NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 09:09

Ma Nahide jaro ja se salim sa boljim danima vidim i ja da je svaki dan gore i gore al moramo imat nadu u bolje sutra... tako da nezamjeri nista vec se smiji mojim postovima jer ja se samo salim i forum za salu koristim... politika me stvarno nezanima samo sport cak ni zene me vise neuzanimaju imam jednu dosta mi...

Politiku mrzim svim silama i neglasam nikako...

Matorom Lazi se trese stolica ako izgubi od davljenika u subotu...u grotlu gradacackog banjakog stadiona

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 09:18

Nah1d je napisao/la:@dominantni
Slazem se oko djece, istjerati mlade trenere nako lijep posao radili, uveli novina. Napravili FB stranicu, markentiski reklamirali klub kroz nju. Okupljali roditelje, hvalili djecu, usađivali im ljubav prema sportu.Meni je bilo predobro ono gledati. Svaka objava me vrati u moje djetinstvo, Dorin toliko lijep pristup, Klopini teski treninzi, Ešine zafrkancije, Duegutova ona oprema. Najvise sam igrao kod durguta jer sam najduze trenirao. Sjećam se i Štile i Atale kako me mole da stanem na go a ja necu jer su stalno govorili golmanima da su glupi.

Mile završava sa Velezom, vidjet ces. Mlatnut ce nas ljudi ko mraz paprike. Čovjek je evidentno uveo svoj interes i biznis dole. A vjerujem da su u klubu nisu sposobni da skontaju to. Vidis da ne znaju citati a da znaju razmisljat.

Tu stranicu Nahide sam ja vodio ako ista znaci.. ja sam skupljao i lajkove i ljude na nju... moramo svi pojedinacno nesto uradit za bolje sutra jaro moj..

posto nemam sad vremena toliko i nisam zaposlen u Zvijezdi dao sam je covjeku koji se bavi novinarstvom i to uspjesno... nek radi sta hoce sa nje

I meni je zao sto su veliko strucnjaka jaru Denisa nam otjerali al sta cu ja sad... isto tako mi je zao Sukura koji je bio super trener i treba ostalim trenerima pomoc u omladinskom pogonu jer su oni svijetla tacka naseg grada...

Al tesko je vratit ljude na banju nekako se izgubila ona euforija...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 12 mar 2019, 09:25, ukupno mijenjano 2 puta.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 mar 2019, 09:22

Sta to fali durgutu,denisu, pa eto i kadiji da preuzme prvi tim, svaki trener dovede svoje igrace, krenimo od jusufbegovica, sabica pa evo i lazo, bitno je da on uvali svojih 5,6 igraca, a klub kako zavrsi... Deni gdje potpisa jacim. Haa? De obajavi malo da se zna...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 09:29

Trenerski posao u Zvijezdi kao i u drugim klubovima je vruca stolica gdje si prvi na ostrijelu kad krene nizbrdo... niko ti nece od nasih da bude trener sto je i razumljivo... matori Lazo nije los ljudi nama mozda i treba takav mora neko se zauzet da vodi sve to... tesko je to ljudi sta vam je a svi bjeze kad nema vise para u Zvijezdi... zato ja kazem da treba svakog podrzat i te sponzore podrzavat a ne blatit kako nisu dobri... nema ljudi nece niko ozbiljan Zvijezde nit voli sport nit da para u to... samo sebi grabe

I nemojte vise ljude blatit koji iole nesto jos rade za Zvijezdu i sponzore i ti combe isto nemojte vec uradite nesto da nama u gradu bolje bude... uradite nesto pozitivno za Zvijezdu i grad samo zajedno mozemo nesto napravit...

Eto na kraju sezone hajmo svi trazit sponzore svi za jednog jedan za sve...nova sezona nova nafaka... al vraga nece niko sem par njih koji su nemocni nesto da urade...

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 09:45

crvenobijeli je napisao/la:Sta to fali durgutu,denisu, pa eto i kadiji da preuzme prvi tim, svaki trener dovede svoje igrace, krenimo od jusufbegovica, sabica pa evo i lazo, bitno je da on uvali svojih 5,6 igraca, a klub kako zavrsi... Deni gdje potpisa jacim. Haa? De obajavi malo da se zna...
Superliga...Jacimovic

Vischa liga Ilic na ljeto jer se zeni sad...pa ocekuje cestitke od Vas.

Ukljucite se u klub sa prijedlozima,sugestijama,neslaganjem jer ovi neznaju gdje idu kad dodju na skver u Gradaccu pa jim pomozite :salut:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 mar 2019, 10:29

Dominantan je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la:Sta to fali durgutu,denisu, pa eto i kadiji da preuzme prvi tim, svaki trener dovede svoje igrace, krenimo od jusufbegovica, sabica pa evo i lazo, bitno je da on uvali svojih 5,6 igraca, a klub kako zavrsi... Deni gdje potpisa jacim. Haa? De obajavi malo da se zna...
Superliga...Jacimovic

Ukljucite se u klub sa prijedlozima,sugestijama,neslaganjem jer ovi neznaju gdje idu kad dodju na skver u Gradaccu pa jim pomozite :salut:
Ja nisam jos vidjeo da je on potpisao za cukuricki, a ilic znaci bez agazmana do ljeta..bolje da su ostali ali eto slusaju tebe...m

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 mar 2019, 10:31

combe80 je napisao/la:
Nah1d je napisao/la:@dominantni
Slazem se oko djece, istjerati mlade trenere nako lijep posao radili, uveli novina. Napravili FB stranicu, markentiski reklamirali klub kroz nju. Okupljali roditelje, hvalili djecu, usađivali im ljubav prema sportu.Meni je bilo predobro ono gledati. Svaka objava me vrati u moje djetinstvo, Dorin toliko lijep pristup, Klopini teski treninzi, Ešine zafrkancije, Duegutova ona oprema. Najvise sam igrao kod durguta jer sam najduze trenirao. Sjećam se i Štile i Atale kako me mole da stanem na go a ja necu jer su stalno govorili golmanima da su glupi.

Mile završava sa Velezom, vidjet ces. Mlatnut ce nas ljudi ko mraz paprike. Čovjek je evidentno uveo svoj interes i biznis dole. A vjerujem da su u klubu nisu sposobni da skontaju to. Vidis da ne znaju citati a da znaju razmisljat.

Tu stranicu Nahide sam ja vodio ako ista znaci.. ja sam skupljao i lajkove i ljude na nju... moramo svi pojedinacno nesto uradit za bolje sutra jaro moj..

posto nemam sad vremena toliko i nisam zaposlen u Zvijezdi dao sam je covjeku koji se bavi novinarstvom i to uspjesno... nek radi sta hoce sa nje

I meni je zao sto su veliko strucnjaka jaru Denisa nam otjerali al sta cu ja sad... isto tako mi je zao Sukura koji je bio super trener i treba ostalim trenerima pomoc u omladinskom pogonu jer su oni svijetla tacka naseg grada...

Al tesko je vratit ljude na banju nekako se izgubila ona euforija...
Kolko sam cuo i Klopic je predao juniore sa kojima je imo izvanredne rezultate, u njega sam polagao nade da se pokusa izborit juniorsku pl.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 mar 2019, 10:37

Vidim deni utrpo si i velezu svog igraca.mislim svaka cast.iznenadjujes me svaki dan sve vise i vise :bow:

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 12 mar 2019, 10:39

Superliga...Jacimovic

Da bih nekome pomogao prvo taj neko mora priznati da ima problem te traziti pomoc. Nije probel ne znati, problem je praviti se da si sveznajuci pa onda ispadas glup. Koje iz kluba trazio bilo sta? Ko je u klubu rekao da treba pomoc? Ko je iz kluba licno pozvao gradonacalnika i rekao sta kako? Ko je iz kluba pokusao da bude transparentan? Oke, nema para, znamo svi da nema. Izađes na svanicnu straicylu sa papirom i kazes; 200 k dobili tu i tu utrosili za to i to. Para nemamo vise. Aha, super. Nahid dao 200 km, vidi moje pare utrosene za lopte. Evo jos 500 km.

Transparentnost je presudna u sticanju povjerenja i dolasku sponzora. Ko je ovdje transparentan? Salda? Kako bda vjerujem da moj novac nece zavrsiti kod recimo Ahme nekog?

Trebamo se svi ukljuciti i pomoci, ali ajmo krenuti od nule,ajmo biti transparentni i ozbiljni. Smoki mi i ne ostavlja utisak prevaranta, iskreno, djeluje mi pogubljeno i evidentno je da nije obavljao slicnu funkciju. Ali ima ljudi u carsiji koji znaju. Pitaj ih. Onaj ispred opstine ne volim mu ime spimenut mi je totalno smrdljiv. Istrenirani politicar, maglu proda za minut. Moze pricati mjesecima a da nista ne kaze. Ne bi me cudilo da uvali u **** sve ostale i ode a znam ja koliko on voli Zvijezdu.Ko opanak na nogama.

Kako ukljuciti navijace u klub?
Pa lijepo, marketingom. Poluprofesionalana nam je stranica. Nemamo nekog marketinga, nemamo nista od brenda NKZ. Salove zadnje fadil stampao. Ima li sponzora za to?

