RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nije taj...Juce u Dnevnom listu..neznam ja kako se to kopira, nadji dnevni list i procitaj....
Uglavnom, ne zanima ga vise poltika, a ni Velez ni slucajno....
Osudjuje navijace koje pisu komentare po internetu i naziva ih idiotima...I zato stvarno vise hocu i ja da postanem idiot, posto sad znam da cita internet a procitat ce i ovaj sto posto....
Prvo, sto se tice politike:
Gospodine Dzubur, bili ste clan stranke, samovoljno, koja je razorila grad Mostar, a to pokazuju i rezultati ovih izbora... Bili ste ucesnici vlasti i niko nije mogao ulagati te novce u trgovacke centre i slicno, ako vasa stranka nije to prihvatila....Sklonili ste se iz iste i za to Vam scaka cast...Licno, ja bi volio da se pridruzite gosp.Nerminu i Aneru u daljoj borbi za grad Mostar, naravno, ako imate snage....
Sto se tice Veleza....Ta posjeta na tribinama sa kojom se dicite, nije bila zbog rezultata i, kao sto vi kazete, zadovoljstva zbog toga sto Velez igra dobro, sto su igracima dobre plate i na vrijeme, nego samo iz jednog razloga...
A jedini razlog je bio, da je RAJA VJEROVALA U VAS.....
Gospodine Dzubur, raju ne interesuje ni Bijeli Brijeg, a pogotovo stadion Vrapcici, u koji ste ulagali...Ja shvatam da ste vi posteno odradili posao, nakupili novaca , ali raja nije bila za krsenje tih para na dovodjenje igraca i dogradnju stadiona Vrapcici...Nama taj stadion niti treba, niti nas interesuje...
Moramo misliti na svoju djecu, morali smo bar udariti temelje novog stadiona u Sjevernom......Zbog toga smo vjerovali u Vas, i zbog toga je bila posjeta, takva kakva jest...I vi ste svjesni da je samo ta opcija, JEDNA JEDINA, dobra za Velez i buducnost nase djece....
Jedino sto Vam zamjeram, je to sto ste izjavili da u upravi svih ovih godina nije bilo lopova i prevara....Trebali ste bar tu izjavu preskociti u intervjuu, jer svi znam sta se radilo i kako se radilo....U poredjenju sa izjavom iz SAN-a, pricate dvije razlicite price, i to nije nimalo ozbiljno od Vas....
Ipak, da skratim, veliko Vam hvala za pokusaj i trud, ali nama treba covjek koji ce imati jedan jak stav u vezi Veleza...
Gradnja kluba iz temelja,od gradnje terena za najmladje uzraste, pa do koliko toliko kvalitetne omladinske skole i konacno, najbitnije, temelji novog stadiona u Sjevernom i kraj price.....
Pa makar trajalo sto godina.....
I jos jednom, onoliko posjeta nije bila zbog rezultata, nego smo svi mislili, da ste Vi taj covjek.....
Nazalost, niste....
Stav jednog "idi.ota", koje tako vi nazivate po ovdasnjim dnevnim novinama...pozz...
P.S.Imali ste ono sto nikad nijedna osoba u Mostaru nije imala od ratnih godina, imali ste onaj gro od 1000 ljudi, koji bi za Vas i za Velez zivot dao i kojima se nijedna politika ni glupost ne bi mogla suprostaviti...I Vi to vrlo dobro znate....Ljudi kojima je stari most i Velez prvi u srcu i koje druge stvari i ne zanimaju previse....
Ti ljudi i dalje cekaju svoga covjeka i mozda se i dalje nadaju da ce te se vratiti...
Uglavnom, ne zanima ga vise poltika, a ni Velez ni slucajno....
Osudjuje navijace koje pisu komentare po internetu i naziva ih idiotima...I zato stvarno vise hocu i ja da postanem idiot, posto sad znam da cita internet a procitat ce i ovaj sto posto....
Gospodine Dzubur, bili ste clan stranke, samovoljno, koja je razorila grad Mostar, a to pokazuju i rezultati ovih izbora... Bili ste ucesnici vlasti i niko nije mogao ulagati te novce u trgovacke centre i slicno, ako vasa stranka nije to prihvatila....Sklonili ste se iz iste i za to Vam scaka cast...Licno, ja bi volio da se pridruzite gosp.Nerminu i Aneru u daljoj borbi za grad Mostar, naravno, ako imate snage....
