FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Prosts je situacija.
Ako dobijemo nekog od tria juve, city, livetpul, biće pravog rata. Ostale bi trebali izbaciti i proći u 1\2.
Ako dobijemo nekog od tria juve, city, livetpul, biće pravog rata. Ostale bi trebali izbaciti i proći u 1\2.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne znam fakat šta je bilo ono. Možda je Mrav onako bezmudan baš htio zatvoriti utakmicu, nemam drugog objašnjena. Jer kako inače objasniti ono i onda prskanje odmah nakon što je zagustilo.leorey je napisao/la:To je to, bukvalno je black out bio. Ja sa jaranom gledao i on kaze gleda ih cesto i evo prvo poluvrijeme, nije mu jasno kako i zasto onako odjednom padne ekipa. Kao da je izasla druga ekipa na teren. Ne znam, mozda smo mi puno gledali Xavija i Iniestu i njihovu kontrolu utakmiceBoixosNois1899 je napisao/la:Onakav black out u drugom poluvremenu se ne smije dešavati protiv ozbiljnijih timova. Pa onako da odigraš 15 minuta protiv Cityja halalio bi se sa plasmanom dalje.Rodju je napisao/la:Sad sam gledao snimak i, realno, u prvom poluvremenu 4-5 razlike, al' pojedincima opet ne valja.
I onakve situacije kao u prvom poluvremenu koje je imao Messi npr. se moraju riješavati. Završnica nam je nekad blago rečeno katastrofalna. To se sve protiv većih ekipa vraća.
Slažem se i drago mi je ipak da se vidi promjena u pristupu u odnosu na prijašnje godine. Vidi se da igrači žele osvojiti ovo. Pa čak je i Suarez napaljen kada igra LP u zadnje vrijeme. Samo te neke stvari se ne smiju dešavati jer će se u 1/4 finalu i dalje ako prođemo kažnjavati i najmanje greške, a kamo li 15 minuta gubitka kontrole nad utakmicom.
Ali to je isto specifično za ovu ekipu. Spomenuo sam već. Nikad nema neke sredine u igri. Ili odigraju fenomenalno ili ispod svakog nivoa. A očito da mogu kada hoće, i to je ono što raduje, jer prošlih sezona ni približno ovoliko želje nije bilo u igri. Ovakvi kad su mogu dobiti bilo koji tim na planeti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
deda, tako je ovdje. Ja sam se, priznam, navikao. Nikad ne valja. Shvati, Barcelona mora svaku utakmicu pobjeđivati najmanje 5 razlike, 4 je malo, stvoriti još najmanje toliko čistih zicera, protivnik ne smije niti jednu šansu imati i naravno Messi mora uvaliti najmanje 3 komada, kako bi možda dokazao da je bolji od Ronalda. Uh, zaboravih, protivnik je, naravno, bezveze ekipa, njega bi svakako svi drugi nabili lakoćom, tako da svaka pobjeda Barcelone nije ništa vrijedna, a Coutinha i Dembelea treba odmah prodati, od Messija su redom bolji: Hazard, Kane i ostali, protivnike vode trenerski amateri, ostali klubovi imaju igrače na amaterskoj osnovi, njihovi igrači igraju za kantu Jupola, skauti ostalih ekipa su u stvari bauštelci, a taktiku određuju uz blagu rakiju i siriluk, itd, itd............... ukratko vrijeme sporta i razonode. Da, tako je ovdje, al' je možda zato i zanmljivo. Ne daj bože izgubiti, mjenjaj upravu, nosatog trenera, stare ohrndane igrače, Athur pojma nema-brazilsko pranje para, itd, itd, od Barto neznalica do Barto ga ne vadi, ma super, komedija živa.deda je napisao/la:Nevjerovatno koliko negativnosti napisano veceras. Za ekipu koja da je samo imala vise koncentr.u zavrsnici bi vodila sa 4 5 komada razlike, za ekipu koja nije dala Lyonu da napravi ni jednu priliku, za ekipu koja primi gol iz ociglednog prekrsaja.za ekipu koja daje najljepsi gol u ovom kolu LP....Sta je Lyon veceras napravio, nista, je li to nas MAts spasavao,pa se pljuje. Lakse napisati ne Barsa nije nista uradila, bezmudo, u modo hodanja, ponavlja se Roma itd...
Ma 100 % htio zatvorit tekmu nakon 2:0, vidjelo se to iz aviona, i kad je prpa, prigustilo onda druga prica. Ne smijem ni pomislit sta bi bilo da je usao jos jedan krompir u tih 25 minuta.
Ja razumijem zatvoriti tekmu i ne srljati nakon sto imas povoljan rezultat kad drzis loptu i kontrolises utakmicu, to si mogao prije s Xavijem i Iniestom, sad ocito da ne mozemo, to smo vidjeli i veceras.
Ja razumijem zatvoriti tekmu i ne srljati nakon sto imas povoljan rezultat kad drzis loptu i kontrolises utakmicu, to si mogao prije s Xavijem i Iniestom, sad ocito da ne mozemo, to smo vidjeli i veceras.
27.10.2020
Jel deda onaj matori parangal kako li ono bi?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Au, ja koliko gluposti si ispisao. Bravo.Rodju je napisao/la:deda, tako je ovdje. Ja sam se, priznam, navikao. Nikad ne valja. Shvati, Barcelona mora svaku utakmicu pobjeđivati najmanje 5 razlike, 4 je malo, stvoriti još najmanje toliko čistih zicera, protivnik ne smije niti jednu šansu imati i naravno Messi mora uvaliti najmanje 3 komada, kako bi možda dokazao da je bolji od Ronalda. Uh, zaboravih, protivnik je, naravno, bezveze ekipa, njega bi svakako svi drugi nabili lakoćom, tako da svaka pobjeda Barcelone nije ništa vrijedna, a Coutinha i Dembelea treba odmah prodati, od Messija su redom bolji: Hazard, Kane i ostali, protivnike vode trenerski amateri, ostali klubovi imaju igrače na amaterskoj osnovi, njihovi igrači igraju za kantu Jupola, skauti ostalih ekipa su u stvari bauštelci, a taktiku određuju uz blagu rakiju i siriluk, itd, itd............... ukratko vrijeme sporta i razonode. Da, tako je ovdje, al' je možda zato i zanmljivo. Ne daj bože izgubiti, mjenjaj upravu, nosatog trenera, stare ohrndane igrače, Athur pojma nema-brazilsko pranje para, itd, itd, od Barto neznalica do Barto ga ne vadi, ma super, komedija živa.deda je napisao/la:Nevjerovatno koliko negativnosti napisano veceras. Za ekipu koja da je samo imala vise koncentr.u zavrsnici bi vodila sa 4 5 komada razlike, za ekipu koja nije dala Lyonu da napravi ni jednu priliku, za ekipu koja primi gol iz ociglednog prekrsaja.za ekipu koja daje najljepsi gol u ovom kolu LP....Sta je Lyon veceras napravio, nista, je li to nas MAts spasavao,pa se pljuje. Lakse napisati ne Barsa nije nista uradila, bezmudo, u modo hodanja, ponavlja se Roma itd...

