Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jos jedan right wing terorista, u ovoj eri Trumpa cak i iznenadjuje sto ih vise nema
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Religiju ne treba povezivati sa terorizmom. Razloga je vise a kljucni - terorista u startu ne ispunjava kodeks svoje vjere.
Simboli tipa mjeseca i zvjezde, nekakvi isječci, krst il sto vec su zelja za etiketiranjem sto je u konacnici cista propaganda prepuna stereotipa.
Simboli tipa mjeseca i zvjezde, nekakvi isječci, krst il sto vec su zelja za etiketiranjem sto je u konacnici cista propaganda prepuna stereotipa.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 15 mar 2019, 10:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Sarkastican sam.ASD je napisao/la: Pa ovaj za sad nema poveznicu s krscanstvom.
Zaboli me za krscanstvom, nego kazem kako je.
Mnogi nisu imali ni sa islamom, pa znamo kako se to okarakterisalo. Zaluta dokument u kamionu, ima crn ten, uzvikivao Allahu ekber, ostatak poznat.
Znaci da je ovaj neki ceto iz komsiluka, cetnicke pjesme ne slusa osim cetnik. Nema veze sto se zove kako se zove.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najprecizniji naziv za ovog bolesnika je srpski terorista.
Čudi me da Četnička ideologija nije uzor za neke pacifiste
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Itekako treba povezivati, svi oni ubijaju u ime "Boga"Asteriks je napisao/la:Religiju ne treba povezivati sa terorizmom. Razloga je vise a kljucni - terorista u startu ne ispunjava kodeks svoje vjere.
Podtekst 99% ratova je religija
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Kud pogledao video grob te yebo....
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Terorizam nije ni muslimanski, niti krscanski, to je jednostavno terorizam.Itekako treba povezivati, svi oni ubijaju u ime "Boga"
Podtekst 99% ratova je religija
Svaka religija ima svoje neprirodne ogranke koji vuku ka ekstremizmu.
To sto neko likvidira neduzne civile u ime boga te ocekuje nekakvu nagradu je jednostavno bolesna ideologija.
Da ti priblizim, drilovanje je najbolja metoda da bi se dobili poslusni akteri. Naravno, vrhu takve organizacije finansije su kljucni faktor. Eh sada, striktno u islamu imas isjecaka gdje stoji da su oni koji poginu na bozijem putu/ putu prave - sehidi. Takve stvari je strasno lako transformirati.
A znamo da je nekog najlakse manipulisati putem laznih ideala.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Možel neko podijeliti video
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Religijsko-rasni podtekst je ubojita kombinacija i svaka religija sa sobom još nosi nus pojavu paranoične mržnje ili odbojnosti prema drugoj ili drugome i spremnosti na samoodbranu na bilo kakav način. To je nešto s čim se trebamo suočiti a ne sakrivati ili tješiti da to ne postoji. Još kad u tome nađeš i koristi u smisli boljeg statusa u tom svijetu u kome si onda nije ni čudo što imamo danas ovakve grozote.
Ma glupo je dijeliti ali imas na ytbu lik je strimovao 17 minuta.....Rokoko87 je napisao/la:Možel neko podijeliti video
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Takodjer, **** mu pleme bolesno, tacno treba uvesti zakon za ovakve koji ce dozvoljavati da ih do kraja zivota mucis toliko da pozele da ih ubijes.Jack je napisao/la:Kud pogledao video grob te yebo....
Rokokoko87 imas na klix forumu video, jedna od zadnjih stranica na temi vezanoj za napad
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
NaSa sLaVeNsKa BrAcA
ReMoVe KeBaB
4chan
ReMoVe KeBaB
4chan
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da imaju. Uglavnom su spetljani sa sumnjivim sejhovima, najcesce sa isilom.Federer17 je napisao/la:Sarkastican sam.ASD je napisao/la: Pa ovaj za sad nema poveznicu s krscanstvom.
Zaboli me za krscanstvom, nego kazem kako je.
Mnogi nisu imali ni sa islamom, pa znamo kako se to okarakterisalo. Zaluta dokument u kamionu, ima crn ten, uzvikivao Allahu ekber, ostatak poznat.
Znaci da je ovaj neki ceto iz komsiluka, cetnicke pjesme ne slusa osim cetnik. Nema veze sto se zove kako se zove.
Američki talibani su največi teroristi na svijetu.
EBO MU PAS MATER ŠTO MI FELIXA UVLAČI U OVO
And remember, no russianMarsal je napisao/la:Ovo bilo isto ona "No Russian" misija na Call of Dutyu.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nemojte ba ni gledati taj video sta vam je.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
BašNerminovic je napisao/la:Nemojte ba ni gledati taj video sta vam je.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, eldo, JackW i 6 gostiju.