FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

messilla
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la messilla » 13 mar 2019, 23:12

Volio bih Uniteda.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2019, 23:15

Nije mi jasno samo ZASTO se povlaci protiv 5 puta slabije ekipe kuci? Pa sta ce onda da radi protiv jace ekipe? Fale mi kantanja na Campu gdje nisi strijepio, gdje zabijes treci pa ides po cetvrti.

Coutinho danas dosta dobar, za ono sto je od novembra pokazivao, 10 puta bolje veceras.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2019, 23:16

Lillard je napisao/la:Lyon je mogao zabit još 2 gola. Ne znam kako je obrana bila dobra, pogotovo po Robertovoj strani. Da je Depay zabio onu finu šansu ko zna. Ziheraš ziheraški.
Jest odbrana popustila malo u drugom poluvremenu, imao je Lyon par šansi i mogli su zabiti još koji gol sigurno, ali su zato mogli i glat primiti još 3-4 komada.
Kurcobolja Messija i Suareza u nekim završnicama i zicer situacijama, no bezobrazluk se žaliti kad pukne petarda :mrgreen:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2019, 23:18

Od Suareza su se danas bukvalno odbijali igraci. Treba nam ovakav, pomislio sam da je 2015 godina haha.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 mar 2019, 23:19

Jel realno da ste se tako usrali nakon gola Lyona? Hahahahahahahhah ne vjerujem.

Ni u jednom trenutku nije bila upitana pobjeda, a kamoli prolaz, barem za mene. Bilo je samo pitanje vremena kad će treći zabiti.
Odlična tekma, odlična igra i fluidnost i opet kažem, njih zaboli za ligu, ali kad dođe LP, nebo i zemlja. Mogli su zabiti još tri najmanje, ali dobro, ne može ni svaka ulaziti. Gol Lyon kompezacija za onaj prvi gol Barce. Messi pokidao, eto da ne perete više kako je u rangu Melunovića u LP.

Jel vi stvarno mislite da je moguće da se od prve do zadnje minute odigrao perfektna utakmica? Je li iko od vas igrao fudbal ikad? Pa normalno je da dođe do pada koncentracije, onda se mora i paziti da se gol ne primi, a pita se i protivnik, tako da je glupo i smiješno misliti da će vrhunski odigrati od početka do kraja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 mar 2019, 23:24

AlfredNobel je napisao/la:Jel realno da ste se tako usrali nakon gola Lyona? Hahahahahahahhah ne vjerujem.

Ni u jednom trenutku nije bila upitana pobjeda, a kamoli prolaz, barem za mene. Bilo je samo pitanje vremena kad će treći zabiti.
Odlična tekma, odlična igra i fluidnost i opet kažem, njih zaboli za ligu, ali kad dođe LP, nebo i zemlja. Mogli su zabiti još tri najmanje, ali dobro, ne može ni svaka ulaziti. Gol Lyon kompezacija za onaj prvi gol Barce. Messi pokidao, eto da ne perete više kako je u rangu Melunovića u LP.

Jel vi stvarno mislite da je moguće da se od prve do zadnje minute odigrao perfektna utakmica? Je li iko od vas igrao fudbal ikad? Pa normalno je da dođe do pada koncentracije, onda se mora i paziti da se gol ne primi, a pita se i protivnik, tako da je glupo i smiješno misliti da će vrhunski odigrati od početka do kraja.
Ja sam očekivao da će još jedan primit, i nimalo me ne bi iznenadilo. Pustila se kontrola totalno Lyonu, i odmah se sjetim Rome. Ne vidim zašto ti je toliko čudno to? :D

Semedo je morao igrat od početka, Roberto je bio jedan od lošijih što se mene tiče večeras.

Sve u svemu solidno odigrano, Messi mogao lagano još minimalno 2 gola zabit, i čini mi se jedno 2 asistencije. Al' eto, djelovalo je ovo solidno. :kralj:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2019, 23:24

AlfredNobel je napisao/la:Jel realno da ste se tako usrali nakon gola Lyona? Hahahahahahahhah ne vjerujem.

Ma od 50 do 75 minute smo realno hodali po terenu, pustili im loptu. I ne bi smjelo da se desava da se uopste dovedemo u tu situaciju da nas neki krompir kuci izbaci od bar 5 puta slabijeg protivnika.

S druge strane naravno da su super odigrali i svidja mi se pristup vecinom sto smo i pohvalili.
27.10.2020

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 13 mar 2019, 23:28

Pa dobro Alfred je pisao 'do kad cete vise spominjat Romu, ne zivite u proslosti'. U septembru.

:mrgreen:

Ja ovoj ekipi nažalost ne vjerujem više kao prije. Tako je kako je. To je osjećaj nije racio

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2019, 23:31

Pa mislim da se i realno ponasamo, zamisli recimo odigrat losih 25 minuta protiv Liverpoola ili City-a? S pravom se bojimo kad smo se brukali zadnjih godina u LP, nije to samo Roma.
27.10.2020

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 mar 2019, 23:39

Ma relax, samo sabura. :mrgreen:

Ja se vala ni u jednom trenutku nisam pribojavao. A i kad su dali taj gol, izašli su i previše naprijed, tako da su ostavljali nazad dosta prostora za kontre, a svi znamo da nema šanse da Barca to ne iskoristi. Pristup meču je bio vrhunski, tako da bi Barca vrlo lahko mogla do finala. Ali, step by step.