Opet kazem, presudan je Gradonačalnik. On moze najbrze naci sponzora, traziti od ljudu transparentno poslovanje i iz budzeta godisnje podrzati klub. Infrastrukturom najbolje.
Bellamionix je skrtica ali znamo da i opstina ima raznih inspektorata. Opstina daje razne dozvole. Treba ga pitati na koji način zeli da podrzi sport. Direktnim ili indirektnim sponzorstvom. Ali tom seljaku ako nije u interesu da u carsiji u kojoj ima xy zaposlenih omoguci neki sport, zanimaciju, volju za ne odlaskom onda je glup. U carsiji nam je sve umrlo, ne znam ko ce imati volje raditi mu u firmi i zivjeti u gradu bez sporta, jezera itd.. Imas sve a nemas nista.

Smoki sjedi, utrosene pare prikazi, dostavi sponzorima i zahvali se na podrsci. Gradonacalnika na stadion reci sta i kako, gdje je frka. Nađi sebi nekog covjeka koji ima iskustva u tom poslovanju i savjetuj se sa njim. Bez njega ni u wc ne idi. Trazi rijesenje ukljucenja velikih igraca. Obecaj da ces ti biti transparentan i budi. Trazi ljude sposobne oko sebe a ne stranacko-podobne. Sjedi u auto nađi tog Jasarevica i pitaj ga da li ima odgovornosti kao najbogatiji covjek prema ovom gradu? Ako planira da ima radnika za 10 godina neka se ukljuci sa parama i u kreianju i ambijenta za zivljenje tih radnika.
Trazi i od Edisa da ga natjera i pita isto.

Poceo sam mnogo srati, moram se odjaviti. Otisao sam ne vracam se vise. Ako nastave da budu skrti i ne ulete iskreno se nadam da ce zetovi to razjebati dok su oni zivi, ako ne daju na sokaku platit ce na ćupriji. Adioool
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 11:02

Vadi nas advokat ovaj sve lik u videu objasnio... sva podrska upravi da istraju u ovome... dominantni nas nasuko ko niko izgleda... e to ti je kad si predobar

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 11:12

combe80 je napisao/la:Vadi nas advokat ovaj sve lik u videu objasnio... sva podrska upravi da istraju u ovome... dominantni nas nasuko ko niko izgleda... e to ti je kad si predobar
Ma smijesno druze...pominju cifre a ne pominju obmanu da su dugovali namjerno da donesu obestecenja koja sam ja predlozio i da klub zaradi ali ...ALI dovoljno bi bilo da su redovno placali igracima po dogovoru a ne oni duguhju od Septembra!!!!

Znaci sve sada maglovite cinjenice sto iznose su bez argumenta odnosno moraju se pravdati jer da sute evidentna je nesposobnost ,ovako bar neuspjeh u svim segmentima prebacuju fokusom na neku izgubljenu bitku...

Obestecenja sam ja predlozio pri potpisu i neka klub zaradi ali za to moraju biti osnove ispostovane a narocito kod amaterskih ugovora!!!

Al ajd jos par pojasnjenja od strane Nikolica i njemu dobro a naplate stigle..

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 11:14

Nah1d je napisao/la:
Superliga...Jacimovic

Da bih nekome pomogao prvo taj neko mora priznati da ima problem te traziti pomoc. Nije probel ne znati, problem je praviti se da si sveznajuci pa onda ispadas glup. Koje iz kluba trazio bilo sta? Ko je u klubu rekao da treba pomoc? Ko je iz kluba licno pozvao gradonacalnika i rekao sta kako? Ko je iz kluba pokusao da bude transparentan? Oke, nema para, znamo svi da nema. Izađes na svanicnu straicylu sa papirom i kazes; 200 k dobili tu i tu utrosili za to i to. Para nemamo vise. Aha, super. Nahid dao 200 km, vidi moje pare utrosene za lopte. Evo jos 500 km.

Transparentnost je presudna u sticanju povjerenja i dolasku sponzora. Ko je ovdje transparentan? Salda? Kako bda vjerujem da moj novac nece zavrsiti kod recimo Ahme nekog?

Trebamo se svi ukljuciti i pomoci, ali ajmo krenuti od nule,ajmo biti transparentni i ozbiljni. Smoki mi i ne ostavlja utisak prevaranta, iskreno, djeluje mi pogubljeno i evidentno je da nije obavljao slicnu funkciju. Ali ima ljudi u carsiji koji znaju. Pitaj ih. Onaj ispred opstine ne volim mu ime spimenut mi je totalno smrdljiv. Istrenirani politicar, maglu proda za minut. Moze pricati mjesecima a da nista ne kaze. Ne bi me cudilo da uvali u **** sve ostale i ode a znam ja koliko on voli Zvijezdu.Ko opanak na nogama.

Kako ukljuciti navijace u klub?
Pa lijepo, marketingom. Poluprofesionalana nam je stranica. Nemamo nekog marketinga, nemamo nista od brenda NKZ. Salove zadnje fadil stampao. Ima li sponzora za to?

