Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Prijeratne vakcine za prave gorstake.
Kladim se da je moj rvat iz minkena jaci od tvog beclijePenaltiky je napisao/la:Da ratujem za interese srpske porodice Izetbegović pod plaštom patriotizma.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jelena Karleuša je rekla da su vakcine opasne, ja njoj vjerujem, DIVA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta treba, mogu se raspitati?Captain4 je napisao/la:Ima li neko sa ETFa u Sarajevu?
Onaj koji na Potjeri uzme nižu ponudu (2,5k) na donesenih 7k zaslužuje nogu u glavu. Dvoje prije nje skoro 80 milja uzeli zajedno. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Al fakat nisu istom vakcinom uboli Dilettu Leottu i Dusanku Majkic, mora da postoje neke Evropske i Ruske.
Koji moj beclija? Pa ja bi sad njega na ljetovanje na Kubu poslo, ko i ove sto su im Hrvati oruzje valjali.Rigoletto je napisao/la:Kladim se da je moj rvat iz minkena jaci od tvog beclijePenaltiky je napisao/la:Da ratujem za interese srpske porodice Izetbegović pod plaštom patriotizma.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Marsal
- Kontakt:
Nisu, samo se čini tako zbog odsustva bilo kakvog sistema da sankcioniše debilizam i zbog nevjerovatne lakoće da svako izrazi svoje mišljenje (ma koliko ono debilno bilo) velikom broju ljudi i da se za njega čuje.Aerials je napisao/la:Ove novije generacije roditelja sve gluplje.Kaunas je napisao/la:Šta su ovo morbile zavladale, ko da smo u 16. stoljeću.
I onda dođu ljudi i seru po cenzuri, zamislite da 1975. neki debilčići u BG seru da se ne treba vakcinisat, sve i ako bi uradili to sistem bi se pobrinuo da im više ne naumpadne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Neka su izgubili, tuka.Kaunas je napisao/la:Onaj koji na Potjeri uzme nižu ponudu (2,5k) na donesenih 7k zaslužuje nogu u glavu. Dvoje prije nje skoro 80 milja uzeli zajedno.
Skoro uvijek za lovce navijam.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Mutava, došla na kviz a ne zna glavni grad koje države je Doha.BelminM23 je napisao/la:Neka su izgubili, tuka.Kaunas je napisao/la:Onaj koji na Potjeri uzme nižu ponudu (2,5k) na donesenih 7k zaslužuje nogu u glavu. Dvoje prije nje skoro 80 milja uzeli zajedno.
Skoro uvijek za lovce navijam.

I ja sam većinom na strani lovaca, osim kad je neka baš simpatična ekipa.
15.10.2013.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa krenulo iz Amerike, antivaxx pokretMarsal je napisao/la:Nisu, samo se čini tako zbog odsustva bilo kakvog sistema da sankcioniše debilizam i zbog nevjerovatne lakoće da svako izrazi svoje mišljenje (ma koliko ono debilno bilo) velikom broju ljudi i da se za njega čuje.Aerials je napisao/la:Ove novije generacije roditelja sve gluplje.Kaunas je napisao/la:Šta su ovo morbile zavladale, ko da smo u 16. stoljeću.
I onda dođu ljudi i seru po cenzuri, zamislite da 1975. neki debilčići u BG seru da se ne treba vakcinisat, sve i ako bi uradili to sistem bi se pobrinuo da im više ne naumpadne.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Komšiću brani te srbe bogati likvidiran ćeš bit, ipak si njihov
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zašto živite u državi koju ne volite ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- alan_kardec
- Kontakt:
kakav tandem

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Fantasista
- Kontakt:
Nije do mene, nisam birao. Volio bih i ja da sam negdje u Bremenu i da ne znam ovu rupetinu na mapi naci.VolimTz je napisao/la:Zašto živite u državi koju ne volite ?
samo nek jos 3 dana bude mir, a u nedjelju poslije 15:10h i beckog nek puca dok ne poravne ovaj brdoviti balkan
1. forza eintracht frankfurt
2. mutti, iš kome
3. x Runa
4. arsenal

1. forza eintracht frankfurt
2. mutti, iš kome
3. x Runa
4. arsenal

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri