Ne znam da li sjecas Kup i na Grbavici, mislim da je Oda bio trener, a Krupa jos nije usla u ligu. Sviraju nam penal izvan sesnesterca, prodjemo dalje. Tad se pjevalo vi ste Barselona na Grbavici...
Kad se ulazi u te price onda se mora napisati gdje su nas gurali, a ima dosta utakmica... Sezona kod gosp Misketovica kad smo trebali osvojiti titulu suspendovano zbog nas 5 sudija (vise ne sude nikako=), nije to tako davno braco draga...
To je bila pretposla sezona koliko me sjecanje sluzi.Ognjen suspendovan,sudija iz Bosanske Gradiske, pa je Jakupovic zbog nas isto suspendovan, itd...
Zbog propusta u suđenju na jučerašnjoj utakmici Zrinjski - Željezničar, Valjić neće biti delegiran u 3. kolu, a na redovnoj sjednici Komiteta koja će biti održana u ponedjeljak, 10. aprila 2017. godine bit će donijeta odluka o eventualnim sankcijama za banjalučkog sudiju - saopšteno je iz N/FSBiH.
https://www.****/vijest/zbog-propu ... deo-243380
I tako dalje. Ne treba talasati te price. Priznati da smo losi. Da nam je gosp Posteni Miske **** nanu naninu i da ce nam trebati vremena da se dozovemo..