Opet kazem, presudan je Gradonačalnik. On moze najbrze naci sponzora, traziti od ljudu transparentno poslovanje i iz budzeta godisnje podrzati klub. Infrastrukturom najbolje.
Bellamionix je skrtica ali znamo da i opstina ima raznih inspektorata. Opstina daje razne dozvole. Treba ga pitati na koji način zeli da podrzi sport. Direktnim ili indirektnim sponzorstvom. Ali tom seljaku ako nije u interesu da u carsiji u kojoj ima xy zaposlenih omoguci neki sport, zanimaciju, volju za ne odlaskom onda je glup. U carsiji nam je sve umrlo, ne znam ko ce imati volje raditi mu u firmi i zivjeti u gradu bez sporta, jezera itd.. Imas sve a nemas nista.

Smoki sjedi, utrosene pare prikazi, dostavi sponzorima i zahvali se na podrsci. Gradonacalnika na stadion reci sta i kako, gdje je frka. Nađi sebi nekog covjeka koji ima iskustva u tom poslovanju i savjetuj se sa njim. Bez njega ni u wc ne idi. Trazi rijesenje ukljucenja velikih igraca. Obecaj da ces ti biti transparentan i budi. Trazi ljude sposobne oko sebe a ne stranacko-podobne. Sjedi u auto nađi tog Jasarevica i pitaj ga da li ima odgovornosti kao najbogatiji covjek prema ovom gradu? Ako planira da ima radnika za 10 godina neka se ukljuci sa parama i u kreianju i ambijenta za zivljenje tih radnika.
Trazi i od Edisa da ga natjera i pita isto.

Poceo sam mnogo srati, moram se odjaviti. Otisao sam ne vracam se vise. Ako nastave da budu skrti i ne ulete iskreno se nadam da ce zetovi to razjebati dok su oni zivi, ako ne daju na sokaku platit ce na ćupriji. Adioool

Ne odjavljuj se Nahide tako ti boga ...
Pa ja sam istrajniji od tebe..:)

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 11:18

crvenobijeli je napisao/la:Vidim deni utrpo si i velezu svog igraca.mislim svaka cast.iznenadjujes me svaki dan sve vise i vise :bow:
Mislis da je to trpanje ili extra pojacanje...

Mala je Cuka gdje ide...

Imaju brzo kolo sutra,pa vikend i onda pauza reprezentativna i press...i registracija :silent:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 11:28

Ocepilo dominantnog izgleda... idu ti bolji da i izgleda dominantni

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 mar 2019, 12:04

crvenobijeli je napisao/la:Vidim deni utrpo si i velezu svog igraca.mislim svaka cast.iznenadjujes me svaki dan sve vise i vise :bow:

Mala je Cuka gdje ide...

Imaju brzo kolo sutra,pa vikend i onda pauza reprezentativna i press...i registracija :silent:
Znaci to je opet za 7-10 dana za Jacima. A Ilic dok se ozeni, znaci nece ga niko.
Koji si ti kralj ti njih od januara prodajes svakih 15 dana sad ce evo 2 i po mjeseca. Te 15 te 14 te za 10 dana te do pauze, te dok se ozeni.
Yebo si Adi Husari sve, ti si gora dalabu od njega.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 mar 2019, 12:08

Ma sad je vidio i dominantni da je pogrijesio da je trebo ostavit igrace kod nas u Zvijezdi... al sad je kasno... jacim je se mogo fino jos natrpat golova sad ce tavorit do ljeta

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 12 mar 2019, 12:11

combe je napisao/la:

Mala je Cuka gdje ide...

Znaci to je opet za 7-10 dana za Jacima. A Ilic dok se ozeni, znaci nece ga niko.
Koji si ti kralj ti njih od januara prodajes svakih 15 dana sad ce evo 2 i po mjeseca. Te 15 te 14 te za 10 dana te do pauze, te dok se ozeni.
Yebo si Adi Husari sve, ti si gora dalabu od njega.
Dobri ugovori u Zvijezdi pa da se ozene...

200 zvanica,hotel Jugoslavija ima da bude sve na nivou...nek se zna kad deda Dominantni zeni pulena... :kralj:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 mar 2019, 12:20

Nek je sa srecom. Nego ja tebe pitam za datume. Ti si ih sam navodio i pravio budalu od sebe.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 mar 2019, 14:25

Njima je propala ova polusezona, isto Krsicu prosle sezone.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 mar 2019, 17:35

ASD je napisao/la:Cuj ovo, imamo rejsulamu. :urnebes:
Moze mu samo pomoc da mu prouci sta, kad vidis sta pise.
Jedini lik na forumu koji nije skonto da se combe zayebava

A Jacim nek se suta nogom u guzicu ako sabere 3 nastupa do kraja sezone
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.