouzdan u svoj rad cim mane trazi u parama a tim mu kosta stotine miliona

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 16 mar 2019, 18:21

Stefan Effenberg je napisao/la:Kako glupa izjava Nike Kovača, za nepovjerovati. Frajer hladno izjavi da nas je Liverpool pobjedio zato jer su potrošili 500 milijuna eura u zadnje 4 godine. Hajde to je činjenica da su potrošili tako puno ali činjenica je i to da je za isto vrijeme Bayern potrošio 300 milijuna eura, što svakako nije malo. Uglavnom, nevažno je u ovom kontekstu.

Važno je to da se frajer plače i vadi iz **** ovom izjavom kako neko ima novaca a mi nemamo i zato smo ispali... :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Majstore pa mi smo sa istom momčadi rasuli Real usred Madrida igrom i ispali samo zato jer su nas suci i dvije individualne greške uništile. Nemoj mi pričati ove floskule, pa to nema veze sa ničim.

Stoperskom dvojcu Matip i Fabinho nismo ozbiljno zaprijetili usred Liverpoola, ovo u srijedu je ispod svake razine i ugleda Bayerna zahvaljujući ovom "nadarenom i perspektivnom" treneru.

Pa samo zbog ovakve izjave ga treba otjerati iz kluba. Nevjerojatno kakve izjave daje frajer, ko da smo Erzgebirge Aue a ne Bayern. Sramota.
Ja sam morao dva puta procitat da budem siguran da je on to izjavio, jednostavno tako ziheraski stav odavno nije imao jedan trener na nasoj klupi.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 mar 2019, 19:18

Imal ko volje sutra gledat utakmicu?
Ja nemam.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 16 mar 2019, 19:52

coelho41 je napisao/la:Imal ko volje sutra gledat utakmicu?
Ko igra? :mrgreen:

Evo prilike Kovaču da pokaže šta zna ekipi koja je trošila kao Bayern.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 mar 2019, 20:42

Do neki dan su pisani hvalospjevi o pragmaticaru ovdje ;)
Bas je idealno tempirao formu, da sutra ne gledamo jos jednu patnju.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 mar 2019, 20:52

Yebat cemo Mainz sutra 1:0 nece znati sta ih je snaslo.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.