FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
A inace je Baleu pomoglo kada se napucao fizicki.
Ma ni Bale nije bio ovoliko povrijedjen u njegovim godinama.
U covjeka se ne mozes pouzdat sekunde. Treba nama i krilo i napadac ako ovaj konta igrat svaka 2 mjeseca.
U covjeka se ne mozes pouzdat sekunde. Treba nama i krilo i napadac ako ovaj konta igrat svaka 2 mjeseca.
27.10.2020
idi vise u pm
valja gledat Coutinha
valja gledat Coutinha

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bolje da Malcom igra.miki_92 je napisao/la:idi vise u pm
valja gledat Coutinha
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sreća pa je reprezentativna pauza. Propustit će četiri utakmice u ligi sigurno: Betis, Espanyol, Villareal i Atletico.
Nije neki aman propust. Nadam se da ce bar jednu odigrati Malcom je.bem ga vise
9/10 su prve utakmica četvrtfinala, 16/17 uzvrati
Tu bi vec trebao biti dostupan, bar s klupe.
Najveci je problem kako ce mu se na formu odrazit. Na ljeto ga testirati i vidjeti moze li se sta uciniti po pitanju staklenosti
Nije neki aman propust. Nadam se da ce bar jednu odigrati Malcom je.bem ga vise
9/10 su prve utakmica četvrtfinala, 16/17 uzvrati
Tu bi vec trebao biti dostupan, bar s klupe.
Najveci je problem kako ce mu se na formu odrazit. Na ljeto ga testirati i vidjeti moze li se sta uciniti po pitanju staklenosti
Sto je najgore covjek do dolaska h Barcelonu bio povrijedjen samo 10 dana hahahaha.
Ovo dobro provjerit na ljeto, ako se ne moze nista ucinit zamotat ga u masnu i trazit novo krilo realno. Ako vec Malcom ide.
Ovo dobro provjerit na ljeto, ako se ne moze nista ucinit zamotat ga u masnu i trazit novo krilo realno. Ako vec Malcom ide.
27.10.2020
Bojim se da je Osmo taj injury prone igracBlejzer10 je napisao/la:

Taman ufati neku formu i onda se povrijedi na neki nacin

Šteta ako tako bude. Zvjerka je mali.let3 je napisao/la:Bojim se da je Osmo taj injury prone igracBlejzer10 je napisao/la:
Najveci je problem kako ce mu se na formu odrazit. Na ljeto ga testirati i vidjeti moze li se sta uciniti po pitanju staklenostisvako malo je van terena.
Taman ufati neku formu i onda se povrijedi na neki nacinpreviše ozljeda za jednog vrlo mladog igraca, pa nema 30+ godina, jbm mu miša.
Evo ove godine, opet povrijedjen, imao 35 nepovezanih nastupa, malo klupa malo igra malo povreda, a kad saberes sve minute to su 24 pune utakmice, 14 golova i osam asistencija. U kontinuitetu bi te brojke bilo puno puno vece. Da ne govorim sto ima muda i sto ga se protivnicke odbrane boje.
Ma stoji to sve, vidis da je majstor cim primi loptu, buduci Balon ako se sve poklopi, ali brate ove povrede, a ovako mlad, ne moze nikako uci u formu u kontinuitetu.
Sto se tice zrijeba ostali: Porto, United, Ajax, Tottenham, City, Juventus i Liverpool.
Dakle sve ove gore ekipe nisu niti jednom titulu uzeli u zadnjih 10 godina, dok smo mi 3 puta bili prvaci Europe. Znaci realno imamo to potrebno iskustvo, pa ispali su Real Madrid, Bayern i PSG koji su individualno jaki.
Ovo se ne bi trebalo propustiti, s pravim pristupom mozemo daleko. Samo polako.
Sto se tice zrijeba ostali: Porto, United, Ajax, Tottenham, City, Juventus i Liverpool.
Dakle sve ove gore ekipe nisu niti jednom titulu uzeli u zadnjih 10 godina, dok smo mi 3 puta bili prvaci Europe. Znaci realno imamo to potrebno iskustvo, pa ispali su Real Madrid, Bayern i PSG koji su individualno jaki.
Ovo se ne bi trebalo propustiti, s pravim pristupom mozemo daleko. Samo polako.
27.10.2020
Dembele jednostavno je preeksplozivan za svoje tijelo. Njegove tetive i misici ne mogu izdrzati napore kojima se izlaze. Citao sam negdje o tome ranije, sve tacno predvidjeno. Isto kao sto su za Nadala davno govorili da ce radi nacina kako igra, imati probleme sa koljenima.
Prvo Umtiti pa sad Dembele, divno.Dva igraca koja su mogla sljedecih 10 godina biti u prvom timu a kako je krenulo bice vise po bolnicama.A i doktore i Valverdea nabijem na ****, sta mu dajete dozvolu za igru ako nije spreman 100% a i levat ga ubacuje bezveze a Malcom drka **** na klupi.Nabijem i njega takodjer, ko da je pravljen od papira, da malo jaci vjetar puhne kicmu bi mu slomio.
bas nema srece osman, no hajd ako je mjesec, liga je vec rijesena, ako se bude imalo srece u zrijebu dobiti ajaxa il porta i ne treba osman tu, do eventualnog polufinala bi trebo biti spreman
treba sad gurat malcoma, i coutinja forsirat bez obzira sto je los, mozda nadodje, sinoc je bio malo bolji no inace, moze se desit da nododje i on explodira kad je najpotrebnije, nije se jednom to desavalo
treba sad gurat malcoma, i coutinja forsirat bez obzira sto je los, mozda nadodje, sinoc je bio malo bolji no inace, moze se desit da nododje i on explodira kad je najpotrebnije, nije se jednom to desavalo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Umtiti je druga stvar, on je bezobrazan, covjek se boji pod noz i time direktno steti klubu. Sta on misli da ce ga neko cekat kad jednom zaigra u 3 mjeseca?
Sta ako se povrijede Pique ili Lenglet pa ne mognu da igraju u LP?
Zato se i ide po De Ligta. Nisi jedini stoper na svijetu, ha ja.