Sto se tice Veleza....Ta posjeta na tribinama sa kojom se dicite, nije bila zbog rezultata i, kao sto vi kazete, zadovoljstva zbog toga sto Velez igra dobro, sto su igracima dobre plate i na vrijeme, nego samo iz jednog razloga...
A jedini razlog je bio, da je RAJA VJEROVALA U VAS.....
Gospodine Dzubur, raju ne interesuje ni Bijeli Brijeg, a pogotovo stadion Vrapcici, u koji ste ulagali...Ja shvatam da ste vi posteno odradili posao, nakupili novaca , ali raja nije bila za krsenje tih para na dovodjenje igraca i dogradnju stadiona Vrapcici...Nama taj stadion niti treba, niti nas interesuje...
Moramo misliti na svoju djecu, morali smo bar udariti temelje novog stadiona u Sjevernom......Zbog toga smo vjerovali u Vas, i zbog toga je bila posjeta, takva kakva jest...I vi ste svjesni da je samo ta opcija, JEDNA JEDINA, dobra za Velez i buducnost nase djece....
Jedino sto Vam zamjeram, je to sto ste izjavili da u upravi svih ovih godina nije bilo lopova i prevara....Trebali ste bar tu izjavu preskociti u intervjuu, jer svi znam sta se radilo i kako se radilo....U poredjenju sa izjavom iz SAN-a, pricate dvije razlicite price, i to nije nimalo ozbiljno od Vas....
Ipak, da skratim, veliko Vam hvala za pokusaj i trud, ali nama treba covjek koji ce imati jedan jak stav u vezi Veleza...
Gradnja kluba iz temelja,od gradnje terena za najmladje uzraste, pa do koliko toliko kvalitetne omladinske skole i konacno, najbitnije, temelji novog stadiona u Sjevernom i kraj price.....
Pa makar trajalo sto godina.....
I jos jednom, onoliko posjeta nije bila zbog rezultata, nego smo svi mislili, da ste Vi taj covjek.....
Nazalost, niste....
Stav jednog "idi.ota", koje tako vi nazivate po ovdasnjim dnevnim novinama...pozz...
P.S.Imali ste ono sto nikad nijedna osoba u Mostaru nije imala od ratnih godina, imali ste onaj gro od 1000 ljudi, koji bi za Vas i za Velez zivot dao i kojima se nijedna politika ni glupost ne bi mogla suprostaviti...I Vi to vrlo dobro znate....Ljudi kojima je stari most i Velez prvi u srcu i koje druge stvari i ne zanimaju previse....
Ti ljudi i dalje cekaju svoga covjeka i mozda se i dalje nadaju da ce te se vratiti...
Apsolutno podrzajem tvoj stav"carina". Ne treba biti previse pametan pa reći da je potrebno sto hitnije sazvati Skupštinu, dati podršku, a prije svega viditi hoće li Nermin i Aner i ljudi koje oni dovedu. Jednostavno nama trebaju sasvim novi ljudi, pred kojima je nevjerovatno tezak posao. Neznas sta je gore, pozicija na tabeli (mada to je i najmanji problem) ili klub koji ustvari postoji samo na papiru.
Džubur, Pika, Mili i svi ovi treba da odi. Svako je imao i dobrih i loših trenutaka, ali stanje u kojem smo sada jasno ukazuje da treba da idu. Ako istinski vole klub (ne kazem da ne vole) bujrum na tribine, a ako ne vole, onda ko vas ****.
Džubur, Pika, Mili i svi ovi treba da odi. Svako je imao i dobrih i loših trenutaka, ali stanje u kojem smo sada jasno ukazuje da treba da idu. Ako istinski vole klub (ne kazem da ne vole) bujrum na tribine, a ako ne vole, onda ko vas ****.
Tacno tako...Ne samo mene, nego sto posto vecinu, rezultati ne mogu kupiti ni neke salabajzerske fore i fazoni...Samim tim i tabela nista ne predstavlja...
RSD Velez, treba da bude odskocna daska za nasu djecu....Treba obezbjediti maksimalne uslove za sklanjanje djece sa ulice i eventualan prosperitet istih u inostranstvo....Stadion Vrapcici nije apsolutno NIKAKVO rjesenje za to...
To zamaranje nasih usiju sa pricama "Svi igraci imaju plate" i ostale salabajzerske fore tipa nadogradnje onog rugla sat vremena od Mostara, neka objese macku o rep...
