Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Drago mi je na prolasku u 1/4 Finala, i naravno da bi kao svi volio sto lakseg protivnika.
Kllop je postavio utakmicu kako je htio takticki i strpljivo su igraci cekali. Znao je da i Bayern ne smije napasti i kada su napali docekao ih Blickrig na Alianzu.
Medutim ono sto mi se nije svidjelo u prvom poluvremenu sredina nam je bila bas tanka, da li je to bilo zbog povrede Hendersona pa se sva taktika srusila i iznenadni ulazak Fabinha, al tu je Bayern imao prilike velike. Da su vise stisli nayebali bi mi momacki al sreca pa nisu napali.
Drugo poluvrijeme vec druga prica i sjajno je sve frceralo i nadamo se ovakvim igrama do kraja sezone.
YNWA
Kllop je postavio utakmicu kako je htio takticki i strpljivo su igraci cekali. Znao je da i Bayern ne smije napasti i kada su napali docekao ih Blickrig na Alianzu.
Medutim ono sto mi se nije svidjelo u prvom poluvremenu sredina nam je bila bas tanka, da li je to bilo zbog povrede Hendersona pa se sva taktika srusila i iznenadni ulazak Fabinha, al tu je Bayern imao prilike velike. Da su vise stisli nayebali bi mi momacki al sreca pa nisu napali.
Drugo poluvrijeme vec druga prica i sjajno je sve frceralo i nadamo se ovakvim igrama do kraja sezone.
YNWA
Tako blizu, a tako daleko.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ali ljudi moji kako nam je odbrana odigrala jucerasnji mec. Matip, Dijk, Arnold, Robbo ( iako je pogrijesio kod gola ) Maestralno. Koliko smo samo sigurniji kada je Dijk tu. Kod prekida, dugih lopti, ma sve. Najbolji stoper na svijetu bez dileme.
Milner, Fabinho i Wijnaldum uradili najvazniji dio na utakmici a to je bilo zatvoriti Jamesa i Alcantaru, te prepustili bekovima i stoperima da im organizuju napade. Oni su nesto slicno nama uradili, ali razlika je u tome da smo mi na to ustvari i navikli
Danas vjerujem da cemo izvuci Tottenham. Sigurno nas nece masiti Engleski klub. Nadam se da cemo izbjeci City, pa ni sa Juveom ne bih volio da se sretnemo prije finala

Milner, Fabinho i Wijnaldum uradili najvazniji dio na utakmici a to je bilo zatvoriti Jamesa i Alcantaru, te prepustili bekovima i stoperima da im organizuju napade. Oni su nesto slicno nama uradili, ali razlika je u tome da smo mi na to ustvari i navikli

Danas vjerujem da cemo izvuci Tottenham. Sigurno nas nece masiti Engleski klub. Nadam se da cemo izbjeci City, pa ni sa Juveom ne bih volio da se sretnemo prije finala

Ma meni je ta prica bezveze. Evo sad da se Klopp posveti u potpunosti prvenstvu, a zanemari Ligu prvaka(ostale kupove je vec na startu zanemario), to mu nece biti garant da osvaja premiership.StevieG8 je napisao/la:Listam temu Bayerna i procitam nesto sto bas natjera na razmisljanje. "Steta za Liverpool sto ce sad biti razvuceni na dvije strane a na kraju nece osvojiti nista". Realno gledano kakve su nama sanse da osvojimo LŠ u odnosu na PL i koliko nam ove dodatne utakmice otezavaju put do prvaka
Vec se ispalo iz FA kupa namjerno, da se rijese tog gustog rasporeda, pa su svejedno imali nakon toga krizu rezultata i cetiri remija u sedam, osam utakmica.
Cak i ako Liverpool na kraj ne osvoji nista, to nece biti zbog obaveza u Ligi Prvaka. Mislim, ne govorimo o dodatnih 10 utakmica, to su dodatne dvije tekme, maksimalno pet, jos ako dodje Porto sad....
Mislim da ima roster koji moze iznijeti narednih 10-13 utakmica. Ici do kraja, pa sta bude.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- MysticAladin
- Kontakt:
Hajde ba promijenite ovu anketu, dajte nešto koga bi voljeli u četvrfinalu. Možemo li do trofeja i tako to... 

