Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bavariapivo
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
jel se jos prizivaju scuk i kapic? 

Dva nova gola Haskica protiv Vojvodine, majstor 

Ima li onaj Emir Dilaver (Dinamo ZG) pravo nastupa za BiH? Prejak igrac.
Nema.AskoSN je napisao/la:Ima li onaj Emir Dilaver (Dinamo ZG) pravo nastupa za BiH? Prejak igrac.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ima.AskoSN je napisao/la:Ima li onaj Emir Dilaver (Dinamo ZG) pravo nastupa za BiH? Prejak igrac.
Propali Rokok na teskim aparatima

Treba li citirati i Dilavera, a i Roberta? 

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Slobodno.Rokoko87 je napisao/la:Treba li citirati i Dilavera, a i Roberta?
Prosinecki:
Dilaver:"On mora prvo steći uvjete za igranje za BiH. Mora proći određena procedura. Prvo se kaže da nam je neko zanimljiv, onda on mora doći u BiH kako bi dobio pasoš ili državljanstvo. Tek onda mogu razmišljati o njemu i eventualnom pozivu. Nakon posljednjih utakmica za Dinamo pitali su me iz našeg Saveza da li nam je zanimljiv. Ja sam rekao da jeste. Odigrao je cijelu sezonu dobro, stoper je koji jako dobro odrađuje svoj posao. U Dinamu igra dobro, a nama je i zanimljiv jer nemamo baš puno alternativa na njegovoj poziciji pogotovo nakon što smo izgubili Vranješa
Lijepo je znati da sam na radaru selekora Prosinečkog. Ne znam postoji li mogućnost da se ovo s dobivanjem dvojnog državljanstva nekako ubrza, možda neko u NSBiH zna više o tome. Naravno da bih želio igrati za Bosnu i Hercegovinu, kako ne bih

Da je htio do sad, sredio bi ih.Ako želi igrati za reprezentaciju, onda je valjda normalno da se javi nekome iz Saveza, a ne da kaže: 'Evo mene, ja sam tu.' Pojma nemam je li se ponudio ili se nije ponudio. Meni se nije ponudio.
Uostalom, pitanje je bilo da li ima pravo nastupa, u ovom trenutku nema.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Idi prati Rodina bolan 

Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
zato sto vole bihMaestro je napisao/la:Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.
Zarathustra
Vole cim imaju neku korist od iste. Kao politicariMoggi je napisao/la:zato sto vole bihMaestro je napisao/la:Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne moze dvojno sa Austrijom, to jest, moze u specijalnim slucajevima. Istaknuti kulturnjaci, sportisti, zasluzni...Maestro je napisao/la:Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.
Valjda se za to treba posebno aplicirati, pa Austrijanci procijene ima li temelja.
Nasi za sitnu lovu ti izdaju da si se odrekao drzavljanstva. Znam slucajevaDrFilgud je napisao/la:Ne moze dvojno sa Austrijom, to jest, moze u specijalnim slucajevima. Kulturnjaci, sportisti, zasluzni...Maestro je napisao/la:Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.
Valjda se za to treba posebno aplicirati, pa Austrijanci procijene ima li temelja.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
falati sto nam obznani, znaci dilaver se treba samo jos pocet bavit fudbalom pa mozeDrFilgud je napisao/la:Ne moze dvojno sa Austrijom, to jest, moze u specijalnim slucajevima. Istaknuti kulturnjaci, sportisti, zasluzni...Maestro je napisao/la:Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.
Zarathustra
Moggi je napisao/la:falati sto nam obznani, znaci dilaver se treba samo jos pocet bavit fudbalom pa mozeDrFilgud je napisao/la:Ne moze dvojno sa Austrijom, to jest, moze u specijalnim slucajevima. Istaknuti kulturnjaci, sportisti, zasluzni...Maestro je napisao/la:Ali nije mi jasno sto ne ostave dvojno drzavljanstvo kad uzimaju te posrane austrijske pasose.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Znam to, ali on treba dobiti, a ne odreci se naseg drazavljanstva.Maestro je napisao/la: Nasi za sitnu lovu ti izdaju da si se odrekao drzavljanstva. Znam slucajeva

- ASD
- Kontakt:
Dilaver kalkulise, ne zeli tek tako zatvoriti vrata austrijskoj reprezentaciji sad kad igra u top formi.
točno takoASD je napisao/la:Dilaver kalkulise, ne zeli tek tako zatvoriti vrata austrijskoj reprezentaciji sad kad igra u top formi.
Zarathustra
pa ja sam rekao da ga treba zvati kad je bio najbolji stoper u Ekstraklasi i sto je bio 13 puta u timu kola, a sad nakon sto je odigrao par utakmica za Dinamo ga su ljudi poceli da njega spominju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.