Velez treba da bude klub onakav kakav treba da bude...Ne treba se zanositi nekim starim rezultatima i haranjima po Evropi...Za to treba brdo para..Onim sto mi raspolazemo, mozemo bar obezbijediti hebeni TEMELJ stadiona i vracanje interesa za fudbal uopste...Sa stadionom u Vrapcicima i politickim igrama za Bijeli Brijeg, nas put se zna, a on ce se vrlo brzo desiti.....KRAJ !!!!!
Trenutni problem je sto djeca NEMAJU uslova da treniraju, i ne zele...Da ne govorim, hiljade ljudi kojima, sasvim normalno, ni na pamet ne pada da vise pale automobile i da kisnu u Vrapcicima...
I ja licno, necu vise ni da se interesujem ni za rezultate ni za ovo primitivno unistavanje kluba, odobreno od nasih samoprozvanih "heroja" grada Mostara....I jos nas nazivaju po novinama IDIOTIMA!!!!
I ne trebamo sad ni dopustiti da nam opet neko dodje, napravi rezultat, podijeli te plate "prolaznicima" kroz Velez, tj; igracima...Mislim da je konacno vrijeme da stvaramo Velez....
Prezivjet cemo mi i ako ispadnemo u zadnju ligu....
Udarimo hebene temelje u Sjevernom......Tamo gdje je sve i pocelo...1922 godine....
RSD Velez, treba da bude odskocna daska za nasu djecu....Treba obezbjediti maksimalne uslove za sklanjanje djece sa ulice i eventualan prosperitet istih u inostranstvo....Stadion Vrapcici nije apsolutno NIKAKVO rjesenje za to...
To zamaranje nasih usiju sa pricama "Svi igraci imaju plate" i ostale salabajzerske fore tipa nadogradnje onog rugla sat vremena od Mostara, neka objese macku o rep...
Velez treba da bude klub onakav kakav treba da bude...Ne treba se zanositi nekim starim rezultatima i haranjima po Evropi...Za to treba brdo para..Onim sto mi raspolazemo, mozemo bar obezbijediti hebeni TEMELJ stadiona i vracanje interesa za fudbal uopste...Sa stadionom u Vrapcicima i politickim igrama za Bijeli Brijeg, nas put se zna, a on ce se vrlo brzo desiti.....KRAJ !!!!!
Trenutni problem je sto djeca NEMAJU uslova da treniraju, i ne zele...Da ne govorim, hiljade ljudi kojima, sasvim normalno, ni na pamet ne pada da vise pale automobile i da kisnu u Vrapcicima...
I ja licno, necu vise ni da se interesujem ni za rezultate ni za ovo primitivno unistavanje kluba, odobreno od nasih samoprozvanih "heroja" grada Mostara....I jos nas nazivaju po novinama IDIOTIMA!!!!
I ne trebamo sad ni dopustiti da nam opet neko dodje, napravi rezultat, podijeli te plate "prolaznicima" kroz Velez, tj; igracima...Mislim da je konacno vrijeme da stvaramo Velez....
Prezivjet cemo mi i ako ispadnemo u zadnju ligu....
Udarimo hebene temelje u Sjevernom......Tamo gdje je sve i pocelo...1922 godine....
Prema ovome, rečeni gospodin je bio u HDZ-u ili je ovaj "idiot" borac za prava ugroženog Zrinjskog. Prema ovome šta si napisao nemaš ti veze sa Veležom, pomoći ćeš mu ako se skloniš od Veleža 100 km.carina je napisao/la:
I zato stvarno vise hocu i ja da postanem idiot, posto sad znam da cita internet a procitat ce i ovaj sto posto....
A đe da znam?!
Vise je SDA i SBiH srusila ovaj grad poslije rata nego sto ga je HDZ srusio u ratu... Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma.Raz_ba je napisao/la:Prema ovome, rečeni gospodin je bio u HDZ-u ili je ovaj "idiot" borac za prava ugroženog Zrinjskog. Prema ovome šta si napisao nemaš ti veze sa Veležom, pomoći ćeš mu ako se skloniš od Veleža 100 km.carina je napisao/la:
I zato stvarno vise hocu i ja da postanem idiot, posto sad znam da cita internet a procitat ce i ovaj sto posto....
Stvarno mi je žao Veleža. Ne znam u čemu je problem stvarno. Nisam upućen, al vam želim od srca da ostanete u Premijer Ligi! Pozdrav iz Zenice!
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"
@drh
Nepotrebno je brate i reagovati na ove neke upadace, na ove komentare i tipa Edinka i slicnih...Ja vise stvarno i ne zelim trositi vrijeme na njih....
