Neces u Bosnu ni na urlaub, bude štau am grencen ko ce se peglat. A i ne moras nosit gešenke otamo.Gefufna je napisao/la:samo nek jos 3 dana bude mir, a u nedjelju poslije 15:10h i beckog nek puca dok ne poravne ovaj brdoviti balkan![]()
1. forza eintracht frankfurt
2. mutti, iš kome
3. x Runa
4. arsenal
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Igrom slučaja rođen tu, a malo je falilo da sad živim u centru Minhena. Da mi je otac znao kako će biti, ja bih BiH vidio samo na času geografije u Šule.VolimTz je napisao/la:Zašto živite u državi koju ne volite ?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što hoćeš da ti neko obori avionGefufna je napisao/la:samo nek jos 3 dana bude mir, a u nedjelju poslije 15:10h i beckog nek puca dok ne poravne ovaj brdoviti balkan![]()
1. forza eintracht frankfurt
2. mutti, iš kome
3. x Runa
4. arsenal

Šalim se, sretno, poselami Angie, ako si u Frankfurtu eto mene na odmor na ljeto sa hanumom aBd, svakako imam rodbine tamo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pjanic forumaOsim13 je napisao/la:Gefufna picka bauštelska, yebaće te Ogi!!!
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- legenda reala
- Kontakt:
harden je napisao/la:Igrom slučaja rođen tu, a malo je falilo da sad živim u centru Minhena. Da mi je otac znao kako će biti, ja bih BiH vidio samo na času geografije u Šule.VolimTz je napisao/la:Zašto živite u državi koju ne volite ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al kako Mektić prska po ljudima ovo nisu istine hagahahahahahaha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta je problem legendo?legenda reala je napisao/la:harden je napisao/la:Igrom slučaja rođen tu, a malo je falilo da sad živim u centru Minhena. Da mi je otac znao kako će biti, ja bih BiH vidio samo na času geografije u Šule.VolimTz je napisao/la:Zašto živite u državi koju ne volite ?![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma pogresno se izrazio momak.ASD je napisao/la:Ko kaze da je ne volimo.VolimTz je napisao/la:Zašto živite u državi koju ne volite ?
VolimTz@
Vole oni teritoriju koja obuhvata BiH,ali ne vole Bosnjake u njoj...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
nema čovjeka koji bi branio ovu ovakvu državu koja tretira svoje branioce ovako(nebitno koji entitet) to pod jedan...pod dva prije su ljudi imali neke vrijednosti i osjećaje, patriotizma, pripadnosti, jer smo bili "istrenirani" tako kroz tv programe, obrazovanje, propagandu, nije to tvoje to je "naše"....itd. tih vrijednosti danas nema, pa ako su heroji prvih dana odbrane u takvom društvu bili krimosi većinom, likovi s oružjem....danas/sutra bi to bio isto neko iz sličnih krugova, a haj ti objasni idiotu tipa benjo spahovic da ne zađe s kalašem od vrata do vrata i opljačka sviju redom dok si ti neđe na liniji ili sl. dakle ne da ne treba ostat...nego sve daj da se ispališ...harden je napisao/la:Jedno pitanje za vas ovdje: u slucaju rata nekog ( ne daj Boze ), da li bi ostali tu i borili se za ovu drzavu ili bi pobjegli ( recimo da imate priliku )?
a druga stvar je da je to nerealno, nema love za rata niti zaliha naoružanja niti bi ko dao svoju lovu za kupovinu oružja bilo kome(posebno ne strankama na vlasti)...eto samo ovi extremisti sa svake strane da ih je kako povezati da se porokaju na nekoj livadi, uvezat ujke,čete i tole-teroriste...ali eto ni na ovolipacnoj zemlji baš nikako da se zajebu da se sretnu , baš je čudno....nijedan "heroj" da se zaleti prvi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
uh što bi volio da u Zenici nastupe one šiptarke, da ne nabrajam, pogotovo Elvana, naravno uz Jalu i Bubu
- Nerminovic
- Kontakt:

Gunman opens fire at mosque in Christchurch, New Zealand.
A Facebook video going around is showing the gunman’s stream of the event.
Nista gore u zivotu jos nisam gledao.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Da li je ovo terorizam ?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima srpske korijene izgleda ili je motovisan srpskom mitologijom 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ljudi ubijaju jer su poremećeni i bolesni a ne što su nešto i nečiji. Da je odrastao uz nešto drugo za to bi također ubijao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još lik poziva da se zaprati pewdiepie 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rob do bagro
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.