I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Logirao sam se samo da napišem nešto za Migsa. Lik nakon svake tekme objavi sliku na fb, pohvali momke, ovo ono i trudi se biti pozitivan što nije prvi golman i zbog toga bih volio da ode na ljeto negdje gdje će braniti. Previše mi je drag, a i on je previše dobar golman da bi presjedio karijeru na klupi. Valjda ga ispratimo s duplom krunom oko vrataStevieG8 je napisao/la:Barca i City najgori moguci protivnici po nas. Btw srušili smo mit da Bayern ne gubi na AAlijepo vidjeti Mignoleta kako slavi golove u zagrljaju s Kloppom, jako teska sezona za njega.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon prospavane noći koliko je odma ljepši dan i sve 
Koji dan uživat u pobjedi pa u London u nedjelju prije ovih reprezentacija po pobjedu

Koji dan uživat u pobjedi pa u London u nedjelju prije ovih reprezentacija po pobjedu
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
There's a golden sky
Kao što rekoh, ako padne Bayern ide dupla kruna
SEX DROGA SEKULIĆ GOGA
SEX DROGA SEKULIĆ GOGA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Po meni su šanse jednake bez dosta srece ne mozes nista osvojiti.StevieG8 je napisao/la:Listam temu Bayerna i procitam nesto sto bas natjera na razmisljanje. "Steta za Liverpool sto ce sad biti razvuceni na dvije strane a na kraju nece osvojiti nista". Realno gledano kakve su nama sanse da osvojimo LŠ u odnosu na PL i koliko nam ove dodatne utakmice otezavaju put do prvaka
Al trebaju se svi sjetiti gdje je do prosle sezone liverpool bio a gdje je danas, napredak ocigledan da se i ranije ovako radilo sad bi se pravila nova vitrina za trofeje

Imas van dijka koji je pravi lider i igrac kojeg bi svaki tim pozelio, dati mu kapitensku sto prije, imas vezni red i napad kakav od krsja 80ih liverpool nije imao, sistem je tu ssmo sad nadograđivati to ig sezone u sezonu i doci ce i trofeji.
You are someone else I am still right here
San kaže Porto....
At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
Izbjeci Juventus, oni su favoriti protiv nas, protiv GOAT-a i Pepa je 50:50, protiv ostalih smo favoriti
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ma yebeno će biti ko god dođe, Porto neće garant ispucali smo žrijeb nafaku prošle sezone
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto ne ajax jel se moze izvuci bilo ko od ovih sto su prosli il imaju neka pravila ne znam bas najbolje kako u lp to ide.
Realno oni i porto su najbolja opcija a od ostalih svejedno, ne bi volio city samo jer ne zelis spušiti 2 trofeja od istog tima
Realno oni i porto su najbolja opcija a od ostalih svejedno, ne bi volio city samo jer ne zelis spušiti 2 trofeja od istog tima

You are someone else I am still right here
Ma sve je otvoreno. U osmini finala se ne mogu sastati timovi iz iste lige i grupne faze, dalje je sve moguće.fera je napisao/la:Sto ne ajax jel se moze izvuci bilo ko od ovih sto su prosli il imaju neka pravila ne znam bas najbolje kako u lp to ide.
Ja ne bih Juve i Barcu. Juve jer znaju poništiti igru protivnika bolje od ikoga na svijetu i Barcu zbog Messija. Jbg, njemu ako je njegov dan nema teorije da ga zaustaviš.
Inače ne volim utakmice timova iz istih liga u ligi prvaka, gledam ih svake godine u pl, al ovaj put daj šta daš
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Samo da je izbjeci Juve.
Porto
Liverpool je u posljednja tri cetvrtfinala Lige prvaka igrao protiv ekipe iz Premier lige, nema smisla da opet bude neki engleski tim hahahaha. A i sto Keno kaze (cak je i Klopp sinoc rekao nakon meca), ipak je ovo LP, daj da se igra sa drugim evropskim klubovima, engleze gledas svake godine u EPL.
Porto

Liverpool je u posljednja tri cetvrtfinala Lige prvaka igrao protiv ekipe iz Premier lige, nema smisla da opet bude neki engleski tim hahahaha. A i sto Keno kaze (cak je i Klopp sinoc rekao nakon meca), ipak je ovo LP, daj da se igra sa drugim evropskim klubovima, engleze gledas svake godine u EPL.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kakvu je srecu City imao ove sezone u svim mogucim zrijebovima njima ide Porto ili Ajax
Mislim da bi utakmica Liverpool-Ajax bila poprilicno i zanimljiva sa fudbalskog aspekta. Dva tima sa razlicitim stilom pressinga a oba igraju ofanzivan fudbal, golova bi bilo na sve strane. Ne mogu reci da ih bas prizeljkujem, podsjecaju me na Monaco od prije par sezona, ako im klikne sve je moguce.

Mislim da bi utakmica Liverpool-Ajax bila poprilicno i zanimljiva sa fudbalskog aspekta. Dva tima sa razlicitim stilom pressinga a oba igraju ofanzivan fudbal, golova bi bilo na sve strane. Ne mogu reci da ih bas prizeljkujem, podsjecaju me na Monaco od prije par sezona, ako im klikne sve je moguce.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Virgil van Dijk vs FC Bayern München
100% aerial duels won
100% tackles won
5 clearances
3 interceptions
1 goal
1 assist
100% aerial duels won
100% tackles won
5 clearances
3 interceptions
1 goal
1 assist
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.