PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 09:18

dao lik i gugl maps, ja vukojebine i jos kae da je iz sarajva :rol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 09:20

kad me put zanese :rol:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 12 mar 2019, 09:21

Meni samo nije jasno ko na kraju odvuce auto ispred shopinga, nasi il njihovi.
tuzlanska Sloboda

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 12 mar 2019, 09:22

Klasični primjer tuzlaka.
💩💩

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 mar 2019, 09:36

Tastatura klošar ahagahhaha
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 09:50

vidis bolje i to nego real life klosar :beba:
s obzirom na obzir jelte

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 09:54

lafo masovna tuca a vamo poplasili 2 auta :rol:
ko sto rekoh real life :beba:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 12 mar 2019, 09:57

Mirza Bećirspahić: Jesam li halalio titulu? A šta ću...

Nerijetke su situacije u kojim jedni drugim prave određene smicalice, koje se poslije prepričavaju danima, mjesecima i godinama. Gotovo da nema starijeg navijača koji se ne sjećaju legende o farbanjima radnji, kućnih ljubimaca i nesvakidašnjih opklada među navijačima iz tabora sarajevskih premijerligaša.

Postoji li neko da se ne sjeća Velkoskog i njegovog komentara nakon što je odgođen derbi na Grbavici? Kapiten Sarajeva je stavio sliku ofarbanih lopti i prokomentarisao sa 'Gasi sve', da bi nakon poraza Sarajeva u utakmici koja je prolongirana 24 sata, bio tema socijalnih mreža dugo nakon toga. I sam Makedonac je poslije u svojim izjavama rekao da mu je bilo u određenim momentima simpatično, pa čak i da se sam znao nasmijati nekim od objava.

Njegovu ulogu u posljednjih mjesec dana 'preuzeo' je Mirza Bećirspahić, koji je na skupštini Željezničara izjavio da vjeruje da je zaostatak za gradskim rivalom dostižan i da je siguran da Sarajevo neće osvojiti titulu.

Nakon dugo nagovaranja, Mirza je pristao da govori za naš portal. Prije svega moramo napomenuti da je Mirza sin klupske legende Velije Bećirspahića, defanzivca koji je bio član jedne od najboljih generacija tima iz Zvorničke ulice, koja je donijela titulu prvaka Jugoslavije na Grbavicu.

- Ma nema se šta puno za reći. Ja sam ponukan izlaganjima na skupštini izašao za govornicu i rekao da vjerujem da možemo stići komšije. Odrastao sam u porodici koja je cijeli život uz Želju, koja je uvijek vjerovala da se može napraviti sportski uspjeh i da dok god ima šanse da se bori za što bolji plasman treba dati posljednji atom snage. Tako je mene učio moj otac, tako i ja učim ljude oko sebe, govori nam Mirza na početku razgovora.

Nakon što je Sarajevo uvezalo tri pobjede u proljetnom dijelu prvenstva, a prednost porasla na 20 bodova razlike, Bećirspahić i njegova izjava su postali viralni hit u Bosni i Hercegovini.

- Na početku sam i ja bio iznenađen, nisam ni pretpostavljao da će moja izjava izazvati tolike reakcije. Odjednom sam vidio da svi dijele slike sa mojim likom. Sada mi je to već simpatično, neke me moram biti iskren i dobro nasmiju. Često to komentarišem sa svojim prijateljima, nekad i sa onim koji navijaju za Sarajevo.

Bećirspahić kaže da smatra da je to sarajevski duh, duh gradskog derbija i da je to sasvim normalno.

- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.

Na kraju smo ga pitali da li je halalio titulu?

- A šta ću? Kako je Amar Osim rekao na predstavljanju minus 15, brrrr hladno... Sad je već minus 20, rekao nam je kroz smijeh na kraju razgovora Bećirspahić.

:lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 09:59

oni vama auto vi njima titulu ha ja

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 mar 2019, 10:41

Zukanovic je napisao/la:Mirza Bećirspahić: Jesam li halalio titulu? A šta ću...

Nerijetke su situacije u kojim jedni drugim prave određene smicalice, koje se poslije prepričavaju danima, mjesecima i godinama. Gotovo da nema starijeg navijača koji se ne sjećaju legende o farbanjima radnji, kućnih ljubimaca i nesvakidašnjih opklada među navijačima iz tabora sarajevskih premijerligaša.

Postoji li neko da se ne sjeća Velkoskog i njegovog komentara nakon što je odgođen derbi na Grbavici? Kapiten Sarajeva je stavio sliku ofarbanih lopti i prokomentarisao sa 'Gasi sve', da bi nakon poraza Sarajeva u utakmici koja je prolongirana 24 sata, bio tema socijalnih mreža dugo nakon toga. I sam Makedonac je poslije u svojim izjavama rekao da mu je bilo u određenim momentima simpatično, pa čak i da se sam znao nasmijati nekim od objava.

Njegovu ulogu u posljednjih mjesec dana 'preuzeo' je Mirza Bećirspahić, koji je na skupštini Željezničara izjavio da vjeruje da je zaostatak za gradskim rivalom dostižan i da je siguran da Sarajevo neće osvojiti titulu.

