Na temi Sportsko znanje-Paja je napisao/la:ARSENAL-Ostali nisu vrijedni pomena, tamo se zezao i provodio izvan terena, i neka je kad je legenda!Čak Noris je napisao/la:Svi redom klubovi u kojima je Viera igrao...
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
UPS je napisao/la:Hvala buraz! Drago mi je da svi polako uvidjate sa kakvom bagrom mi ovdje imamo posla.mujoisuljo je napisao/la:Iz Mostara sam, ne simpatišem nešto previše ni vas ni štrumfove, niti vas nešto mrzim, ali moram reći da ću danas biti na vašoj strani.Čisto iz razloga napuhanosti štrumfova.Sinoć slučajno gledam emisiju Hadzifejza i raspravu Žuje i Blekića.Pa koji je lik onaj Žujo, on ne respektuje ni svoje navijače i očito ih tretira kao ovce od kojih treba uzimati pare i ništa više.Blekić pokazuje privrženost običnoj raji i svaka mu čast.Sretno danas i oderite napuhane stromfove, zajedno sa onim **** Osimom koji misli da može sve parama kupiti!!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Na temi sportsko znanje,oplakah
Ne,Grobari su ga prozvali da je "mentalno zaostao" a onda su to uradili i navijaci drugih klubova.
Samo F.K.S !!
Susic ?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ne vidim sta je tu smjesno
govorili su da je najveci jalijas i mangup u bivsoj jugi tukao je igrace protivnickih ekipa , a kazu da je bio 5 puta bolji od Safeta kao igrac
Meni je smijesno kud bas Susica nadjeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ne vidim sta je tu smjesnogovorili su da je najveci jalijas i mangup u bivsoj jugi tukao je igrace protivnickih ekipa , a kazu da je bio 5 puta bolji od Safeta kao igrac
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- the scouser
- Kontakt:
I harisov i cartmanov dio su za 10harishp je napisao/la:Da je kako reci Berbatovu da se i u autogolu upises kao strelac.Cartman je napisao/la:Kako je to moguce? Pa Susic je procjenio da je on odlican igrac. Pokazao je svoj ogromni kvalitet u Albaniji. Samo mu onaj kloc Spahic smetao.Monolog je napisao/la:Mravac postigao autogol.
Kako bi ga tek krenulo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nije fer, ja njegovo postove ne vidim, pa mu ne mogu odgovarat. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Frutek hahahahahaPokojni Paul, nek mu je rahmet duši, šta li je s Ahmom
Ahmo nije dobio licencu, pa se od tuge prejeo baklavom i uginuo.Pokojni Paul, nek mu je rahmet duši, šta li je s Ahmom
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Šta je ba smjesno

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- the scouser
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=2481
Naidjoh na ovo...ako sad nisam umro od smijeha,necu nikad
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
the scouser je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=2481
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Megamon
- Kontakt:
A jel to admin nije znao da ode Hanka da se sankabrazzo je napisao/la:the scouser je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =43&t=2481
Naidjoh na ovo...ako sad nisam umro od smijeha,necu nikad![]()
koja likuša jbt najgorii od svih
Probisvjet je napisao/la:Dova protiv uroka
E`uzu bi-Llâhi mine-ššejtâni-rradžim
Bismi-llâhi-rrahmâni-rrahîm
E`uzű bi kelimâti-Llâhi-ttâmmeti ve min kulli šejtânin ve hâmmetin ve min kulli `ajnin lâmmetin, e`uzu bi kelimâti-Llâhi-ttâmmâti min šerri mâ haleka ve mu`avvezetejni."
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Epic fail !
Sta li je admin mislio cc
Sta li je admin mislio cc
A sto admin nikad ne stavlja veliko slovo

sto ti ne stavljas tacku na kraju receniceEdinTM87 je napisao/la:A sto admin nikad ne stavlja veliko slovo![]()
![]()
![]()
Ugledam se na tebespajz je napisao/la:sto ti ne stavljas tacku na kraju receniceEdinTM87 je napisao/la:A sto admin nikad ne stavlja veliko slovo![]()
![]()
![]()
neka mi neko pomogne pa objasni sta je pisac htio da kazem, ja ne mogu da "dokucim".kakvi fanatikovi moj alex to je grupa amnestija seljaka koji su pobjegli u ratu u inostranstvo sad nesto navijaju za bih koji ce nam **** na rukometu nek prate fudbalsku repr, **** ih dzemo i misomovic seljaci ko i oni gledali ste sad zeljo sarajevo i tome se daje ogrovna paznja i tv prenos na bhtv-u a rukometnu repr, uzme neka ljeva tv koju nema 70% gledalaca u bih
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
na temi najruzniji fudbaleri

-Paja je napisao/la:
-
Čak Noris
Ovo mi pise smrdljivi hercegovac na temi NK Branitelj.Svasta tamo pisu na racun bosanaca i nasih klubova(ja licno ne navijam za Velez ali ga oni stavljaju ispod BraniteljaZnamo mi da je za vas u bosni(sem Sarajeva ,lopovskog rada) misaona imenica 1000KM!