Da se razumijemo, ne zelim da bacam mrlju ili bilo kakvu ruznu rijec na Dzubu....Dzuba je i dalje jedna velika osoba u Mostaru i izuzetno cijenim njegovu predanost i rad u Univerzitetu Dzemal Bijedic i sve ono sto je ucinio na tom polju, a svi znamo koliko taj univerzitet valja svima nama... Zelim samo da kazem, da to sto je uradjeno u vezi Veleza, samo je flaster na nase probleme....
@edinko
Molim te majstore skini mi se vise s neke stvari...Ako te stvarno interesuje koje sam vjere, dodji da ti skinem gacice, sagni se, i odmah ces zakljuciti prirodu stvari...
Nepotrebno je brate i reagovati na ove neke upadace, na ove komentare i tipa Edinka i slicnih...Ja vise stvarno i ne zelim trositi vrijeme na njih....
Da se razumijemo, ne zelim da bacam mrlju ili bilo kakvu ruznu rijec na Dzubu....Dzuba je i dalje jedna velika osoba u Mostaru i izuzetno cijenim njegovu predanost i rad u Univerzitetu Dzemal Bijedic i sve ono sto je ucinio na tom polju, a svi znamo koliko taj univerzitet valja svima nama... Zelim samo da kazem, da to sto je uradjeno u vezi Veleza, samo je flaster na nase probleme....
@edinko
Molim te majstore skini mi se vise s neke stvari...Ako te stvarno interesuje koje sam vjere, dodji da ti skinem gacice, sagni se, i odmah ces zakljuciti prirodu stvari...
Most ti je sigurno obnovio HSP ili HDZ 1990 ili HDZ, Zrinjskom su stadion pod Bijelim Brijegom dodijelili SDA i SBIH a plac u Vrapčićima si ti uvakufio i iz svog džepa tribinu napravio!drH je napisao/la:Vise je SDA i SBiH srusila ovaj grad poslije rata nego sto ga je HDZ srusio u ratu... Nemoj pisati o necemu o cemu nemas pojma.Raz_ba je napisao/la:Prema ovome, rečeni gospodin je bio u HDZ-u ili je ovaj "idiot" borac za prava ugroženog Zrinjskog. Prema ovome šta si napisao nemaš ti veze sa Veležom, pomoći ćeš mu ako se skloniš od Veleža 100 km.carina je napisao/la:
Da ti Bog pomogne sinko, šta ću ti ja više!
A đe da znam?!
EU, Slovenija, Hrvatska i Turska....Vidis li igdje BiH???? Osim naravno gradjevinskih firmi koje su izvodile radove...Naravno, nijedna mostarska....
Ma ko si ti bolan. Nemas ti pojma sta se ovdje dogadja. Sto mrzim djecu koja se mijesaju tamo gdje im nije mjesto.Raz_ba je napisao/la:Most ti je sigurno obnovio HSP ili HDZ 1990 ili HDZ, Zrinjskom su stadion pod Bijelim Brijegom dodijelili SDA i SBIH a plac u Vrapčićima si ti uvakufio i iz svog džepa tribinu napravio!
Profesor Pašić predstavlja EU, Sloveniju ili Tursku. Ili se je on greškom rodio u Mostaru i sve te ljude svojim projektima doveo u Mostar. Ili si mu ti, možda platio da u toku tih nekoliko godina intenzivnog rada uradi sve one projekte. A i danas je bijeda kad su pare u pitanju. Pa čovjek je samo u Istanbulu proveo par godina dok ih je uvjerio da je to baš njihov TURSKI interes da obnove most. I onda oni angažuju ostale, naravno ulažući u to godine napora da ih sve okupe oko te ideje i dovedu u mostar, i ti sad dođeš i ispovraćaš se na ovom forumu kako si to već uradio. Sram te bilo.carina je napisao/la:EU, Slovenija, Hrvatska i Turska....Vidis li igdje BiH???? Osim naravno gradjevinskih firmi koje su izvodile radove...Naravno, nijedna mostarska....
A đe da znam?!
drH je napisao/la:Ma ko si ti bolan. Nemas ti pojma sta se ovdje dogadja. Sto mrzim djecu koja se mijesaju tamo gdje im nije mjesto.Raz_ba je napisao/la:Most ti je sigurno obnovio HSP ili HDZ 1990 ili HDZ, Zrinjskom su stadion pod Bijelim Brijegom dodijelili SDA i SBIH a plac u Vrapčićima si ti uvakufio i iz svog džepa tribinu napravio!