Našli ste se nema šta. Da ne treba možda da prestanemo kritikovati trenera bez muda, il' igrače bez želje, da se ti ne bi možda uvrijedio il' šta već?

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
https://www.sport.es/es/videos/barca/20 ... 7349.shtml
Evo sta su igraci u tunelu rekli na poluvremenu. Dakle bukvalno Suarez govori, hajmo, nema opustanja, kao da je 0:0, dok Pique odgovara, nemoj da nam zabiju jer cemo da patimo.
Dakle igraci su svjesni, govore isto ono sto se pisalo i ovdje na forumu.
I dobro i poceli, imali onu priliku za 3:0 i onda im pustis loptu onako ybg.
Evo sta su igraci u tunelu rekli na poluvremenu. Dakle bukvalno Suarez govori, hajmo, nema opustanja, kao da je 0:0, dok Pique odgovara, nemoj da nam zabiju jer cemo da patimo.
Dakle igraci su svjesni, govore isto ono sto se pisalo i ovdje na forumu.
I dobro i poceli, imali onu priliku za 3:0 i onda im pustis loptu onako ybg.
27.10.2020
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ne znam ko je, al' odavno nisam ovoliko gluposti pročitao u jednom postu, u rangu onog kad dođe i Messija posere (da se razumijemo, kad je ko qrac treba ga kritikovat).Lillard je napisao/la:Jel deda onaj matori parangal kako li ono bi?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dvoumim se da li da zelim laganog protivnika tipa Porto - Ajax - Man Utd pa da poslije ne dozivljavam ligu prvaka ili odmah okrsaj City - Juve 

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nisam siguran dal' ima lakih protivnika..MrHc je napisao/la:Dvoumim se da li da zelim laganog protivnika tipa Porto - Ajax - Man Utd pa da poslije ne dozivljavam ligu prvaka ili odmah okrsaj City - Juve

