FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bolje se brukati u polufinalu nego ispasti u osmini.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavaraccccc
- Kontakt:
Lajkam 82% ankete koja smatra da će Bayern dalje..
hebo njemačku javnost, važno je da su forumaši uz Bayern..
Rafinha večeras daje gol.. 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- farinelli123
- Kontakt:
Misliš da će mu Kovač dati da šutira penal?bavaraccccc je napisao/la:: Rafinha večeras daje gol..

•
- Centre forward
- Kontakt:
Miler igra LP 10 godina i ovo mu je prva sezona u kojoj nema gola. Eto nek' veceras igraju za njega nebil' Tomica kasnije podsjetio na stare dane.
Samo uradit' ono sto je sinoc Juve. Istina, nemamo Ronu koji je po rijecima Rumenigea preskupa raga al' valjda se vec neko nadje da povuce tim. Gnabry npr.
Dosta toga ce ovisit' o tome kako ce gosti pristupit' ovom meču, tj., da li im je u glavama LP il' skidanje prokletstva u domacem takmicenju ?
Samo uradit' ono sto je sinoc Juve. Istina, nemamo Ronu koji je po rijecima Rumenigea preskupa raga al' valjda se vec neko nadje da povuce tim. Gnabry npr.
Dosta toga ce ovisit' o tome kako ce gosti pristupit' ovom meču, tj., da li im je u glavama LP il' skidanje prokletstva u domacem takmicenju ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaraccccc
- Kontakt:
Išao sam logikom da se najnevjerovatnije stvari dešavaju kada ih najmanje očekujetefarinelli123 je napisao/la:Misliš da će mu Kovač dati da šutira penal?bavaraccccc je napisao/la:: Rafinha večeras daje gol..

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Neznam za vas ja sam sigurqn da ce ovo biti laganih 3 0 i jedna odlicna utakmica bayerna i da svima pokazemo ko smo
Ganabry 1x
Lewa 2x
Idemooooooooo
Ganabry 1x
Lewa 2x
Idemooooooooo
- Nerminovic
- Kontakt:
cek' to se ne sjecas da je Rafko sut'o penale za S04 dok je igrao sa Bordonom, Lincoln?...farinelli123 je napisao/la:Misliš da će mu Kovač dati da šutira penal?bavaraccccc je napisao/la:: Rafinha večeras daje gol..

Rafko je uvijek bio igrac za velike utakmice, danas kad uzme penal od Lewata nemojte se zacuditi

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Prolazimo glat
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce biti nekih promjena, nadam se da Coman pocinje od prve minute, mada ne sumnjam da bi i Ribery odigrao super u ovako vaznoj utakmici. Nervozan sam, ne mogu se skoncentrisat cijeli dan na neszo drugo, osim iscekivanja utakmice.
Na Allianz Areni se skoro niko nije naigrao, zasto bi izuzetak bio Liverpool? Jedino sami sebe mozemo izbacit, nekom nepotrebnom greskom ili srljanjem bez potrebe. S tim da ono sto sam vidio u zadnje dvije utakmice, daje mi itekako nade. Ocekujem od Lewandowskom, pored toga sto ce ce imati i mozda najtezi zadatak, da rijesi utakmicu.
Auf gehts Bayern kämpfen und siegen!
Na Allianz Areni se skoro niko nije naigrao, zasto bi izuzetak bio Liverpool? Jedino sami sebe mozemo izbacit, nekom nepotrebnom greskom ili srljanjem bez potrebe. S tim da ono sto sam vidio u zadnje dvije utakmice, daje mi itekako nade. Ocekujem od Lewandowskom, pored toga sto ce ce imati i mozda najtezi zadatak, da rijesi utakmicu.
Auf gehts Bayern kämpfen und siegen!
Očekivana postava, bukvalno se za vikend znalo kako ćemo izać.
Bukvalno vas treba ugasiti ako nam ne pregazite ovu traktorijadu na sredinicoelho41 je napisao/la:Očekivana postava, bukvalno se za vikend znalo kako ćemo izać.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
A dobro, nije da se moglo a ni trebalo nesto promjeniti. Ocekujem puno od Riberya, mislim da je motivisan vise nego ikad(a mozda hoce da pokaze da „zasluzuje“ jos jednu godinu ugovora, naravno da ne mislim isto sto i on)..coelho41 je napisao/la:Očekivana postava, bukvalno se za vikend znalo kako ćemo izać.
Previše igraš ulogu underdoga, sumnjiv si, spremio je Klopp sa namjerom traktoriste na sredini. Mada nije mi jasno što ne igra Fabinho a i Lallana je bio preko vikenda dobar.Osim13 je napisao/la:Bukvalno vas treba ugasiti ako nam ne pregazite ovu traktorijadu na sredinicoelho41 je napisao/la:Očekivana postava, bukvalno se za vikend znalo kako ćemo izać.
Zato što je picka, gura ovu trojicu u lp od početka šatro iskusno pišam se ja na Hendersonovo iskustvocoelho41 je napisao/la:Previše igraš ulogu underdoga, sumnjiv si, spremio je Klopp sa namjerom traktoriste na sredini. Mada nije mi jasno što ne igra Fabinho a i Lallana je bio preko vikenda dobar.Osim13 je napisao/la:Bukvalno vas treba ugasiti ako nam ne pregazite ovu traktorijadu na sredinicoelho41 je napisao/la:Očekivana postava, bukvalno se za vikend znalo kako ćemo izać.
To on uvijek radi da bi mogao kasnije reci znao sam da cete nas razbiti... Luzerski mentalitet, da ne kazem pickast.coelho41 je napisao/la: Previše igraš ulogu underdoga, sumnjiv si, spremio je Klopp sa namjerom traktoriste na sredini. Mada nije mi jasno što ne igra Fabinho a i Lallana je bio preko vikenda dobar.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Nije valjda za prica, ako pobjede, skace od srece a ako se izgubi da se prica da se nista drugo nije ni ocekivalo..harden je napisao/la:To on uvijek radi da bi mogao kasnije reci znao sam da cete nas razbiti... Luzerski mentalitet, da ne kazem pickast.coelho41 je napisao/la: Previše igraš ulogu underdoga, sumnjiv si, spremio je Klopp sa namjerom traktoriste na sredini. Mada nije mi jasno što ne igra Fabinho a i Lallana je bio preko vikenda dobar.
Čuj uvijek kažem, pa eto da vi imate ovakav vezni bil šta očekivali, dobri za štemanja samo
To ti je Osim13.Huseinagic je napisao/la:Nije valjda za prica, ako pobjede, skace od srece a ako se izgubi da se prica da se nista drugo nije ni ocekivalo..harden je napisao/la:To on uvijek radi da bi mogao kasnije reci znao sam da cete nas razbiti... Luzerski mentalitet, da ne kazem pickast.coelho41 je napisao/la: Previše igraš ulogu underdoga, sumnjiv si, spremio je Klopp sa namjerom traktoriste na sredini. Mada nije mi jasno što ne igra Fabinho a i Lallana je bio preko vikenda dobar.

Strah me dvoboja Mane Fufinja al sam optimistican sto se tice utakmice. Kec nula i vozdra, Niko ce se ukazati ljudima u Medjugorju i slavimo ga zbog taktike. Vrijeme je da pokaze da je nas Zizu
Lewandowski će ovjeriti Dijka i Alissona. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.