Ovu ekipu obavezno zadržati i u Europi. Ne znam kakva je situacija s Nihadom, hoće li odmah nakon kraja sezone ići.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Morteme, gdje ti ono pratiš trenutno stanje kad je u pitanju 1. pretkolo CL 
Ovu ekipu obavezno zadržati i u Europi. Ne znam kakva je situacija s Nihadom, hoće li odmah nakon kraja sezone ići.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sabavic je desni bek, hebib zamjena... nema potrebe gusiti potencijal
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aco hoces tuzbu sutra u redakciju zbog koristenja tudjeg materijala
https://sportsport.ba/fudbal/ludnica-u- ... asa/309733
https://sportsport.ba/fudbal/ludnica-u- ... asa/309733
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nije ovo uredu sa tvoje strane. Sve treba imati svoju granicu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hvala, hvala. Mada ima jos 11 utakmica.GradKamena2 je napisao/la:Svim navijacima i simpatizerima Fk Sarajeva cestitke na tituli prvaka,ove sezone ste bili najbolji ,cekamo iducu sezonu pa idemo u nove bitke. Ovim danasnjim rezultatom je sve odluceno.
Potuci se u kupu, pa neka prodje bolji
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dobro brate necemo mu yebavat nista, vec ga zdravom zayebancijom natjerat da sljedeci put ukljuci mozak kad FK Sarajevo uzme u usta
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Da, Nihad ide,cim se prvenstvo okonca...Mokes je napisao/la:@Morteme, gdje ti ono pratiš trenutno stanje kad je u pitanju 1. pretkolo CL
Evo proglasiše nas svi prvacima, iako mi prvi nismo aludirali na to. Poslije ovoga znaš da imaš odličnu sezonu.
Sve nam ovo povećava ego ali ima još 11 kola do kraja prvenstva (+kup). Ja sam presretan za sada.
Sve nam ovo povećava ego ali ima još 11 kola do kraja prvenstva (+kup). Ja sam presretan za sada.
Koliko sam upratio @Lažnjak pogodi rezultat?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislim da je vlasnik i ekipa svratila u zdravu vodu na janjetinu 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
nukleusmember
- Kontakt:
samo mi je žao što i ona tribina nije bila puna,trebali su se svi u onoj selendri iskupiti da prisustvuju karanju
VVVBK
VVVBK
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Gol i 4 asis. , malo li je ? Cilj opravdava sredstvo i zato istrpiti ove starije , ali Bogami ako hocemo procvat kluba moraju Akademci dobijati vise minuta. Dobro za ovo danas bi istrpio i Alaima,Suljagica,Skoru i Avdica .Izvinjavam se ako kome smeta komentar.Pantelija je napisao/la:Sabavic je desni bek, hebib zamjena... nema potrebe gusiti potencijal
SVETI DAN JE DANAS , ZLATNIM SLOVIMA ISPISAN 10.03.2019 god. 20+ god. se cekalo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Boga mi, prvi mi je naumpao kad Merso zavali treći. A ja sam sinoć iz zayebancije pisao da uzmemo Lišticu 0:3 da bismo anulirali i njihovu prednost nad konama u gol-razlici, za svaki slučaj. Al Laznjak je bio ozbiljan, ja ne.Zagor je napisao/la:Koliko sam upratio @Lažnjak pogodi rezultat?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Rekoh ja vama da će ovaj vijetnamac daleko više pažnje imat prema Sarajevu nego amidža. Evo čovjek otišao u lišticu da pogleda utakmicu... jel vam treba veći dokaz. Sjebali bi se svi kad bi znali na kakvom nivou ovaj čovjek želi da vidi Sarajevo !!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Pa reci nam?kosevskobrdo je napisao/la:Rekoh ja vama da će ovaj vijetnamac daleko više pažnje imat prema Sarajevu nego amidža. Evo čovjek otišao u lišticu da pogleda utakmicu... jel vam treba veći dokaz. Sjebali bi se svi kad bi znali na kakvom nivou ovaj čovjek želi da vidi Sarajevo !!!
Ne vidim sto bi to trebala biti tajna.
Nek bude tajna i nek nista ne znamo. Da ne bude kao sa Tanom grupne faze i slicne gluposti..Evander je napisao/la:Pa reci nam?kosevskobrdo je napisao/la:Rekoh ja vama da će ovaj vijetnamac daleko više pažnje imat prema Sarajevu nego amidža. Evo čovjek otišao u lišticu da pogleda utakmicu... jel vam treba veći dokaz. Sjebali bi se svi kad bi znali na kakvom nivou ovaj čovjek želi da vidi Sarajevo !!!
Ne vidim sto bi to trebala biti tajna.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
@kosevskobrdo nek nas pogura sa jedno tri miliona eura pred evropu pa da se svi sjebemo 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
@Vanja8
nơi bạn dự định xây dựng một sân vận động.
Edit
Bạn đã học tốt tiếng Bosnia namko
nơi bạn dự định xây dựng một sân vận động.
Edit
Bạn đã học tốt tiếng Bosnia namko
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 10 mar 2019, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Jet2Holiday i 43 gosta.