FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dva neopisiva momenta: Olic u devedesetoj, skidanje dresa i erupcija odusevljenja kod preokreta; Robbenov nevjerovatni gol. To se pamti citav zivot.
Spamm
- Omerbavarac
- Kontakt:

Ovo se pamti do smrti.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 12 mar 2019, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čim si došo do nostalgije znači da si u trenutnom qrcu.Saurman je napisao/la:Što večeras puca nostalgija.

Ovo ce se pamtiti kroz generacije. Unucima pricati o Bilalovoj peti, Robbenovom iskupljenju i Suboticevom beznadeznom pracenju lopte u gol (i o karmi u slucaju Robben-SuboticOmerbavarac je napisao/la:
Ovo se pamti do smrti.

Spamm
Sine pa zar se ti sjecas Olica?FCBAYERN je napisao/la:Dva neopisiva momenta: Olic u devedesetoj, skidanje dresa i erupcija odusevljenja kod preokreta; Robbenov nevjerovatni gol. To se pamti citav zivot.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Momci žele smanjiti nervozu pred sutrašnji meč, pa nije zgoreg se sjetiti lijepih trenutaka.sljivo je napisao/la:
Čim si došo do nostalgije znači da si u trenutnom qrcu.

Volej Robbena na Old Traffordu je za pamćenje do kraja vremena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sljivo je napisao/la:Čim si došo do nostalgije znači da si u trenutnom qrcu.Saurman je napisao/la:Što večeras puca nostalgija.

Spremaj ti avatar za sutra, bolje ti je.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Stari mi pricao.mirgerr je napisao/la:Sine pa zar se ti sjecas Olica?FCBAYERN je napisao/la:Dva neopisiva momenta: Olic u devedesetoj, skidanje dresa i erupcija odusevljenja kod preokreta; Robbenov nevjerovatni gol. To se pamti citav zivot.
Spamm
Jedva čekam da postavim samo da je proći.
"Sreća" pa nismo dobili prvu s obzirom na sve ove preokrete. Ali svakako moram reći da se neke bolesne stvari dešavaju, gledamo brutalnu sezonu(VAR sigurno doprinosi tome i pun je pogodak). Kad smo već kod Van Gaala, Niko ide nekim sličnim putem. I Galonja se patio na početku, bio pred otkazom, cijela hajka se digla, a onda je kliknulo. Kod Nike maltene ista situacija. Izgledamo sve bolje i sutrašnji prolaz bi bio šlag na dobre igre u posljednje vrijeme. Zadnje dvije pobjede su sigurno digle samopouzdanje, dok je Liverpool ipak upao u krizu. Situacija se drastično promjenila od izvlačenja do danas. Trenutno smo favorit i vjerujem da ćemo to sutra i pokazati. Sad, da li će to biti nastavak ove rapsodije, ili Nikino ziheranje za 1-0, to niko živ ne zna. 