27.10.2020
Koji se **** desava sa onim Murillomleorey je napisao/la:Umtiti je druga stvar, on je bezobrazan, covjek se boji pod noz i time direktno steti klubu. Sta on misli da ce ga neko cekat kad jednom zaigra u 3 mjeseca?Sta ako se povrijede Pique ili Lenglet pa ne mognu da igraju u LP?

Prva povreda je nesreca jbga. Ovdje vec ima i do doktorskog tima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da presjedi polusezonu na klupi/tribinama za ne'do Bog. Kao i Boateng.enobarca je napisao/la: Koji se **** desava sa onim Murillomzasto je taj doveden niko ziv ne zna, lik nije odigro nista haman
Da ne dobiju minute do kraja niko nece a napisati, ne vjerujem da ce se i oni zaliti. Znaju zasto su dovedeni.
Plus ako ostane prednost nad Atleticom ovolika, mogli bi biti dio rotacija u posljednjem stadiju lige
Messi je sinoc prestigao Giggsa po broju asistencija u lp ako se ne varam?
Naravno da bi bila šteta, pokazao je da zna igrati lopte i da vrijedi da se istrpi. Nevezano što igra u Barci, šteta prije svega da je tako mlad - tako cesto sklon povredama. On treba da igra, nabija minutažu i iskustvo u Barci za naredno sezone, a ne svako malo povreda. To ispresjeca razvoj mladog igraca i uspori ga. Ovo je mislim vec treca povreda u vrlo kratkom vremenskom rasponu....šta se dešavaBlejzer10 je napisao/la:Šteta ako tako bude. Zvjerka je mali.let3 je napisao/la:Bojim se da je Osmo taj injury prone igracBlejzer10 je napisao/la:
Najveci je problem kako ce mu se na formu odrazit. Na ljeto ga testirati i vidjeti moze li se sta uciniti po pitanju staklenostisvako malo je van terena.
Taman ufati neku formu i onda se povrijedi na neki nacinpreviše ozljeda za jednog vrlo mladog igraca, pa nema 30+ godina, jbm mu miša.
Evo ove godine, opet povrijedjen, imao 35 nepovezanih nastupa, malo klupa malo igra malo povreda, a kad saberes sve minute to su 24 pune utakmice, 14 golova i osam asistencija. U kontinuitetu bi te brojke bilo puno puno vece. Da ne govorim sto ima muda i sto ga se protivnicke odbrane boje.

Ako treba neka operacija, onda je bolje da pauzira duže vrijeme al da se vrati kako treba. Osman je ozbiljan zalog i prospekt za buducnost Barce. Vjerovatno ga vide kao nosioca ekipe, kad ode ova stara garda.
ja sad rerpizu gledam, sinoć u kafani dva tv, svi sem mene gledaju Liverpul i navijaju za isti, što je pohvalno
Skaču. skiče na bravure Manea i Firmina
Elem, Semedo mora biti bek, eksplozivan, brži od Roberta, i puno više može ponuditi na brisanom prostoru po desnoj strani.
Dobra partija sinoć, i Lyon bio dobar, jest glupa fraza, ali previše izgubiše, bilo pa prošlo.

Skaču. skiče na bravure Manea i Firmina

Elem, Semedo mora biti bek, eksplozivan, brži od Roberta, i puno više može ponuditi na brisanom prostoru po desnoj strani.
Dobra partija sinoć, i Lyon bio dobar, jest glupa fraza, ali previše izgubiše, bilo pa prošlo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Od najpoželjnijeg do najmanje poželjnog protivnika
United
Porto
Tottenham
Ajax
City
Juventus
Liverpool
United
Porto
Tottenham
Ajax
City
Juventus
Liverpool
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja mislim da bi mi neocekivano lako rijesili Liverpool, prije nego neke druge timove, ali eto hajde vidjet cemo.Mokes je napisao/la:Od najpoželjnijeg do najmanje poželjnog protivnika
United
Porto
Tottenham
Ajax
City
Juventus
Liverpool
Znam da su dobri, presinguju, ali to je radio i Pep na Campu pa smo vidjeli kako je prosao.
Sto jaci tim dobijemo, to cemo shvatiti tekme ozbiljnije, to se vidjelo protiv Reala u Clasicu.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.