Citav tjedan slusam kako mi vise ne dosadi ici na utakmice, posebmo sad nakon Sarajeva, ali ja ovako jedva cekam nedjelju i Tuzlu, jace od mene, jbg
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ne da nam fali daska u glavi, nego cijela stolarija
Citav tjedan slusam kako mi vise ne dosadi ici na utakmice, posebmo sad nakon Sarajeva, ali ja ovako jedva cekam nedjelju i Tuzlu, jace od mene, jbg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pobjedit nekako u nedjelju,uzeti 3 boda pa na pauzu raditi na protoku lopte i igri prema naprijed.
Treba nam pravi Bagaric,zadnjih 5 utakmica njegovih : 3 gola,2 izborena penala. Dojam da nadolazi u formi..falio nam je netko u 16m da posprema za bodove
Treba nam pravi Bagaric,zadnjih 5 utakmica njegovih : 3 gola,2 izborena penala. Dojam da nadolazi u formi..falio nam je netko u 16m da posprema za bodove
Samo jedno ime
Prodjose te dugo cekane pripreme nakon kojih je se najavljivala prava slika nase momcadi, prodjose i 4 utakmice i ako je ovo prava slika onda stvarno... Jučer nas je drugoligaš nadigrao, u prvenstvu smo odigrali dobro protiv nikad goreg Zrinjskog, ove tri utakmice za zaborava. igra loša, boljke realizacije i u neku ruku obrane ostale iste, ne znam, nadam se da ćemo se dignut al ovo što igramo je stvarno katastrofa.
- Evolve
- Kontakt:
da96BadBoy je napisao/la:U 3 utakmica u nedjelju?
Sve ima ovdje:
http://www.nk-sirokibrijeg.com/index.php/hr/kalendar
It's better when it's live
Gledam sad snimak na onoj fb stranici,Wagner,Varea i Roskam
Pa nebi ih sve obrane lige skupa sad zaustavile...
Pa nebi ih sve obrane lige skupa sad zaustavile...
SAMO ŠIROKI!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozz...hoće li negdje biti prenos sutrašnje utakmice
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da nece..staragarda je napisao/la:Pozz...hoće li negdje biti prenos sutrašnje utakmice
NK Široki Brijeg
Od osmog mjesta nas dijele samo dva boda... Danas se MORA pobjediti, a u vrijeme je vise da nekog pobjedimo ove godine 
HRHB
HRHB
Auf sastava...
Sta je sa Mrsom?
Sta je sa Mrsom?
Nije ni meni jasan tko bi trebao igrati u vezi sa Babićem i Eninom.sb1996 je napisao/la:Auf sastava...
Sta je sa Mrsom?
audere est facere!
Eliomar igrao na treningu poluspicu. Ovo izgleda preofanzivnospursman je napisao/la:Nije ni meni jasan tko bi trebao igrati u vezi sa Babićem i Eninom.sb1996 je napisao/la:Auf sastava...
Sta je sa Mrsom?
Samo jedno ime
Kakav krs od nogometa 
HRHB
HRHB
-
Jedandevetcetiriosam
- Kontakt:
Igra se Goce sa svima nama s ovom trupinom Petrovicem..lik je promasio profesiju!Enin,Markovic i obrana mada bez nekog velikog posla prolazna ocjena
SaMo ŠiRoKi !!!!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Imaju reprezentativnu stanku, ako se vrati Matić i malo podigne forma ovih naprijed mogla bi Europa. Ako ne bit će problema ne za 3 mjesto već 4.
Igra bez igre...
Igra bez igre...
Nazalost, ne zasluzujes ti treneru izgleda te novce koje primas, nikog ne mozemo razvalit, ovo danas na jedvite jade dobili
- Evolve
- Kontakt:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze malo opširnije kakva je tekma bila...nešto konkretno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vecina utakmice posjed i kontrola utakmice nasih,bez pravog kljucnog pasa da zavrsimo akcije..staragarda je napisao/la:Moze malo opširnije kakva je tekma bila...nešto konkretno
Vasa ekipa se cini skroz nespremna,niste ozbiljnije prisli golu,jedan opasniji udarac Crnkica,ostalo sve sutevi bezopasni s 20-30m
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, N3R3D, Venom i 17 gostiju.