Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ovaj ocito je u svom svijetu zamislio kako brani svoj zivotni prostor od invazije muslimana kao da je srednji vijek. On nije neki vjernik u praksi vec je umislio da se nalazi u situaciji kao krscani u Evropi prije 500 godina. Sto se moze primjetiti i na ovim motivima koje je ispisao na oruzju. Tu je udrobljeno sve zivo od onih koji su se borili protiv Islama. Ovo se desava kada se neke ideologije ne zatru. Na njegov zivot je uticala lazna historija, evropski brzorastuci fasizam i srpski nacionalizam i mitovi. Vjerovatno je tu bilo i uticaja cetnicke imigracije u Australiji koja je pustila svoje korjene i ima dole parade i udruzenja.
Sada cemo tek da vidimo koji su ostali napadaci posto je bilo 4 napadaca. Ovaj je kao sto je rekao etno nacionalista i fasista.
Sada cemo tek da vidimo koji su ostali napadaci posto je bilo 4 napadaca. Ovaj je kao sto je rekao etno nacionalista i fasista.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 mar 2019, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.
Al Jaziria je uspijela i da okrivi Srbe i za ovog teroristu!
A vidim fino se primilo kod Bosnjaka

A vidim fino se primilo kod Bosnjaka

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
On je ove gadosti naucio od Finaca i njihove mitologije, true story.
Ma kakvi samo od Srba. Jedino je od Srba mogao nauciti tako nesto posto su jedino Srbi ubijali muslimane i niko vise 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada imas nacionalni program kakav imas, a pod to spada istrebljenje Bosnjaka na Balkanu, razvaljivanje susjednih drzava, konstantna netrepeljivost, nekakvi memorandumi SANU-a, nepriznavanje nezavisnih drzava, rehabilitujes saradnike okupatora, velicas srednjovjekovne koljace i pravis od njih heroje, a pri tome se ne opametis nakon sto izgubis pola drzave i opet guras isto u 21. vijeku Onda je posteno i da preuzmes zasluge koje je ta bolestina izazvala u svijetu. Srpski plan i program je definitivno jedno od vecih zla koje postoje u svijetu i sto je najkriticnije je to sto se toga niko ne stidi.Gunner4 je napisao/la:Ma kakvi samo od Srba. Jedino je od Srba mogao nauciti tako nesto posto su jedino Srbi ubijali muslimane i niko vise
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 mar 2019, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jel mogao iko prijavit policiji kad je krenuo u napad budala strimovo na fb a da niko nije reagovo to mi je cudno od svega
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta je bilo na kraju s ovim retardom, da li se zna ime i prezime?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa zna, uhvaćen je odma kratko poslije ovog, to mu je i bio plan, pročitaj manifest, hoće da postane Mandela kad izađe iz ćuze za 20ak godinaBundesliga je napisao/la:Šta je bilo na kraju s ovim retardom, da li se zna ime i prezime?

Al mislim da ima još ljudi iza ovoga, koji su mu usuadili te ideje u glavu, ako ništa virtuelno na 4chanovima, 8chanovima i sličnim okupljalištima istomišljenika i to bi se trebalo dobro istražiti, jer je sve bilo dobro isplanirano.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Nisam imao vremena čitati, uđem malo na FB tamo neki lik shareao kratak video kako ovaj puca po mrtvim tijelima u pm 

Ne bi me čudilo da neke od stranih obavještajnih službi imaju prste u ovom, ta doza mržnje i netrpeljivosti prema Islamu i Muslimanima se očito mora održavati.Ovaj debil je odavno ovo planirao a i javno sugerisao šta sprema uraditi a da to niko nije ozbiljno shvatio malo čudno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Isto, dan ga yebo objavljuju kao da je igrica neka, bez ikakvog upozorenja il' nesto. Ima ljudi koji ne zele pogledati to.Bundesliga je napisao/la:Nisam imao vremena čitati, uđem malo na FB tamo neki lik shareao kratak video kako ovaj puca po mrtvim tijelima u pm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hajmo sad, jel psihopata il se branio od muslimana :urnebes
"Sreća" pa je kreten snimao, ne mogu manipulisati.
"Sreća" pa je kreten snimao, ne mogu manipulisati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ja ne znam kako Fb dopušta objavljivanje toga uopšte. Sreća izbaci mi na mute, još mi je samo to trebalo.harden je napisao/la: Isto, dan ga yebo objavljuju kao da je igrica neka, bez ikakvog upozorenja il' nesto. Ima ljudi koji ne zele pogledati to.
Valjda bi sada trebala ona "pjesma" biti cenzurisana na internetu.
Najgore od svega je što na ovoj temi postoje ljudi koji se naslađuju ovim što se desilo.
Najgore od svega je što na ovoj temi postoje ljudi koji se naslađuju ovim što se desilo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Da je bio Musliman vidio bi ti pisanja. ..VolimTz je napisao/la:Valjda bi sada trebala ona "pjesma" biti cenzurisana na internetu.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.