A ko si ti metuzaleme? Ti nemaš pojma šta se dešava deset metara oko tebe a da ocjenjuješ šira zbivanja.
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:drH je napisao/la:Ma ko si ti bolan. Nemas ti pojma sta se ovdje dogadja. Sto mrzim djecu koja se mijesaju tamo gdje im nije mjesto.Raz_ba je napisao/la:Most ti je sigurno obnovio HSP ili HDZ 1990 ili HDZ, Zrinjskom su stadion pod Bijelim Brijegom dodijelili SDA i SBIH a plac u Vrapčićima si ti uvakufio i iz svog džepa tribinu napravio!
A ko si ti metuzaleme? Ti nemaš pojma šta se dešava deset metara oko tebe a da ocjenjuješ šira zbivanja.

Ma evo ja neću više, gušite se u toj svojoj kaljuži. Vidimo se sljedeće godine kad budete gostovali kod mene u Mionici i kad vas moj Omladinac bude kantao po 3 - 4 razlike. Mahaću vam na putu za drugu ligu. Do tada će multietnička Hercegovina imati predstavnika u Igmanu iz Konjica. Vi usput možete, pošto su najveće zlo Mostaru nanijeli SDA i SBIH, navijati za tu vašu HDZ oni vam mogu dozvoliti da navijate za Zrinjski i eto ispunjen vam je san da se vratite pod Bijeli brijeg. Smrt fašizmu (Sloboda Tuzla)
A đe da znam?!
Raz_ba je napisao/la:Ma evo ja neću više, gušite se u toj svojoj kaljuži. Vidimo se sljedeće godine kad budete gostovali kod mene u Mionici i kad vas moj Omladinac bude kantao po 3 - 4 razlike. Mahaću vam na putu za drugu ligu. Do tada će multietnička Hercegovina imati predstavnika u Igmanu iz Konjica. Vi usput možete, pošto su najveće zlo Mostaru nanijeli SDA i SBIH, navijati za tu vašu HDZ oni vam mogu dozvoliti da navijate za Zrinjski i eto ispunjen vam je san da se vratite pod Bijeli brijeg. Smrt fašizmu (Sloboda Tuzla)

"Allahumme inni abduke vebnu abdike vebnu emetike nasijeti bijedike madin fi hukmike adlun fije kadauke es´eluke bikulli ismin huve leke semmejete bihi nefseke ev enzeltehu fi kitabike ev allemtehu ehaden min halkike ev iste´serte bihi fi ilmil-gajbi indeke en tedž-alel-Kur'ane rebi'a kalbi ve nure sadri ve dželae gammi ve zehabe huzni ve hemmi".
A đe da znam?!
IDIOTI???
Prof.Dzubur,ako ovo citate,svaka vam cast i nek vam je na dusi sto ste rekli za momke koji bi za vas i Velez u vasem doba a sad samo za Velez zivot dali i sto smo vam dali bezrezervnu podrsku u svemu sto ste radili. Pojedinci iz uprava poslje vase i neki calnovi vase uprave na cijem ste celu vi bili,pricaju po gradu,u kafanama,na vecerama,na sastancima,kako ste vi i vasa uprava uzimali kredite i tako Velez sad ima blokirane racune na skoro svim bankama. Malo se raspitajte ko prica o tom a nas ne zanima jer pravi navijac samo zeli dobar i funkcionalan Velez a to nas klub sad nije a nije ni bio od poslje rata a nadamo se svi zajedno da ce se pojavit neki covijek koji ce sve pokrenut na dobro a ima kandidata. Vasa stranka je pala u gradu,niko nista vise ne moze ni pomoc a ni odmoc i sad se svi clanovi vase stranke imama osjecaj,zele javno eksponirat i govorit kako je sve ok i kad SBiH nema na vlasti sve propada. Prodavale su se utakmice a i kupovale i u vase vrijeme,i prije vas a i poslje vas i to Mostar zna jer je mala sredina u sve se zna. Nas ne zanima evropa ko sto ste vi rekli nego radjanje novog Veleza koji ce se izdignut iz ovog mraka u kojem se nalazi i Mostar a i BiH. Trebaju nam djeci uslovi za treniranje jer trce po kamenjima,treba nam pocetak izgradnje novog stadiona,vracanje dugova,pa tek onda rezultati ili evropa.
