Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Formula 1
Ferrari je ovo uradio zbog tezine bolida, dobili su oko pola kg laksi bolid ja msm..
Btw. Igra li ko f1 fantasy da napravimo ligu?
P.s. evo ova sto sam ja naprsvio, pa ko hoce bujrum, kod je ( fbc56e28cb )
Znaci birate 1 tim I 5 vozaca za budzet 100m.
Sabrine mi moje!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Razumijem ja performansni napredak,ali je smijesno da se zbog flaše coca cole mijenja imidz.A napredak ce biti 0.0001 sek po krugu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ferrari očekivano promijenio nijansu crvene boje, nisu više narandžasti 
Ja sam se pridružio.BosnianKingdom je napisao/la:Ferrari je ovo uradio zbog tezine bolida, dobili su oko pola kg laksi bolid ja msm..
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- akisarajevo92
- Kontakt:
https://www.facebook.com/watch/?v=1593810644087807Donnie Darko je napisao/la:Ferrari očekivano promijenio nijansu crvene boje, nisu više narandžasti
ovdje mi baca na roze
Don't believe the hype.
A sta bi s onim da ce biti vece felge ...jel to od sljedece god ...il su ukinuli tu ideju .

Hoće li još neko igrati fantasy na zvaničnoj stranici?
Ja sam evo odabrao 3 ekipe, pokušao sam da se vozači i ekipe ne ponavljaju.
Ferrariju "samo" treba jednako dobar bolid iza Belgije i imaju šanse za titulu. I naravno miran Seb.
Uvijek ih Mečka razvali poslije ljeta, mada ja sam siguran da bi bio u najmanju ruku egal da je Seb uzeo Njemacku do samog kraja. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pitam se da li je nesto uradjeno po pitanju "prljavog zraka" i lakseg preticanja 
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Promijenili su kompletnu filozofiju prednjih krila. Vidjet ćemo šta su postigli.akisarajevo92 je napisao/la:Pitam se da li je nesto uradjeno po pitanju "prljavog zraka" i lakseg preticanja
Ako ste pratili preseason testove i mnogi vozaci cu rekli da je dosta lakse sad pratit bolid ispred ...
Ima li negdje da se skine ovaj serijal Netflixa Drive to survive, je li neko gledao vec?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Uzmu onaj mjesec probni netflixaharden je napisao/la:Ima li negdje da se skine ovaj serijal Netflixa Drive to survive, je li neko gledao vec?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ima na torrentima, rarbg konkretno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Potroseno.Azpi je napisao/la:Uzmu onaj mjesec probni netflixaharden je napisao/la:Ima li negdje da se skine ovaj serijal Netflixa Drive to survive, je li neko gledao vec?
Zahvaljujem, ja gledao na tbp i vidim nema, nisam se ni sjetio na rarbg da pogledam.messilla je napisao/la:Ima na torrentima, rarbg konkretno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Od ove sezone vozac koji ostvari najbrzi krug tokom trke dobija 1 poen, pod uslovom da zavrsi u top 10
Don't believe the hype.
Jel se zajebavas ili ozb?akisarajevo92 je napisao/la:Od ove sezone vozac koji ostvari najbrzi krug tokom trke dobija 1 poen, pod uslovom da zavrsi u top 10
Ako je istina onda je to glupost cista al haj
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ionako nece to imati neki uticaj
#Punoljetstvo
Možda se osladi Bottini.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zvanicno jeronaldo99 je napisao/la:Jel se zajebavas ili ozb?akisarajevo92 je napisao/la:Od ove sezone vozac koji ostvari najbrzi krug tokom trke dobija 1 poen, pod uslovom da zavrsi u top 10
Ako je istina onda je to glupost cista al haj
Da je ovo pravilo bilo 2008., Massa bi uzeo tituluBosniaBoston je napisao/la:Ma ionako nece to imati neki uticaj
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.