Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Trent i Lovren normalno trenirali danas.
Keite ni na mapi.
Keite ni na mapi.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Iako sam registriran gotovo već pola godine nisam niti zamijetio od administracije foruma da su mi odobrili moj profil pa sam onako bezveze tek sada otišao provjeriti i eto vidi čudesa 
Za početak želim sve moje Redse pozdravit i kazat kako sam od one slavne 2005., tako rec od malih nogu navijač ovog fanatstičnog kluba koji je meni osobno kao i vama zasigurno oduzeo barem dvadeset godina života zbog neprospavanih noći i gubljenja bodova/naslova u zadnjim trenucima. Rekoh sam sebi ajde napokon je ove godine to to, no eto niti to više nije što je bilo prije par mjeseci i čini se kako ćemo opet zijanit ali nada je uvijek tu.
Želim reć da sam oduvijek tu za Liverpool bilo da smo imali glavne okosnice ekipe za Lucasom, Spearingom i Jovanovićem i velemajstorima na klupi (malo sarkazam naravno
) i sada kada je to u mnogočemu bolje.
Da previše ne duljim i ne zamaram sve pozdrav svima još jednom i veselim se daljnjem tipkanju sa vama.
YNWA!

Za početak želim sve moje Redse pozdravit i kazat kako sam od one slavne 2005., tako rec od malih nogu navijač ovog fanatstičnog kluba koji je meni osobno kao i vama zasigurno oduzeo barem dvadeset godina života zbog neprospavanih noći i gubljenja bodova/naslova u zadnjim trenucima. Rekoh sam sebi ajde napokon je ove godine to to, no eto niti to više nije što je bilo prije par mjeseci i čini se kako ćemo opet zijanit ali nada je uvijek tu.
Želim reć da sam oduvijek tu za Liverpool bilo da smo imali glavne okosnice ekipe za Lucasom, Spearingom i Jovanovićem i velemajstorima na klupi (malo sarkazam naravno

Da previše ne duljim i ne zamaram sve pozdrav svima još jednom i veselim se daljnjem tipkanju sa vama.
YNWA!
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
There's a golden sky
Allison-Robertson-Matip-VDV-Trent-Hendo-Gini-Fabinho-Mane-Firmino-Salah
Ako prođemo večeras na kraju sezone se slavi dupla kruna, citirajte me slobodno
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
1-3 Firmino x2 i jednom Mane
At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
Klasa : vječiti optimistaOsim13 je napisao/la:0:14

At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
- Ponos Torina
- Kontakt:
Arnold na krilu umjesto Salaha a Milner na desnog beka.

0-2 prognoza

0-2 prognoza

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
kozojeb rijesava vcrs
-
- Kontakt:
Tek sad vidim da moramo slušati onog debila kako komentariše.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Racunam da ce gornji trio imati uspjesnu noc..Osim13 je napisao/la:Sa ovim veznim redom može 0:2, al na PESu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Još gore nego što sam očekivao, Wijnaldum-Henderson-MilnerStevieG8 je napisao/la:Lallana definitivno opravdao šansu, prerano su ga ljudi otpisali nakon što je odigrao 10ak minuta protiv Evertona. Ima u njemu još života bar do ljeta dok ne nađemo nekog boljeg kreativca za sredinu terena. Klopp na teškim mukama za Bayern kad je izbor veznog reda u pitanjupoznavajući njega to će biti sigurna opcija Hendo-Fabi-Milner

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ocekivana postava.
Mislio sam da ce se opet Klopp glupirati sa Milnerom na beku, dobro je...
Neizvjesna tekma, nadam se da ce Mane biti raspolozen jer napada Rafinhu
Mislio sam da ce se opet Klopp glupirati sa Milnerom na beku, dobro je...
Neizvjesna tekma, nadam se da ce Mane biti raspolozen jer napada Rafinhu

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma koji ti je k.. Jirgene. 0a Fabinho je nas najbolji vezni i on na klupi.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nek se j.ebe sa Milnerom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.