FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odbrana je beton , Stanojevic , ja ne znam na cemu je covjek , igra ludnica. Ne sjecam se ovako dominantne ekipe u odnosu na ostale stvarno u nasoj PL, a i ovaj Tatar ispotihha mozda najvece iznanedjenje komplet sezone , prejak u kontrama
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Umor je bio vidljiv, dvije izuzetno teške utakmice u tri dana ali vidio se timski duh ove ekipe!
Kovačević još jednom pokazao da ima potencijala i da ga treba gurati. Zadnji vezni odlični. Štoperi izvrsno surađuju.
Rahmanović van forme. Velkoski danas loš, par grešaka pogotovo ono dodavanje njima direktno u kontru. Pored njega Bekić isto par loših dodavanja ali od njega je i očekivano.
Kovačević još jednom pokazao da ima potencijala i da ga treba gurati. Zadnji vezni odlični. Štoperi izvrsno surađuju.
Rahmanović van forme. Velkoski danas loš, par grešaka pogotovo ono dodavanje njima direktno u kontru. Pored njega Bekić isto par loših dodavanja ali od njega je i očekivano.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
bambus je napisao/la:Aludirao sam na priliku Zrinjskog (sekunda do produzetaka)MortemHz je napisao/la: Ne bi opet bili jer bi mi prošli sa 0:0
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Historicar
- Kontakt:
Lazić

Kockar nije htio da se pojavi na pressu, valjda da ne talasa...
Ma nek vode daj nam i njih i normalnog sudiju, dok smo kite naostriliSedrenikHz je napisao/la:Bravoooo momci. Imamo još 4 utakmice ljudi samo polahko.
Siroki vodi ybga
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Cestitke svima na prolazu, takodje i nama koji smo se pojeli pokraj malih ekrana. Drago mi je sto nam je odbrana dobro odigrala, posebno zadnjih 20 min. Idemo jako do kraja, na oba fronta.

Da nije malo uranjeno sa anektom? 
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 mar 2019, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Samo sloga.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Burberry46
- Kontakt:
Nema sta kukat hudnik , nas namjesteno a ne mogu dat go 300 minuta , koji je to alkos prodani , sutra da preuzme Celik najveci bi Robijas bio fujzagorski je napisao/la:Kockar nije htio da se pojavi na pressu, valjda da ne talasa...
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sta kaze ovaj komentator na Areni,necu reci da je rijeseno pitanje sampionskog prstena,ali....
Duplog prstena jarane,duplooog....
Ja rahatluka braco mila,nikad ljepse i nikad vise bordastije proljece kao ovo

Duplog prstena jarane,duplooog....
Ja rahatluka braco mila,nikad ljepse i nikad vise bordastije proljece kao ovo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ja bih bio oprezan, danas je Zrinjski bio bolji. A Siroki nije slabiji nista od njih. Zavisi mnogo i od toga kako se utakmica otvori. Treba imati i srece malo. Inace bi pohvalio Kovacevica, danas je bio odlican.Inijesta je napisao/la:Ma nek vode daj nam i njih i normalnog sudiju, dok smo kite naostriliSedrenikHz je napisao/la:Bravoooo momci. Imamo još 4 utakmice ljudi samo polahko.
Siroki vodi ybga
-
BordoArmy88
- Kontakt:
I Namidža proslavio...

Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 13 mar 2019, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je izvlacenje?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I mora se dodati da je svirao nepostojeći ofsajd kad je išao Merso na golmana i imao igrača na drugoj, to je 90% gol.. 
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Večeras u 22hledesma je napisao/la:Kad je izvlacenje?
Znam da je Krupa u ovom trenutku najmanje atraktivan protivnik, al ako sad seher ne ispostuje i ne bude vas makar 7 milja na utakmici onda se treba zapitati. Imal sta bolje od ovog uriniranja nad hercegovackom nejaci
Moderatoru ako ti se ove godine ne ostvari san mislim da nece nikada
Moderatoru ako ti se ove godine ne ostvari san mislim da nece nikada
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu da čekam višeKaunas je napisao/la:Da nije malo uranjeno sa anektom?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️