FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj 3.1 kvota
Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase lige
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma svi znamo brate Horića, ko imalo prati ligu znamo da je igrač sa kojim se trofeji u ligi mogu osvajat, ali ako planiramo neka iznenadjenja u Evropi onda trebamo ganjati igrace tipa Lazić.midzuka je napisao/la:Kad vec spominjete Horića, maloprije njihov trener(Mladost-Adnan Zildžović) govori kako od ekipe ocekuje sve bolje i bolje partije u nastavku sezone, da ovo nije ni blizu maximuma koji mogu ponuditi. I onda spomenu Horića i još neke igrače uz napomenu da su se suviše kasno prikljucili ekipi u Antaliji te da ce i oni tek da pokazu sta znaju kad dostignu zeljenu formu.
Tako da ima jos vremena da tog momka procjenimo i damo konacni sud o njegovoj sposobnosti i znanju.
Salji informacije, pa makar bile i poluistinitekanarinac je napisao/la:Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase lige

Skromnost je vrlinakanarinac je napisao/la:Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase lige

I mene to bas zanima, neki dan sam pitao niko nista..zagor1987 je napisao/la:Skromnost je vrlinakanarinac je napisao/la:Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase ligenit se digla halabuka,nit iskacemo iz pasteta,sve skromno i u tisini kao da nismo orvi svaka cast upravo,kad su vas pljuvali sad i da se pohvale,gdje je Ilievski uopste?
Mnogo mi se svidja novi gazda.
Necemo nista preudicirati, ali mislim da ce nas dici na jedan visi nivo u odnosu gdje smo sad.
Necemo nista preudicirati, ali mislim da ce nas dici na jedan visi nivo u odnosu gdje smo sad.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nema potrebe za kurcenjem brate!kanarinac je napisao/la:Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase lige
Niti smo osvojili ligu 5 godina zaredom niti imamo 50 miliona za ulozit u igrace. Znaci nikakvog razloga za prepotentnost nemamo.
A ako smo ista naucili iz proslosti valjda je to da se prepotentnost kad tad kazni silom prirode, ilitiga karmom...
Samo polahko, korak po korak, utakmicu po utakmicu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Da je tu Selimovic opet bi izlazili iz pastete i onda nas ljudi spuste , ovako tiho lagano , drago mi je sto iz kluba ne uzimaju ni jedan klub usta ...Za razliku od Sliskovicazagor1987 je napisao/la:Skromnost je vrlinakanarinac je napisao/la:Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase ligenit se digla halabuka,nit iskacemo iz pasteta,sve skromno i u tisini kao da nismo orvi svaka cast upravo,kad su vas pljuvali sad i da se pohvale,gdje je Ilievski uopste?

Samo gospodski i lagano sa svima,halabuke,previranja,licna sujeta i interesi nisu nam sad potrebni,jer i mi smo u svemu tome bitan faktor,da nakon 0-0 na poluvremenu ne hebemo majke i oceve,jer kao da smo do sad pravili ovakve serije i osvajali svake godine tako se neki ponasaju
Braco ja mu j... ma... ovom ako me slagao,ali ja. Cu da svrsim od zadovoljstva,ovaj vijetnamac ako ispuni 50 ,% od ovog,pa ljudi slobodno pisajte po sirotinji
Samo Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa makar bile i laziEvander je napisao/la:Salji informacije, pa makar bile i poluistinitekanarinac je napisao/la:Prema onome sto sam cuo sta se sve priprema,bice nam iz ponizenja nesto raspravljati sa navijacima drugih klubova iz nase lige

Sabrine mi moje!
- AlfredNobel
- Kontakt:
evo rijetko pisem , skoro nikako ali ne mogu da shvatim koja je poenta napisati ovakav post kao ovaj momak gore gdje najavljuje nesto vau, neko pisanje sirotinje sta li a nece da kaze o cemu se radi ? sad treba da se javi 10 ljudi da ga pita sta je u pitanju ? hoce li se izjalovit ako se to ovdje procuje ili u cemu je problem reci ljudima o cemu se radi ? 

Pa sutite.. nista ne pricati dok ne bude javni i tacka.. uzivajmo sad sto smo prvi aBd bicemo prvaci ..a sve ostalo kad dodje vrijeme za to.. Hvala
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ThrillerHz
- Kontakt:
Lijevo je taj Vijetnamac?? Ko je ovaj desno?
Btw u nedelju na istok dolazim u dresu Vijetnama, kupio ga iz zaje.bancije prije par godina, tacno kao da sam znao da ce mi valjat

1946~
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bitno je bacit bombu i privuc paznjunedimnedo je napisao/la:evo rijetko pisem , skoro nikako ali ne mogu da shvatim koja je poenta napisati ovakav post kao ovaj momak gore gdje najavljuje nesto vau, neko pisanje sirotinje sta li a nece da kaze o cemu se radi ? sad treba da se javi 10 ljudi da ga pita sta je u pitanju ? hoce li se izjalovit ako se to ovdje procuje ili u cemu je problem reci ljudima o cemu se radi ?

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ko izmisli ove nebuloze tipa pisanje po sirotinji majko mila,kakvo pisanje,pa uprava to ne radi a ne mi nake euforije,pisanja itd uzivajte pustite se ovih pisanja i slicno koji vam jekanarinac je napisao/la:Braco ja mu j... ma... ovom ako me slagao,ali ja. Cu da svrsim od zadovoljstva,ovaj vijetnamac ako ispuni 50 ,% od ovog,pa ljudi slobodno pisajte po sirotinji
zagor1987 je napisao/la:Ko izmisli ove nebuloze tipa pisanje po sirotinji majko mila,kakvo pisanje,pa uprava to ne radi a ne mi nake euforije,pisanja itd uzivajte pustite se ovih pisanja i slicno koji vam jekanarinac je napisao/la:Braco ja mu j... ma... ovom ako me slagao,ali ja. Cu da svrsim od zadovoljstva,ovaj vijetnamac ako ispuni 50 ,% od ovog,pa ljudi slobodno pisajte po sirotinji

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovdje je proces urinacije gotov. Treba se istupiti iz lige i probati ući u neku od TOP 10 liga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka