FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Kiks1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kiks1 » 13 mar 2019, 19:39

Treba kazniti Tatara zbog bacanja svetog dresa hahahaah. Benjo volim te
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 mar 2019, 19:42

Kadusic vracen na tvornicke postavke :lol:

Brz oporavak Zeki!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 13 mar 2019, 19:44

Rahmanovic je baš loš bio danas, kao i tokom cijele polusezone. Kao da nema motiva..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2019, 19:46

Kiks1 je napisao/la:E jest mi drago sto je Benjo onog levata Kadusica dotukao, pleme mu hebem ono odvratno. 16 stepeni u nedjelju, ovakvi rezultati,sta jos vise hocete, grob vas yeb'o, da dodjete na Kosevo. Zeka, majstore, horde su uz tebe.
Nargilu na stadionu, spužvu pod guzom i cenera u džep na ulazu. Onda bi se možda i skupilo raje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 13 mar 2019, 19:47

Kiks1 je napisao/la:E jest mi drago sto je Benjo onog levata Kadusica dotukao, pleme mu hebem ono odvratno. 16 stepeni u nedjelju, ovakvi rezultati,sta jos vise hocete, grob vas yeb'o, da dodjete na Kosevo. Zeka, majstore, horde su uz tebe.
E jes' ga otres'o! I Kovačević maestralan, biće Boga mi nešto od njega. Ali, Ahmo!!! Po ko zna koji put me oduševio. Kako se on samo bori i troši neštedimice i koliki posao obavlja u napadu, ne znam da li ijedan napadač u Evropi odrađuje za ekipu kao on. Možda Aguero? I danas iako je sve vrijeme imao na leđima,nekad i dvojicu njihovih stopera, je maestralno asistirao Tataru. Ahmo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2019, 19:48

haris004 je napisao/la:Rahmanovic je baš loš bio danas, kao i tokom cijele polusezone. Kao da nema motiva..
Nema nema, bas se vidi da je zadovoljan ugovorom, al ovako je i projekat razmisljao, pa ga nigdje nema..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 mar 2019, 19:50

Brz oporavak Zeki jbt, nadam se da nije od tekme valjda...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kiks1
Kontakt:

Post Postao/la Kiks1 » 13 mar 2019, 19:52

skoroalen je napisao/la:
Nargilu na stadionu, spužvu pod guzom i cenera u džep na ulazu. Onda bi se možda i skupilo raje.
Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!
Volimo te Saraj'vo, vec godinama!

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 13 mar 2019, 19:54

Zeka brz oporavak ti zelim !
04.10.2009 !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 mar 2019, 19:55

skoroalen je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 mar 2019, 19:55

Kiks1 je napisao/la: Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!

Brat upravu 100 %, Allahami mene kad srcani danas nije strefio, eto koja sam ja budala jbt.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2019, 19:55

Kiks1 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!
Normalno, i ja to kažem. Ovi koji sad ne dolaze i sve pljuju će najglasniji bit u maju, i igrače očerupat za dresove i slikanje, biće najveći navijači taj dan na stadionu. Ma, ograničio bih im ja vala, nema ti uć ako nisi bio barem 7 puta na Koševu ove sezone. Pokaži 7 ulaznica i možeš kupit kartu za utakmicu proslave, ako nemaš 7 ulaznica čekaj igrače u Titovoj. Pa bi zjapilo Koševo al bi barem znao da smo tamo svi k'o jedan, cijelu sezonu s njima. Pun mi više qrac padobranaca kojim su storyji i usta puna Sarajeva, a svaku tekmu provode u Mahali, Antaliji, Argeliniju i ostalim šišanama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 mar 2019, 19:56

Brz oporavak ALMIRE

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 13 mar 2019, 19:57

Brz oporavak legendo.

Al kako napreduje Mujakić, fascinantno. Momak je strašan igrač, igra sa toliko mirnoće kao da mu je ovo već 13 sezona. Ide on nakon Kortijka u Totenhem. Strašan tandem su on i Lazić.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 13 mar 2019, 20:00

Kakav je ono gol braćo draga, strašnu ekipu imamo, čestitke svima na današnjoj pobjedi, samo gazi...
Zeka izdrži !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 mar 2019, 20:01

ledesma je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la: Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!

Brat upravu 100 %, Allahami mene kad srcani danas nije strefio, eto koja sam ja budala jbt.
I kad ja kazem navijacima se prvo klanjam , oni to rade bez intersa samo iz ljubavi , smiju mi se .

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 mar 2019, 20:01

Nakon ovog gola očekujem da Tatar digne još formu. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 13 mar 2019, 20:06

Ocekujem da ce Halilovic biti sve bolji . On i Benjo na krilima i Velkoski iza Merse legende . Merso dok je god na 70% ovoga iz ovih 5 tekmi treba igrati i sa 40 godina.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 mar 2019, 20:07

Samozdravlje je napisao/la:Ocekujem da ce Halilovic biti sve bolji . On i Benjo na krilima i Velkoski iza Merse legende . Merso dok je god na 70% ovoga iz ovih 5 tekmi treba igrati i sa 40 godina.
Mislim da će on barem još 2 sezone igrati za Sarajevo, jednostavno momak je prešao ovu našu ligu, ali je u godinama kada nema neku šansu da napreduje, nema nekog ni motiva, nama dobro dođe, a i njemu je super u Sarajevu. Brat naš Merso! :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 mar 2019, 20:10

ABd Krupu dobiti i oda pauza 15 dana pred Zrinjski, koja ce biti utakmica sezone...
Odmor ce nam dobrodoci sigurno...

Trebamo biti ponosni na ovo sto smo uradili, 5 pobjeda u nizu sa jednim primljenim golom... 10 dali :kafa:

Bravo momci

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 56 gostiju.