Bgm bas haluciniras opasnoredbull93 je napisao/la:Vidio sam sto ne spominjete, vec upisali 9 bodova u naredne 3 utakmice![]()
Objasni mi samo na cemu zasnivate vas optimizam?

Ali necemo se buniti ako bude tako kako ti kažes.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bgm bas haluciniras opasnoredbull93 je napisao/la:Vidio sam sto ne spominjete, vec upisali 9 bodova u naredne 3 utakmice![]()
Objasni mi samo na cemu zasnivate vas optimizam?
Ma ja, ja haluciniram, kao i za onaj plitak potok sto sam.sviunapad1010 je napisao/la:Bgm bas haluciniras opasnoredbull93 je napisao/la:Vidio sam sto ne spominjete, vec upisali 9 bodova u naredne 3 utakmice![]()
Objasni mi samo na cemu zasnivate vas optimizam?![]()
![]()
Ali necemo se buniti ako bude tako kako ti kažes.
avenija je napisao/la:
Valjda ima da se kupi koji, pa eto Sarielu prilike da pametno iskoristi preostalu stipendijuredbull93 je napisao/la:U Tuzli svečano započela sedmica o mozgu - Tuzla Brain Week
aa yebem te zivote![]()
![]()
U sarajevu da nema ćevabdžinice zmaj na autobuskoj bili bi grad sa najčišćim zrakom na svijetuMortemHz je napisao/la:avenija je napisao/la:
Stao bus uzbrdo prema Husinu i je.baji ga. Pade pošta.prisonbreak je napisao/la:#sviunapad sta vam se desava sa preCjednikom, jel to stipendije nisu uredne? Cujem ne smijete u Gosk ici i ako vam sve placeno..
To one sto se hvalite da ste ukrali u ratu.bambus je napisao/la:Nasa djeca uveliko mature obiljezavaju.![]()
Doduse Slobodina su u penzionerskim domovima ili...
Ma da su donacije od UN-a ,barem ih imamo vise od vas.sviunapad1010 je napisao/la: To one sto se hvalite da ste ukrali u ratu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.