Opet pozivam sve navijace,da se vratimo na tribinu i pomognemo klubu da izdrzi ovu krizu jer su ga svi ostavili i nazivaju nas idiotima pa spasimo nasu svetinju jer se samo Velez voli a sve ostalo je prolazno
Prof.Dzubur,ako ovo citate,svaka vam cast i nek vam je na dusi sto ste rekli za momke koji bi za vas i Velez u vasem doba a sad samo za Velez zivot dali i sto smo vam dali bezrezervnu podrsku u svemu sto ste radili. Pojedinci iz uprava poslje vase i neki calnovi vase uprave na cijem ste celu vi bili,pricaju po gradu,u kafanama,na vecerama,na sastancima,kako ste vi i vasa uprava uzimali kredite i tako Velez sad ima blokirane racune na skoro svim bankama. Malo se raspitajte ko prica o tom a nas ne zanima jer pravi navijac samo zeli dobar i funkcionalan Velez a to nas klub sad nije a nije ni bio od poslje rata a nadamo se svi zajedno da ce se pojavit neki covijek koji ce sve pokrenut na dobro a ima kandidata. Vasa stranka je pala u gradu,niko nista vise ne moze ni pomoc a ni odmoc i sad se svi clanovi vase stranke imama osjecaj,zele javno eksponirat i govorit kako je sve ok i kad SBiH nema na vlasti sve propada. Prodavale su se utakmice a i kupovale i u vase vrijeme,i prije vas a i poslje vas i to Mostar zna jer je mala sredina u sve se zna. Nas ne zanima evropa ko sto ste vi rekli nego radjanje novog Veleza koji ce se izdignut iz ovog mraka u kojem se nalazi i Mostar a i BiH. Trebaju nam djeci uslovi za treniranje jer trce po kamenjima,treba nam pocetak izgradnje novog stadiona,vracanje dugova,pa tek onda rezultati ili evropa.
Opet pozivam sve navijace,da se vratimo na tribinu i pomognemo klubu da izdrzi ovu krizu jer su ga svi ostavili i nazivaju nas idiotima pa spasimo nasu svetinju jer se samo Velez voli a sve ostalo je prolazno
Ovo je on rekao jer je vjerovatno citao raspravu na Rodjeni forumu na kojem se vodila rasprava oko njegove uloge... Za mene ce on ostati najbolji poslijeratni predsjednik Veleza, mozete vi pricati sta god hocete...cunami je napisao/la:IDIOTI???
[youtube][/youtube]
Svak me j.ebo ako sebi necu kupiti, popeti se na lipu i cekiti po cijeli dan
Svak me j.ebo ako sebi necu kupiti, popeti se na lipu i cekiti po cijeli dan

Support Velez, It's logical! ★
Ma niko nije osporio njegov rad i sve sta je uradio za Velez ali moramo svi a i on priznat da je imao gresaka jer kroz njegove izjave mozemo doci do zakljucka kako on nije imao greske ni najmanje a svi ostali su grijesili i grijese. Nemaju nam djeca gdje trenirat i to je ogromna greska njegove uprave a i svih prije i poslje njega. On jeste najbolji predsjednik poslje rata ali onakav intervju dat je u najmanju ruku neozbiljan za onakog covijeka i mene on kao neko sto moze pomoc Velezu ne interesuje jer nazivat navijace kluba idiotima a ti isti idioti mu davali podrsku i za njim isli gdje je trebalo,vise ne postoji i nek se svi okane Veleza koji su bili u njemu prije.
Nama treba trener prije svega a i skupstina se mora odrzat sto prije jer ovako ne ide a imamo sanse za opstanak ali trebamo brzo reagovat.
RA se mora vratit na tribinu jer smo samo mi Velezu ostali a svi su ga napsutili a nastavit cemo se borit za dobrobit Veleza svim silama i na tribini a kad bude skupstina onda pamet u glavu koga ce te birat da bude u Velezu
...Nema nigdje Dzuburovog intervjua pa ako neko moze neka ga kopira,skenira da ga proctamo i ovdje...
Nama treba trener prije svega a i skupstina se mora odrzat sto prije jer ovako ne ide a imamo sanse za opstanak ali trebamo brzo reagovat.
RA se mora vratit na tribinu jer smo samo mi Velezu ostali a svi su ga napsutili a nastavit cemo se borit za dobrobit Veleza svim silama i na tribini a kad bude skupstina onda pamet u glavu koga ce te birat da bude u Velezu
...Nema nigdje Dzuburovog intervjua pa ako neko moze neka ga kopira,skenira da ga proctamo i ovdje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.