Reaguj!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Druze mi smo najjaci, jbga ovi maleni pitari s bordo broda su sad in pa se kofrce.dvokorak je napisao/la:Evo @Mahaldzija pocinju vas prozivati i Raski migranti![]()
Reaguj!
Ko neki ljudiOsim13 je napisao/la:Naljutili su nas Tuzlaci sa parolom, neka se paze na sljedećoj utakmici ima da im opucamo u okvir gola!!
takmice se sta li vec ova dvojica ozraceni i derpeOsim13 je napisao/la:Valjda ima da se kupi koji, pa eto Sarielu prilike da pametno iskoristi preostalu stipendijuredbull93 je napisao/la:U Tuzli svečano započela sedmica o mozgu - Tuzla Brain Week
aa yebem te zivote![]()
![]()
Sariel1987 je napisao/la:takmice se sta li vec ova dvojica ozraceni i derpeOsim13 je napisao/la:Valjda ima da se kupi koji, pa eto Sarielu prilike da pametno iskoristi preostalu stipendijuredbull93 je napisao/la:U Tuzli svečano započela sedmica o mozgu - Tuzla Brain Week
aa yebem te zivote![]()
![]()
Sariel1987 je napisao/la:kad ste vec dole svi zajedno i radite te bezvezne prepade upade, sto ne organizujete jednom posten fajt, 5 na 5, 10 na 10, 1 na 1 na sake ko ljudi?
dzaba narod okolo maltretirate
Docu mamu ti je bem ko god da si.
Frajeru.na prag .
Sariel1987 je napisao/la:to glupane ponovi jos koji put i napisi mi da sam kozojeb slobodno hehehe
Jel prava adresa **** pleme frajersko cigansko jebrm ti boga i majku.
Sariel1987 je napisao/la:to, ponovi jos jednom i reci mi da sam kozojeb.
say my name![]()
nema sta ti necu napisat
Beeee guzino klosaru 1 na 1![]()
Hu ha.balavurdane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.