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nije @parangal, on je prvi kritikovao i govorio o problemima, kad skoro niko nije, jos dok je MSN igrao. Dosta ne pise, ali vjerujem da nas cita.Tesnjak1991 je napisao/la:Ne znam ko je, al' odavno nisam ovoliko gluposti pročitao u jednom postu, u rangu onog kad dođe i Messija posere (da se razumijemo, kad je ko qrac treba ga kritikovat).Lillard je napisao/la:Jel deda onaj matori parangal kako li ono bi?
27.10.2020
Uvalit ce City u četvrtini ko da gledam, yebeni žrijeb nikad nije bio na strani Barce.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Ma hajde, il' sad il' poslije, dođe nam na isto valjda.let3 je napisao/la:Uvalit ce City u četvrtini ko da gledam, yebeni žrijeb nikad nije bio na strani Barce.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pogotovo prošle sezonelet3 je napisao/la:Uvalit ce City u četvrtini ko da gledam, yebeni žrijeb nikad nije bio na strani Barce.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nije isto, nemoj zayebavati. Mislim može City, al u finaluTesnjak1991 je napisao/la:Ma hajde, il' sad il' poslije, dođe nam na isto valjda.let3 je napisao/la:Uvalit ce City u četvrtini ko da gledam, yebeni žrijeb nikad nije bio na strani Barce.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jeste prošle godinelet3 je napisao/la:Uvalit ce City u četvrtini ko da gledam, yebeni žrijeb nikad nije bio na strani Barce.

Ko god da nam dođe, neuspjeh bi bio ispasti. Ne smijemo jednostavno 4. sezonu za redom ispasti u 1/4 još pogotovo sad kad nema u žrijebu jednog Atletica, Reala i Bayerna. Finale mora biti cilj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa nije isto jer ces nakon pauze igrat 7 utakmica u mjesec dana. Daj slabiju ekipu da opustenije bude.
Ali kako igra Arthur, kakav je ono pas kroz 5 igraca kad je Coutinho zabio
Kakavu prvu sezonu covjek ima, pa Modric je bio fejl kad je tek dosao
De Jong i on u veznom redu ce bit perverzija, jedva cekam vec sljedecu sezonu.
Edit: Dembele se povrijedio opet nakon sto je zabio gol.
Ali kako igra Arthur, kakav je ono pas kroz 5 igraca kad je Coutinho zabio

Kakavu prvu sezonu covjek ima, pa Modric je bio fejl kad je tek dosao

De Jong i on u veznom redu ce bit perverzija, jedva cekam vec sljedecu sezonu.
Edit: Dembele se povrijedio opet nakon sto je zabio gol.
27.10.2020
kao sto i rekoh, cim mesi i suarez razdrmaju malo guzove odmah cijela ekipa se rastrci i tu je rezultat, problematicna nam je desna strana vidi se iz aviona jer kad se mesi uvuce u sredinu slabo tu napadamo, mora rakitic da glumi neko krilo,a roberto nazad sam ostaje i bas se protivnicima otvara dosta prostora, to treba popravljati al kad bude demba igro izgledat ce bolje ta strana
vidjet cemo zrijeb, meni vuce da cemo ajaxa dobiti, moze se imati srece pa i do finala dogurati bez dvomeca s onim najjacim, recimo dobijemo sad ajaxa, a sastanu se i porto i totenham recimo pa nekog od njih dobijes u finalu, bas ono lagan puta, a moze se dobiti sad i liverpool, pa u polufinalu juventus, sve je stvar srece
al koga god dobijemo, ne treba se opterecivati, ima kvaliteta da se svako prodje, pristup ko sinoc i jos jaci mora biti, imali smo los perio u drugom dijelu, ne vjerujem da je do trenera, vise je do igraca koji mozda fizicki nisu na tom nivou da izguraju maximalno 90 minuta, a tu je i opustanje poslije dva nula i kad vidis da si bolji, protiv jaci ekipa od liona toga ne smije biti, pogotovo u gostima kad se igra, metiljave igre se ne smiju ponavljati
imamo lijepu situaciju, rijesenu skoro ligu, samo od atletica ne izgubiti i to je to, sav maximum uloziti u ligu prvaka i to je to
vidjet cemo zrijeb, meni vuce da cemo ajaxa dobiti, moze se imati srece pa i do finala dogurati bez dvomeca s onim najjacim, recimo dobijemo sad ajaxa, a sastanu se i porto i totenham recimo pa nekog od njih dobijes u finalu, bas ono lagan puta, a moze se dobiti sad i liverpool, pa u polufinalu juventus, sve je stvar srece
al koga god dobijemo, ne treba se opterecivati, ima kvaliteta da se svako prodje, pristup ko sinoc i jos jaci mora biti, imali smo los perio u drugom dijelu, ne vjerujem da je do trenera, vise je do igraca koji mozda fizicki nisu na tom nivou da izguraju maximalno 90 minuta, a tu je i opustanje poslije dva nula i kad vidis da si bolji, protiv jaci ekipa od liona toga ne smije biti, pogotovo u gostima kad se igra, metiljave igre se ne smiju ponavljati
imamo lijepu situaciju, rijesenu skoro ligu, samo od atletica ne izgubiti i to je to, sav maximum uloziti u ligu prvaka i to je to
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ostadosmo bez Dembelea.
4 sedmice opet. Covjek je novi Bale. Vidis mu nogica promjer 3 cm kod zgloba.
Nazderi se ko covjek bolan, nemas 30kg.
Nazderi se ko covjek bolan, nemas 30kg.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.