PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pozdrav. Koliko domacih utakmica imate?
Ove godine ce se u tuzli rodit djeca koja 100 godina nisu nista propustili
....

brill je napisao/la:Ove godine ce se u tuzli rodit djeca koja 100 godina nisu nista propustili![]()
....

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Hoćel savez šta Fukarama za stogodišnjicu naplatiti za pretrpljeni duševni bol?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Ma nema najStejacibambus je napisao/la:Ma da su donacije od UN-a ,barem ih imamo vise od vas.sviunapad1010 je napisao/la: To one sto se hvalite da ste ukrali u ratu.

Uz te donirane titule donirani su vam i mudžahedini pa se sad yebite s njma po zenici.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Celik u Evropu!
Mojne da Zen´ca brine, svako novorodjence ce da zna za Yaraksporove sda titule "osvojene" sredinom 90ih 

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Osim13 je napisao/la:Hoćel savez šta Fukarama za stogodišnjicu naplatiti za pretrpljeni duševni bol?
neće savez, hoce senćo

Naplatiti će Senad dugove od ranije. Zamjerili su mu se a nisu čitali sitna slova kod potpisivanja ugovora o radnom odnosu. Ma šta pričam ja, ne znaju oni ni krupna.Osim13 je napisao/la:Hoćel savez šta Fukarama za stogodišnjicu naplatiti za pretrpljeni duševni bol?
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Lektor moj straight outta podrinjeBosanacGorstak je napisao/la:Samo da podrzim Senada Mujkanovica u borbi sa sljamom i huliganima od 15 godina,neki ih nazivaju i pravim imenom Fukarama.
Dosta je ulica vodila klub,dok su imali redovne plate sutili su i podrzavali upravu,sad kad je klub u krizi i kad navijackoj grupi kasni mjesecna transa,sjetili se da im nevalja Senad.
Ine posustaj Senade ni milimetar.![]()
![]()

Gdje si ti meni podrinjac? Nije te dugo bilo.
? ? <3
A brate ako je do toga reci,pa ljudi smo pomoci cemo vam.....Znam da je Senad ukinuo budjet al hajde uvijek ce se naci neki donator..kao i uvijek...sviunapad1010 je napisao/la:
Ma nema najStejaci![]()
Uz te donirane titule donirani su vam i mudžahedini pa se sad yebite s njma po zenici.
!
To vi iz iskustva?S-Y-L-A-R je napisao/la:Naplatiti će Senad dugove od ranije. Zamjerili su mu se a nisu čitali sitna slova kod potpisivanja ugovora o radnom odnosu. Ma šta pričam ja, ne znaju oni ni krupna.Osim13 je napisao/la:Hoćel savez šta Fukarama za stogodišnjicu naplatiti za pretrpljeni duševni bol?
? ? <3
O cemu ti? Ko im je te smradove donirao?bambus je napisao/la:A brate ako je do toga reci,pa ljudi smo pomoci cemo vam.....Znam da je Senad ukinuo budjet al hajde uvijek ce se naci neki donator..kao i uvijek...sviunapad1010 je napisao/la:
Ma nema najStejaci![]()
? ? <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Dvoturak 14 godina,sviunapas 15 godina
Senco potvrdio.

Senco potvrdio.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo bez psovki narode Feno sve cita i to direktno sa operacionog stola.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Azmir je otisao jer je vidjeo sa kakvim krkanima i balavcima ima posla.Jedini razlog zasto vas Senad ne cijeni jest taj sto je covjek vidjeo da ste za par dnevnica i nekoliko bambuca prodali grupu i klub.Vas par sto sljakate u njegovoj gradjevisnkoj firmi cete ovaj mjesec mozda dobit po cvaju vise na platu i okrenut cete opet pricu.Penaltiky je napisao/la:Nismo mi otjerali Sisoju, Sisoja je sam otišao koristeći to ko predizbornu kampanju, misleći da će izbiti Jasminu glasove tako. Pa je tako onog zalizanog nacistu podržavao misleći da će ga dovesti na vlast.redbull93 je napisao/la:Kad i ne dodju u Zenicu![]()
Glupi su ispali sto su otjerali sisoju, covjek ih vratio u zivot. Sad bi 10x bolji bili sigurno, al zato sad imaju gradskog rivala sitija. Sve vise ljudi prelazi gledati siti.

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
- Kontakt:
To je pitanje za fening daj sta tezedvokorak je napisao/la:O cemu ti? Ko im je te smradove donirao?bambus je napisao/la:A brate ako je do toga reci,pa ljudi smo pomoci cemo vam.....Znam da je Senad ukinuo budjet al hajde uvijek ce se naci neki donator..kao i uvijek...sviunapad1010 je napisao/la:
Ma nema najStejaci![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.