Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Došao Renato po neke dijelove za traktor, kaže zatrebaće :urnebes
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Glupo je porediti jednu mentalno zaostalu naciju sa ovakvim likom.
Walk on, with hope in your hearts.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sa normalnim normalno sa fasistima ekstremno...Sta ti je nejasno...tuzlak1987 je napisao/la:Kakva je razlika u jeziku mrznje? Jezik mrznje je jezik mrznje bez obzira sa koje strane dolazio. Ako ti zagovaras fasisticke ideje nista se ne razlikujes od drugih.Brcanskamalta je napisao/la: Ja zivim u BiH momcino...U Austriji obidjem posao jednom u mjesecu i to je to.
Drugo,sda je kriva sto su oni cetnici...aha...
Kraj price
Uz to generalizujes, ovaj lik je ocito polu-retardiran u najmanju ruku i pravi svaki dan novo sranje. Sto se mene tice drzim se normalnih ljudi kojih ima ali su tihi dok jedna budala moze nadjacati 50 normalnih.
Ti si psihijatrijski slucaj.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek je dobro postupio. Ocito da je ovaj lik poremecen, sacuvao je glavu jer mu ocito nije do problema. Covjek je prvo za mene heroj sto uopste zivi u RS s obzirom kako su ti ljudi prepusteni sami sebi od strane kvazi-zastitnika. Nije prvi povratnik koji ima problema, a niko ga nece zastititi jer je nekim slucajem entitet koji treba pripadati svima kroz 20 godina postao ekskluzivno entitet za Srbe. Da se nesto promjeni nije se nikad pokusalo, Bosnjackoj politici je Sarajevo top prioritet, ostalo kako bude.Kajzer10 je napisao/la:Dobro veli Marsal, kukavicki mentalitet. Vidi se covjeku u ocima da je Bosnjo. Nikad od nas nista.
Jesil' ti ovaj sto mu je bivsoj slao video eksplicitnog sadrzaja na woch app i wiberznOsim13 je napisao/la:Uđite na profil ovog međeda, prije jedno mjesec sam mu gledao postove.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Općina Centar važnija od 10 ostalih.
Ja sam onaj što mu leži na haubi na pumpi kad se slavio razvod brakaGefufna je napisao/la:Jesil' ti ovaj sto mu je bivsoj slao video eksplicitnog sadrzaja na woch app i wiberznOsim13 je napisao/la:Uđite na profil ovog međeda, prije jedno mjesec sam mu gledao postove.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozes se ti svrstati u red normalnih kada si fasista. Ti na svakog Srbina isto gledas, nemoj se sad praviti ono sto nisi fasista si teski i kao sto ovi zagovaraju etnicki cistu BIH od Bosnjaka i ti bi isto tako volio da je BIH etnicki cista od Srba.Brcanskamalta je napisao/la: Sa normalnim normalno sa fasistima ekstremno...Sta ti je nejasno...
- Marsal
- Kontakt:
Haj sta me odmah yebes, ispravio sam se kasnije i rekao da je ovaj covjek savrseno postupio. Pametno, odmjereno i na kraju ce iz cijele situacije izaci kao pobjednik. Isto tako, da mi nemamo kukavicki mentalitet, ne bi trpili ovakva sranja po drzavi. Ne mora biti nista na nacionalnom nivou, ali mi ovdje trpimo i da nas "nasi" gaze, a nista ne poduzimamo.Kajzer10 je napisao/la:Dobro veli Marsal, kukavicki mentalitet. Vidi se covjeku u ocima da je Bosnjo. Nikad od nas nista.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Saće iz tople i udobne fotelje iz medžlisa i sa mimbera da se vazi o ugroženosti i pravima povratnika i uz vrisak "kome ba da se mi prilagođavamo".
Ko god, relativno sam, živi u RS taj je heroj a ne kukavica.
Međeda ima svugdje samo im daj priliku i pokazat će se.
Ko god, relativno sam, živi u RS taj je heroj a ne kukavica.
Međeda ima svugdje samo im daj priliku i pokazat će se.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Da nema cetnika i ustasa bio bi"manje ekstreman".tuzlak1987 je napisao/la:Ne mozes se ti svrstati u red normalnih kada si fasista. Ti na svakog Srbina isto gledas, nemoj se sad praviti ono sto nisi fasista si teski i kao sto ovi zagovaraju etnicki cistu BIH od Bosnjaka i ti bi isto tako volio da je BIH etnicki cista od Srba.Brcanskamalta je napisao/la: Sa normalnim normalno sa fasistima ekstremno...Sta ti je nejasno...