@Blejzer
Pa gdje neću, godinu dana se Roma spominje. Da je velika bruka i sramota, jeste, ali šta da se radi. Fudbal je takav i biće još takvih situaciha sigurno.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 13 mar 2019, 23:43

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Arthur je :ljepota:
Ne, nego je Lenglet :ljepota: :mrgreen: momak odrađuje svoj posao bez greške i bez izgubljenog duela :thumbup: samo da ga ne ureknemo.
Da, Lenglet me je pozitivno iznenadio od samog dolaska. Momak je dokazao da je spreman za prvih 11. Umtiti može ići.
messilla je napisao/la:Volio bih Uniteda.
Daj Uniteda,

valjda Ole nije novi Di Matteo :mrgreen:

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 13 mar 2019, 23:44

messilla je napisao/la:Koliko losih odluka Messija danas.
Stručnjak, nemoj da prst bude uvijek brži od mozga.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 mar 2019, 23:44

AlfredNobel je napisao/la: Pa gdje neću, godinu dana se Roma spominje. Da je velika bruka i sramota, jeste, ali šta da se radi. Fudbal je takav i biće još takvih situaciha sigurno.
Šuti, jezik pregrizo :mrgreen:

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 mar 2019, 23:44

Više od prolaza raduje to što su se izgleda riješili one qurcobolje iz prijašnjih sezona. Dobro, nećemo računati onih 20-ak minuta večeras :mrgreen:

Ne zanima me kako, ali do finala se mora doći. Pa sve kad bi dobili u 1/4 Liverpool a u 1/2 City. Finale se jednostavno mora igrati.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 13 mar 2019, 23:45

Sad sam gledao snimak i, realno, u prvom poluvremenu 4-5 razlike, al' pojedincima opet ne valja.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 mar 2019, 23:46

Davaj Porta. :cool:

@let3
Sve je dobro dok Barca ne naiđe na FKS, e tad im nema pomoći kad opletu tika taku Crepulja, Stanojević i Merso.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2019, 23:46

Realno fino bi bilo izvuci ovim redom: Porto, United, Tottenham, Ajax. City najtezi zalogaj.

@Rodju, prvo poluvrijeme je bilo savrsenstvo. Pogledaj od 50 do 75 minute, a to je haman trecina tekme.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 13 mar 2019, 23:50

Rodju je napisao/la:
messilla je napisao/la:Koliko losih odluka Messija danas.
Stručnjak, nemoj da prst bude uvijek brži od mozga.
Šta je to pogrešno rekao? Jel' misliš da će imat ovoliko šansi protiv kvalitetnije ekipe? Hladno je mogao imat duplu statistiku od večeras ostvarene.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 13 mar 2019, 23:52

Rodju je napisao/la:Sad sam gledao snimak i, realno, u prvom poluvremenu 4-5 razlike, al' pojedincima opet ne valja.
Onakav black out u drugom poluvremenu se ne smije dešavati protiv ozbiljnijih timova. Pa onako da odigraš 15 minuta protiv Cityja halalio bi se sa plasmanom dalje.

I onakve situacije kao u prvom poluvremenu koje je imao Messi npr. se moraju riješavati. Završnica nam je nekad blago rečeno katastrofalna. To se sve protiv većih ekipa vraća.

Slažem se i drago mi je ipak da se vidi promjena u pristupu u odnosu na prijašnje godine. Vidi se da igrači žele osvojiti ovo. Pa čak je i Suarez napaljen kada igra LP u zadnje vrijeme. Samo te neke stvari se ne smiju dešavati jer će se u 1/4 finalu i dalje ako prođemo kažnjavati i najmanje greške, a kamo li 15 minuta gubitka kontrole nad utakmicom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 mar 2019, 23:55

BoixosNois1899 je napisao/la:
Rodju je napisao/la:Sad sam gledao snimak i, realno, u prvom poluvremenu 4-5 razlike, al' pojedincima opet ne valja.
Onakav black out u drugom poluvremenu se ne smije dešavati protiv ozbiljnijih timova. Pa onako da odigraš 15 minuta protiv Cityja halalio bi se sa plasmanom dalje.

I onakve situacije kao u prvom poluvremenu koje je imao Messi npr. se moraju riješavati. Završnica nam je nekad blago rečeno katastrofalna. To se sve protiv većih ekipa vraća.

Slažem se i drago mi je ipak da se vidi promjena u pristupu u odnosu na prijašnje godine. Vidi se da igrači žele osvojiti ovo. Pa čak je i Suarez napaljen kada igra LP u zadnje vrijeme. Samo te neke stvari se ne smiju dešavati jer će se u 1/4 finalu i dalje ako prođemo kažnjavati i najmanje greške, a kamo li 15 minuta gubitka kontrole nad utakmicom.
To je to, bukvalno je black out bio. Ja sa jaranom gledao i on kaze gleda ih cesto i evo prvo poluvrijeme, nije mu jasno kako i zasto onako odjednom padne ekipa. Kao da je izasla druga ekipa na teren. Ne znam, mozda smo mi puno gledali Xavija i Iniestu i njihovu kontrolu utakmice :mrgreen:
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.