Nakon dugo nagovaranja, Mirza je pristao da govori za naš portal. Prije svega moramo napomenuti da je Mirza sin klupske legende Velije Bećirspahića, defanzivca koji je bio član jedne od najboljih generacija tima iz Zvorničke ulice, koja je donijela titulu prvaka Jugoslavije na Grbavicu.

- Ma nema se šta puno za reći. Ja sam ponukan izlaganjima na skupštini izašao za govornicu i rekao da vjerujem da možemo stići komšije. Odrastao sam u porodici koja je cijeli život uz Želju, koja je uvijek vjerovala da se može napraviti sportski uspjeh i da dok god ima šanse da se bori za što bolji plasman treba dati posljednji atom snage. Tako je mene učio moj otac, tako i ja učim ljude oko sebe, govori nam Mirza na početku razgovora.

Nakon što je Sarajevo uvezalo tri pobjede u proljetnom dijelu prvenstva, a prednost porasla na 20 bodova razlike, Bećirspahić i njegova izjava su postali viralni hit u Bosni i Hercegovini.

- Na početku sam i ja bio iznenađen, nisam ni pretpostavljao da će moja izjava izazvati tolike reakcije. Odjednom sam vidio da svi dijele slike sa mojim likom. Sada mi je to već simpatično, neke me moram biti iskren i dobro nasmiju. Često to komentarišem sa svojim prijateljima, nekad i sa onim koji navijaju za Sarajevo.

Bećirspahić kaže da smatra da je to sarajevski duh, duh gradskog derbija i da je to sasvim normalno.

- Mislim da nije bilo navijača Želje koji nije prozivao Sarajevo jesenas, poslije osam komada od Atalante. Danas sam ja 'na tapetu'. Vjerovatno će za par mjeseci biti neko od navijača ili čelnika Sarajeva na mom mjestu, jednostavno je tako među navijačima, koji su zagriženi u plavu i bordo boju.

Na kraju smo ga pitali da li je halalio titulu?

- A šta ću? Kako je Amar Osim rekao na predstavljanju minus 15, brrrr hladno... Sad je već minus 20, rekao nam je kroz smijeh na kraju razgovora Bećirspahić.

:lol:
Jbg ponijela čojka atmosfera :mrgreen:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 12 mar 2019, 11:04

Hej moji Sariele ...
Kad smo kod Robije sasvim fino su izgledali.
Bio sam kod zenine famalije na Ircu (btw,na Ircu je top) tako da sam ih promatrao iz pticije perspektive. Prosli su kraj nekih seka sto su sjedile na klupi kod Binga ispred autobuske stanice bez ikakvih dobacivanja, sto je svakako presedan. :angel:
Isli uredno trotoarom, pjevusili, a neki kombi trula visnja ih pratio u drugoj. Vec kod Petrol pumpe su stigli policijski kombiji.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 mar 2019, 11:05

Defekt je ovaj sariel, pise sam sa sobom.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 11:13

redbull93 je napisao/la:Defekt je ovaj sariel, pise sam sa sobom.
Miki vidi jednu stvar, da si ozbiljan sugovornik a nisi, nasao bi nacin da to sto pokusavas reci, provukao malo kulturnije, umotanije, ovako forum je, opusti se i probaj koju probacit kroz noge bez tih seljackih upadica, bice i tebi bolje vidices. :thumbup:
Tvoje uvrede samo govore o tebi i tvojoj nespremnosti i nezrelosti u vodjenju polemike , daj odrasti jebte, neces citav zivot grebat se i imitirat druge.
Uozbilji se i pocni udarat muski, zivot je kratak. Drugim rijecima, Vjezbaj pizda ti materina! Nije ovo carko psovka nego poziv na budjenje, posto sve krivo shvatis reko da ti i nacrtam i kroz usi provucem :thumbup:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 mar 2019, 11:15

oooo profesooore :D zmiju ga loma profesoreeee :urnebes: :urnebes:
!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 11:18

bambus je napisao/la:oooo profesooore :D zmiju ga loma profesoreeee :urnebes: :urnebes:
losa kopija sarajevskog humora, fakat ih kopirate. udarite li i lizing s vremena na vrijeme?
posljedica ovih posudbi il je neki drugi sex u pitanju?

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 mar 2019, 11:21

Sariel1987 je napisao/la:
losa kopija sarajevskog humora, fakat ih kopirate. udarite li i lizing s vremena na vrijeme?
posljedica ovih posudbi il je neki drugi sex u pitanju?
Ma dugi niz godina je to,veza na daljinu al moramo se za javnost mrziti.
Cisto da bi mogli komotno kroz Sarajevo dalje na gostovanje.Vama savjetujem lizing sa Bestijama,da vas zastite u Hercegovini.
!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 mar 2019, 11:24

bolje da si stavio godinama nego dugi niz godina, ostalo manje vise :thumbup:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 mar 2019, 11:27

A sto jednostavno kad moze komplikovano. :) :D
!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 12 mar 2019, 11:33

Sarijel postade filozof ko spahija :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 mar 2019, 11:43

Jel istina da je gospodin Azmir Husić odlučio uzeti Fukare za sebe, kaže nudi duple stipendije od Mujketa

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.