S obzirom da njihovu ideologiju dijeli 90 posto tih naroda o cemu pricas ti.....Sta treba mahati titinim slikama ko 92 dok oni namjestaju snajpere i haubice...Dok ti negiraju i drzavu i naciju i jezik....Sta treba....Bili smo kumovi sa njima famelija. ..Pa kum zakla baliju kuma i ubi zeta ...yebe se njima za tvoja multikulti sranja.
Po tvom na njihov fasizam treba odgovoriti kako...mezetom i rakijom. ..
Kada njihov fasizam izumre i mi cemo bit drugaciji jer fasizam zasluzuje samo silu...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Nezahvalno je pricati iz sigurne Federacije ali eto. Nije ovo prvi čovjek koji je tamo dobio po nosu jer nosi obiljezje drzave. Nije ni zadnji.tuzlak1987 je napisao/la:Covjek je dobro postupio. Ocito da je ovaj lik poremecen, sacuvao je glavu jer mu ocito nije do problema. Covjek je prvo za mene heroj sto uopste zivi u RS s obzirom kako su ti ljudi prepusteni sami sebi od strane kvazi-zastitnika. Nije prvi povratnik koji ima problema, a niko ga nece zastititi jer je nekim slucajem entitet koji treba pripadati svima kroz 20 godina postao ekskluzivno entitet za Srbe. Da se nesto promjeni nije se nikad pokusalo, Bosnjackoj politici je Sarajevo top prioritet, ostalo kako bude.Kajzer10 je napisao/la:Dobro veli Marsal, kukavicki mentalitet. Vidi se covjeku u ocima da je Bosnjo. Nikad od nas nista.
Razumijem ja ovog covjeka i njegov postupak nego kazem generalno, uzasan mentalitet. Suti,trpi dok te samaraju jer si svoj na svom.

Ovo je rezultat politike netrpeljivosti koja se servira u oba entiteta i ono o čemu uvijek pišem. E sad, naravno da će Alijini podanici sa ove teme odmah generalizovati i čitav narod staviti u isti koš sa ovim zaostalim primitivcem iz Prijedora.
Ovakvih ima na sve tri strane, i na 'našoj' i na 'njihovoj', sreća pa su manjina, a nesreća je to što su glasna manjina. Ovaj čin će obići region, a da je nešto dobro u pitanju, nikome ne bi bilo zanimljivo.
Vladajućoj sviti ovaj scenario savršeno odgovara i sad će patetikom da kupe poene na obje strane.
Ovakvih ima na sve tri strane, i na 'našoj' i na 'njihovoj', sreća pa su manjina, a nesreća je to što su glasna manjina. Ovaj čin će obići region, a da je nešto dobro u pitanju, nikome ne bi bilo zanimljivo.
Vladajućoj sviti ovaj scenario savršeno odgovara i sad će patetikom da kupe poene na obje strane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovako ce Max veceras fisttingovat' Chola 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Sad će Bake osudit ovo, a s četnicima pravi vlast godinama i omogućava im zaduženja a do sad bi se raspali. I opet Bošnjo nasjeda na ta sranja.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Suzivot sa ovim likovimakobe24 je napisao/la:Hajvan je to lijepo fino na svom fb profilu objavio: https://www.facebook.com/renato.marjanovic.3
Ovako bi se 99% ljudi ponijelo, lahko je biti frajer preko tastature. Covjek nije mogao znati sta ovaj debil ima kod sebe. Ovo vam je milioniti primjer, braco Bosnjaci, a vi nastavite prijateljevati s cetnicima. Ocekujem uskoro svoje Tuzlake da dodju i napadnu ovog kamiondziju, a usput da za sve okrive dzamiju i islam.
Btw, gdje si brate Haticu da sravnis ovog međeda sa zemljom...

Ma samo otcjepljenje RS odnosno otcjeplenje nas, FBiH i zid od 6 metara po liniji taman kroz moju kucu. Ko ostane ovamo, ostao.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
To potpisujem.ASD je napisao/la:Sam cin povratka je herojski cin.
Nije lako biti povratnik nigdje u BiH.
Ljudi se dosele u drugi grad radi posla ili skolovanja pa im se zakace epiteti ko da su židovi '39-'45
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 8 gostiju.