41.21.1.
Taj gol iz kornera Robberya mi je najdrazi njihov, koliko puta sam ponovio taj snimak da vidim gol, nevjerovatno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zanimljivo je da su pred današnji duel Juveta i Ateltika SVI talijanski mediji stali na stranu Juveta, što je svakako utjecalo na kreiranje generalne pozitivne atmosfere, ima li neko informacije šta se piše po njemačkim sportskim portalima vezano za sutrašnji duel?
Pa većina je medija i eksperata nakon susreta u Liverpoolu hvalilo našu taktiku i bilo jako pozitivno. A i pred ovaj susret pretežno vlada pozitivna atmosfera i većina vjeruje u prolaz Bayerna.coelho41 je napisao/la:Zanimljivo je da su pred današnji duel Juveta i Ateltika SVI talijanski mediji stali na stranu Juveta, što je svakako utjecalo na kreiranje generalne pozitivne atmosfere, ima li neko informacije šta se piše po njemačkim sportskim portalima vezano za sutrašnji duel?
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Samo znam da je veceras gotovo cijela njemacka protiv bayerna. Ovdje na poslu kod mene puna bvb navijaca. Sve to prica o utakmici veceras i navija za liverpool. Mozes misliti koliko je bayern toj borussiji nabio kompleksa zadnji godina da pricaju o toj utakmici 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Večeras remi 2:2(boa pravi jednu katastrofalnu grešku) i crveni iz Liverpoola idu dalje...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Očekujem ovako: Neuer, Rafko, Sule, Hummels, Alaba, Javi, Thiago, James, Gnabry, Ribery, Lewa.
Bitno je ne srljati.
2:1 večeras, Lewa, Gnabry. Nisam odavno ovako isčekivo jednu našu tekmu.
Bitno je ne srljati.
2:1 večeras, Lewa, Gnabry. Nisam odavno ovako isčekivo jednu našu tekmu.
ako ces iskreno, meni su sumnjivi svi ovi preokreti, pocevsi od onog barcinog protiv psga pa sve danas do ovih.S-Y-L-A-R je napisao/la:"Sreća" pa nismo dobili prvu s obzirom na sve ove preokrete. Ali svakako moram reći da se neke bolesne stvari dešavaju, gledamo brutalnu sezonu(VAR sigurno doprinosi tome i pun je pogodak). Kad smo već kod Van Gaala, Niko ide nekim sličnim putem. I Galonja se patio na početku, bio pred otkazom, cijela hajka se digla, a onda je kliknulo. Kod Nike maltene ista situacija. Izgledamo sve bolje i sutrašnji prolaz bi bio šlag na dobre igre u posljednje vrijeme. Zadnje dvije pobjede su sigurno digle samopouzdanje, dok je Liverpool ipak upao u krizu. Situacija se drastično promjenila od izvlačenja do danas. Trenutno smo favorit i vjerujem da ćemo to sutra i pokazati. Sad, da li će to biti nastavak ove rapsodije, ili Nikino ziheranje za 1-0, to niko živ ne zna.
Npr sinoc mi nije jasno da je atletico odigrao onako bezvoljno, razumijem defanzivnu taktiku, al bez žara borbe, bez zutih kartona, mislim smijesno.
U prvoj utakmici su mogli dobiti 3-4 nula, a sinoc ja nisam vidio u kojem dresu Sceszny brani.
Ako se Bayern nabrije, kako zna u LP zadnjih godina kad je uzvrat u pitanju, mislim da bi mogli da pobijedimo.
Nazalost nama samo pobjeda ide u prilog,dok je njima i remi dovoljan.
Bez golova nece 2 put zavrsiti, to je sigurno
Ma uvijek postoje sumnje, ni ja nisam načisto. Jednostavno mi je nepojmljivo da se u jednom kolu dogode 4 preokreta(trebalo je i 5 da Schalke nije raspad koji sa igračem više ne može održati prednost). I to nisu obični preokreti, nego stvarno čudne stvari. Ne mogu se odlučiti koji je djelovao manje vjerovatnim od ova 3(United, Ajax, Juve). Ali nebitno, mi da se fokusiramo na našu utakmicu i odradimo ovo. Vjerujem da su igrači maksimalno nabrijani i da će pokazati želju, vidjeti ćemo šta će biti od svega toga. Šteta je što nema Kimmicha, ali i dalje ne sumnjam u pobjedu i prolaz dalje.Scholl je napisao/la:ako ces iskreno, meni su sumnjivi svi ovi preokreti, pocevsi od onog barcinog protiv psga pa sve danas do ovih.S-Y-L-A-R je napisao/la:"Sreća" pa nismo dobili prvu s obzirom na sve ove preokrete. Ali svakako moram reći da se neke bolesne stvari dešavaju, gledamo brutalnu sezonu(VAR sigurno doprinosi tome i pun je pogodak). Kad smo već kod Van Gaala, Niko ide nekim sličnim putem. I Galonja se patio na početku, bio pred otkazom, cijela hajka se digla, a onda je kliknulo. Kod Nike maltene ista situacija. Izgledamo sve bolje i sutrašnji prolaz bi bio šlag na dobre igre u posljednje vrijeme. Zadnje dvije pobjede su sigurno digle samopouzdanje, dok je Liverpool ipak upao u krizu. Situacija se drastično promjenila od izvlačenja do danas. Trenutno smo favorit i vjerujem da ćemo to sutra i pokazati. Sad, da li će to biti nastavak ove rapsodije, ili Nikino ziheranje za 1-0, to niko živ ne zna.
Npr sinoc mi nije jasno da je atletico odigrao onako bezvoljno, razumijem defanzivnu taktiku, al bez žara borbe, bez zutih kartona, mislim smijesno.
U prvoj utakmici su mogli dobiti 3-4 nula, a sinoc ja nisam vidio u kojem dresu Sceszny brani.
Ako se Bayern nabrije, kako zna u LP zadnjih godina kad je uzvrat u pitanju, mislim da bi mogli da pobijedimo.
Nazalost nama samo pobjeda ide u prilog,dok je njima i remi dovoljan.
Bez golova nece 2 put zavrsiti, to je sigurno
41.21.1.
Drago mi je da je njemačka javnost na strani Bayerna pošto je kriza u njemačkom nogometu i svaki gubitak bodova lige za koeficijent koji se obračunava za naredne sezone može negativno utjecati i na nas.effe_sa je napisao/la:Pa većina je medija i eksperata nakon susreta u Liverpoolu hvalilo našu taktiku i bilo jako pozitivno. A i pred ovaj susret pretežno vlada pozitivna atmosfera i većina vjeruje u prolaz Bayerna.coelho41 je napisao/la:Zanimljivo je da su pred današnji duel Juveta i Ateltika SVI talijanski mediji stali na stranu Juveta, što je svakako utjecalo na kreiranje generalne pozitivne atmosfere, ima li neko informacije šta se piše po njemačkim sportskim portalima vezano za sutrašnji duel?
S tim da i u slučaja časnog ispadanja nije nikad problem problem je samo ako se obrukamo ko što smo se brukali zadnjih godina u nekim polufinalima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.