Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da hoće Borac još proći jbt, sve niželigaši i mi.. i eto ti prve duple krune ikadaBordoSarajevo je napisao/la:TOSK ili Sloga u polufinalu a u finalu, nadam se protiv Borca, mogli bi se prošetat do trofeja kupa.
Nit bi bili produžeci nit bi se nastavilo igrati.bambus je napisao/la:Sekunda do produzetaka a onda golcina.Treba i to znati.Bravo.

Protiv TOSKa ili Sloge mozemo sa kombinovanim sastavom glat proć, a do finala kupa ćemo obezbjedit titulu aBd, u nedjelju Krupu možemo dobit i sa mješanim sastavom tako da nam kup uopšte ne remeti planove i ne umara previše ekipu. Ide DUPLAMortemHz je napisao/la:Da hoće Borac još proći jbt, sve niželigaši i mi.. i eto ti prve duple krune ikadaBordoSarajevo je napisao/la:TOSK ili Sloga u polufinalu a u finalu, nadam se protiv Borca, mogli bi se prošetat do trofeja kupa.
Do mene je,penali.Zaboravio sam kako to izgleda.Pretezno pratim samo prvo kolo.MortemHz je napisao/la: Nit bi bili produžeci nit bi se nastavilo igrati.

Ne bi opet bili jer bi mi prošli sa 0:0bambus je napisao/la:Do mene je,penali.Zaboravio sam kako to izgleda.Pretezno pratim samo prvo kolo.MortemHz je napisao/la: Nit bi bili produžeci nit bi se nastavilo igrati.

Aludirao sam na priliku Zrinjskog (sekunda do produzetaka)MortemHz je napisao/la: Ne bi opet bili jer bi mi prošli sa 0:0