NK Zvijezda Gradačac

combe80
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 14:05

Joj Veleza majko draga malo ih pokrale sudije oni napravili tragediju od toga svega umijesali i portale pa i novine bjezi ba... pa nas sudije tako vec tri godine maltretiraju od otimacina kod kuce preko Capljine itd. Pa sutimo... bjezi ba ako si za premijer lige igraj fudbal ba a ne digli hampu covjece ko da je neznam sta

Fino bi ja Veleza kaznio da sam savez valjda ima kontrolor koji je sve zabiljezio... oni bi odma osudjivali a kad he sudija na njihovu stranu sve super

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 11 mar 2019, 14:13

combe80 je napisao/la:Joj Veleza majko draga malo ih pokrale sudije oni napravili tragediju od toga svega umijesali i portale pa i novine bjezi ba... pa nas sudije tako vec tri godine maltretiraju od otimacina kod kuce preko Capljine itd. Pa sutimo... bjezi ba ako si za premijer lige igraj fudbal ba a ne digli hampu covjece ko da je neznam sta

Fino bi ja Veleza kaznio da sam savez valjda ima kontrolor koji je sve zabiljezio... oni bi odma osudjivali a kad he sudija na njihovu stranu sve super
Jel te stid napisat ovo? Zato nam sudjenje i jeste tako sto klubovi sute. I treba do fife gurat za ovo. Haj ti kralju ulozi svoje pare i vrijeme pa nek te neko namjerno je*e.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 14:16

Pa jaro nekazem ja da je posteno sudjenje al sta se imate toliko dizat sad kad je vama prpa digli se a nas i ostale klubove vec godinama sudije povaljaju... vi jednu tekmu izgubili odma smak svijeta... sad ce te bas sudije protiv sebe navuc vidimo se do godine u federalki ovoj

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 11 mar 2019, 14:26

Malo si se zajebo ako mislis da ce na ovom zavrsit. Dok se suti oni ce i dalje krojiti tabelu. Mozda se i vidimo sljedecu sezonu u ovoj ligi, ali budi siguram ili cemo uci posteno ili nikako. Vrijeme ce pokazat a i ovim lopovima mogu sta hoce ali ne dokad hoce.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 mar 2019, 14:34

Nece zavrsit upravu si. Sad ce vas jos gore yebavat. Nego pljunte koji dinar gdje treba i izvlacite se iz ovih gov ana od lige. Ipak ste vi velik klub bez obzira koliko mi vasi pojedinci picili po zivcima sa ku rcenjem bez pokrica.

Imal kod nas pressa ili su se opet pokakili sami po sebi.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 11 mar 2019, 14:34

Nece zavrsit upravu si. Sad ce vas jos gore yebavat. Nego pljunte koji dinar gdje treba i izvlacite se iz ovih gov ana od lige. Ipak ste vi velik klub bez obzira koliko mi vasi pojedinci picili po zivcima sa ku rcenjem bez pokrica.

Imal kod nas pressa ili su se opet pokakili sami po sebi.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 11 mar 2019, 14:35

combe80 je napisao/la:Joj Veleza majko draga malo ih pokrale sudije oni napravili tragediju od toga svega umijesali i portale pa i novine bjezi ba... pa nas sudije tako vec tri godine maltretiraju od otimacina kod kuce preko Capljine itd. Pa sutimo... bjezi ba ako si za premijer lige igraj fudbal ba a ne digli hampu covjece ko da je neznam sta

Sutite? Sutite racku. Samo nemate kapacitet i slabo se cujete. Uz duzno postovanje svima, nije isto povaliti tamo neki lokalni klub i Velez. Ko dirne u Velez dirnuo je u osinjak. Jucer je podnio ostavku Selimotic pa je evo kako kazu opet povukao. Jos cemo viditi sta ce se desiti ali vidis da su poljuljani opasno. Jedno je sigurno da su im gace napunjene do vrha. Sa razlogom vjeruj.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 11 mar 2019, 15:17

Rodjeni81 je napisao/la:

Sutite? Sutite racku. Samo nemate kapacitet i slabo se cujete. Uz duzno postovanje svima, nije isto povaliti tamo neki lokalni klub i Velez. Ko dirne u Velez dirnuo je u osinjak. Jucer je podnio ostavku Selimotic pa je evo kako kazu opet povukao. Jos cemo viditi sta ce se desiti ali vidis da su poljuljani opasno. Jedno je sigurno da su im gace napunjene do vrha. Sa razlogom vjeruj.
Rodjeni sretno vama do premier lige, vadite se iz ovih govana...pozdrav za raju iz Mostara
Nego sta bi hocel nasi danas sta progovorit ili ce opet pojest ****...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 11 mar 2019, 15:18

combe80 je napisao/la:Pa jaro nekazem ja da je posteno sudjenje al sta se imate toliko dizat sad kad je vama prpa digli se a nas i ostale klubove vec godinama sudije povaljaju... vi jednu tekmu izgubili odma smak svijeta... sad ce te bas sudije protiv sebe navuc vidimo se do godine u federalki ovoj
Pa zalite se i vi glupane! I jest ovako jer ti i tebi slicni niste naucili bolje i pomirili se da ovako mora bit.
Samo do kraja rodjeni. Nadam se da cemo i mi i svi ostali krenuti vasim stopama a ne pustati da nas svi karaju!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 15:19

Netreba ti Combe presica vise kad je Velez digo hampu... misli uci u premijer ligu bez da kupe sta... to zadnji godina nikom nije uspilo nece ni njima... ulazili sve redom sa parama budu opuhani i jovo nanovo, Metalege, Sloga,Mladost...liga tako funkcionise vec godinama dzaba sto si jaci izgubis...

