Osim13 je napisao/la:Denchi je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Puni ko el dorado![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:Denchi je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Puni ko el dorado![]()
ÀhahhahahahaDenchi je napisao/la:sao roma babo babo![]()
a će da osvojimu titulu sledeće godine a????
![]()
![]()
ima novi film, "Dolina za vješanje" rimeeejk![]()
![]()
Hajd znaj mozda ga je mati natjerala da ponese tepih na praonicu i operebambus je napisao/la:
Daj ne seri da ovako nose trans.Pa nije tepih.![]()
![]()
![]()
Vi ste ti koji nas prelaze kao plitak potoksviunapad1010 je napisao/la:Tema smogovaca hahaha. @redbull ima neke halucinacije a i jos neki
Nesto ste sad oprezni ne najavljujete razvaljivanjesviunapad1010 je napisao/la:Tema smogovaca hahaha. @redbull ima neke halucinacije a i jos neki
Pa stipendije Mujke preusmjerio na premije igračima pa valjda kontaju jače će igrati.redbull93 je napisao/la:Vidio sam sto ne spominjete, vec upisali 9 bodova u naredne 3 utakmice![]()
Objasni mi samo na cemu zasnivate vas optimizam?
Bolje i to nego na gudro i utoke pa da padaju mrtve glave smrdo jedan nekomicni.Osim13 je napisao/la:Pa stipendije Mujke preusmjerio na premije igračima pa valjda kontaju jače će igrati.redbull93 je napisao/la:Vidio sam sto ne spominjete, vec upisali 9 bodova u naredne 3 utakmice![]()
Objasni mi samo na cemu zasnivate vas optimizam?
Sariel1987 je napisao/la: Bolje i to nego na gudro i utoke pa da padaju mrtve glave smrdo jedan nekomicni.
Samodeprimirajuca placipicko.get a lifeOsim13 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la: Bolje i to nego na gudro i utoke pa da padaju mrtve glave smrdo jedan nekomicni.![]()
![]()
![]()
Sariel1987 je napisao/la:Samodeprimirajuca placipicko.get a lifeOsim13 je napisao/la:Sariel1987 je napisao/la: Bolje i to nego na gudro i utoke pa da padaju mrtve glave smrdo jedan nekomicni.![]()
![]()
![]()
Sta je ovo,Skretnica osnovana 1261,prije nego sto se fudbal i izmislio...Osim13 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.