Velezu se moze samo savjetovat kofer fin odnijet tamo gdje treba i da odu iz ove saban lige... nasa ova liga lici na litvanjsku prije par godina gdje je skoro svaka tekma bila namjestena... ili od igraca ili od saveza ili sudija

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 11 mar 2019, 16:10

Rodjeni81 je napisao/la:

Tamo neki lokalni klub, a Velez prcija iz Vrapcica....e moj majmune da Bogda nikad iz ove lige ne otisli

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 11 mar 2019, 16:20

ludiloo je napisao/la:
Rodjeni81 je napisao/la:

Tamo neki lokalni klub, a Velez prcija iz Vrapcica....e moj majmune da Bogda nikad iz ove lige ne otisli
Ne znam sto si se nasao uvrijedjen cinjenicom. Sta ste nego lokalni klub kakvih je puna ova saban liga.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 mar 2019, 17:49

Do juce ste bili u goroj situaciji od nas.neznam zasto se toliko uzdizes,sta je to velez? Jesul to vrapcici grad.velegrad?
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 mar 2019, 17:56

Bola hajde ostavite se price, mali, veliki. Svakome je svoje drago. Sretno Zvijezdi, kad se sastanemo neka bolji pobijedi.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 18:00

Nemojte radi orhana nahida i jos par momaka koji su fina raja,razumiju stvar i nisu cobani. Koga boli racku za misljenje par ovih neotesanaca. Onaj jedan pise njeme drugi otoje :lol: de bola raja. Pozdrav za Gradacac
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 11 mar 2019, 18:17

crvenobijeli je napisao/la:Do juce ste bili u goroj situaciji od nas.neznam zasto se toliko uzdizes,sta je to velez? Jesul to vrapcici grad.velegrad?
Jesmo brate bili u **** zestokim, bukvalno na aparatima. Samo nema to veze sa temom. Ne pricamo ni o gradovima, velegradima itd...Neko sam kome se gadi ta podjela grad/selo i te gluposti, pogresno si me shvatio. Sta je Velez? Svemirski brod za sve iz ove lige u svakom smislu taman da 20 narednih godina provede u ovoj ligi i to brate svi dobro znaju. Kad neko kaze digli ovoliku buku, sve se diglo na noge kao da niko nikad nije pokraden, pa druze i to ti nesto govori o velicini Veleza i o armiji njegovih navijaca. Normalno da ce da gore mediji i drustvene mreze kad je broj navijaca/simpatizera Veleza naspram ostalih klubova u ovoj ligi neuporediv. Umjesto da svi ostali koji rade posteno u ovoj ligi iskoriste ovo dok je Velez u ovoj ligi i ne podrze na sve moguce nacine borbu protiv mafije iz fudbalskog saveza, ovdje se prica kao sta kukate kao samo vi pokradeni i slicne gluposti. Jok eto poklopit cemo se i saget pred mafijasima BH fudbala.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 18:39

Moramo interesantnije napravit ovo prvenstvo i za to ima fina opcija... oderemo sad za vikend ove davljenike , uzmemo bod na strani i kod kuce protiv Olimpika cistimo kartone i mozemo i izgubit... onda fino docekamo Velez ulozimo sav napor da ih pobjedimo i uspijemo dobijemo finu premiju od olimpika te napravimo vrlo neiszvijesnu zavrsnicu prvenstva... ubijedjen sam da ce Olimpik pobjedit Veleza u Sarajevu... po meni sanse su vece da Olimpik udje u premijer nego Velez... jednostavno su ljudi spreminiji sute i rade a imaju i finu ekipu...

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 11 mar 2019, 18:41

combe80 je napisao/la:Moramo interesantnije napravit ovo prvenstvo i za to ima fina opcija... oderemo sad za vikend ove davljenike , uzmemo bod na strani i kod kuce protiv Olimpika cistimo kartone i mozemo i izgubit... onda fino docekamo Velez ulozimo sav napor da ih pobjedimo i uspijemo dobijemo finu premiju od olimpika te napravimo vrlo neiszvijesnu zavrsnicu prvenstva... ubijedjen sam da ce Olimpik pobjedit Veleza u Sarajevu... po meni sanse su vece da Olimpik udje u premijer nego Velez... jednostavno su ljudi spreminiji sute i rade a imaju i finu ekipu...
Prodaj i majku tako kad si za tu opciju :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 11 mar 2019, 18:43

Pa ko ti prica bolan o nekoj prodaji bilo cega??? Statije ba... Pricam sto jest jest meni je krivo sto ste nas oderali 7:0 i draze mi je da Olimpik udje i sta sad?? Znali ste da ce vam nekad trebat nesto vi i dalje trpali pa da nam se smije cijela bih... e sad ce se smijat vama kad budete i dalje u pvoj ligi sa nama...Svako ima svoje...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 11 mar 2019, 18:45, ukupno mijenjano 2 puta.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 11 mar 2019, 18:44

Gdje ste bili kad nas je capljina povalila, gdje ste bili kad je sudija bosnu v. Unistio.gdje ste bili kad je azmir harao ligom.svi znaju za bol kad se posijeku.sve dok neboli boli nas racku.ha ya vidis problema kod nas igraci napustaju kako zele, racun nam blokiran, jedva funkcionisemo.al se opet borimo, uvljek smo u vrhu sa budzetom od 200 do 300 hiljada km....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.