?BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel proslava titule bit na zadnjoj domaćoj il ipak to ide u zadnjoj tekmi protiv GOŠKa, ne bi to nikako valjalo, da je to proslavit na Koševu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ljudi, jeste li svjesni šta sad imamo? Ja još ne mogu da vjerujem da se ovo događa, kakva je ova priča za nepovjerovati.
- Prvi na tabeli
- (+11, +20)
- Jednom nogom u polufinalu Kupa
- Najbolji napad
- Najbolja odbrana
- Atmosfera
- Akademija
- Uprava
- Najbolji igrači lige
- 8 Akademaca (3 prva postava)
- Najskuplji igrač lige (Mujakić)
- Husref Musemić
- Čosić, Džakmić, Oruč, Adilović, Jelešković + najbolji medicinski tim u državi
- Emir Hadžić

- Prvi na tabeli
- (+11, +20)
- Jednom nogom u polufinalu Kupa
- Najbolji napad
- Najbolja odbrana
- Atmosfera
- Akademija
- Uprava
- Najbolji igrači lige
- 8 Akademaca (3 prva postava)
- Najskuplji igrač lige (Mujakić)
- Husref Musemić
- Čosić, Džakmić, Oruč, Adilović, Jelešković + najbolji medicinski tim u državi
- Emir Hadžić
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 10 mar 2019, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Hocel sutra biti press da cujemo novog vlasnika ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sjećate li se kad smo govorili da su rezultati najbolji marketing? Evo sve nam je servirano, počnimo više dolaziti na utakmice. Preostalo je još 11 kola (uz KUP aBd) do završetka najbolje poslijeratne sezone Sarajeva po svemu prikazanom do sada (subjektivno).Ekipa je zaslužila podršku. Radjute se, jer nadam se da je ovo samo početak jedne velike priče. Ne znam za vas, ali ja želim biti uz klub u tim trenucima. 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kako si mladicu ?Bit ce aBd , ali priznaj da sa ovom pobjedom je to neki veci level Titula .hilmo je napisao/la:Hoćemo tituluemir79 je napisao/la:Hocemo stadion!
Nista me drugo ne interesuje, jer stadion je od krucijalne vaznosti.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
LaganoBenkara21 je napisao/la:Manja kvota na nas, sine moj 2.50 na stoju i ćao
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Uplate za gostovanje u Mostar, na utakmicu kupa HŠK Zrinjski-FK Sarajevo, sutra u prostorijama UNFKS od 18.00-20:00h
Cijena puta za članove je 13,00KM, za one koji to nisu 16,00KM.
SVI U MOSTAR, KUP JE NAŠ!!!
Cijena puta za članove je 13,00KM, za one koji to nisu 16,00KM.
SVI U MOSTAR, KUP JE NAŠ!!!
FK Sarajevo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ma danas ixić
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
skoroalen je napisao/la:U zadnjem kolu organizovat na Koševu gledanje utakmice za sve one koji ne mognu u Gabelu, u tom sačekat iftar pa svi skupa pred vječnu vatru da se dočekaju momci. Da li bi se moglo nešta slično organizovat?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="Vanja8"]Pitam se, Bože dragi ima li igdje na svijetu težih navijaca od nas ovdje...?
Jesi li dobro brate(citiram te). Nemoj reci da nam nisi halalio . Ako si dobro ide ovo
Nadam se da si ok .
Jesi li dobro brate(citiram te). Nemoj reci da nam nisi halalio . Ako si dobro ide ovo
Nadam se da si ok .
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Zna čovjek.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
GradKamena2
- Kontakt:
Svim navijacima i simpatizerima Fk Sarajeva cestitke na tituli prvaka,ove sezone ste bili najbolji ,cekamo iducu sezonu pa idemo u nove bitke. Ovim danasnjim rezultatom je sve odluceno.
Pogledajte naseg novog vlasnika,covjek danas doputovao i odmah za Listicu,da li je Tan otisao negdje za gostovanje ili je bio samo na proslavi titule...
Dajdža Namko je bio dodatna inekcija za nase momke dole kada su ga vidjeli na tribinama...
Zar nije jasno koliko je covjeku stalo do kluba i koliko želi da nas podigne jos vise...
Sa njim na celu svasta je moguce,ali pozitivno...

Dajdža Namko je bio dodatna inekcija za nase momke dole kada su ga vidjeli na tribinama...
Zar nije jasno koliko je covjeku stalo do kluba i koliko želi da nas podigne jos vise...
Sa njim na celu svasta je moguce,ali pozitivno...
Posteno i korektno,HVALAAAAGradKamena2 je napisao/la:Svim navijacima i simpatizerima Fk Sarajeva cestitke na tituli prvaka,ove sezone ste bili najbolji ,cekamo iducu sezonu pa idemo u nove bitke. Ovim danasnjim rezultatom je sve odluceno.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Za koliko te kupio da pišeš te bajke?Vanja8 je napisao/la:Pogledajte naseg novog vlasnika,covjek danas doputovao i odmah za Listicu,da li je Tan otisao negdje za gostovanje ili je bio samo na proslavi titule...
Sa njim na celu svasta je moguce,ali pozitivno...![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hvala na pitanju drug moj,niti sam se ljutio na bracu,jer ni po vjeri to ne mogu uraditi,a ni po svom karakteru...Samozdravlje je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Pitam se, Bože dragi ima li igdje na svijetu težih navijaca od nas ovdje...?
Jesi li dobro brate(citiram te). Nemoj reci da nam nisi halalio . Ako si dobro ide ovo![]()
Nadam se da si ok .
Bordo bolesnik sam kao i oni ...Nemam kome sta halaliti jer se ni na koga nisam ni naljutio ,a ni zamjerio...
AlfredNobel je napisao/la:Za koliko te kupio da pišeš te bajke?Vanja8 je napisao/la:Pogledajte naseg novog vlasnika,covjek danas doputovao i odmah za Listicu,da li je Tan otisao negdje za gostovanje ili je bio samo na proslavi titule...
Sa njim na celu svasta je moguce,ali pozitivno...![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Malo,malo pa Svrakino . Ivo Andric pisao o njemu , a nobelovac . Halooskoroalen je napisao/la:To sam ja skoro izvuk'o, doduše od prošle sezone. Džaba, nigdje goreg navijača nego pitara. Prvi smo u komentarisanju svega a na Koševu raje k'o zubarskih ordinacija u Švrakinom.revolt je napisao/la:Kako cu aBd kao specijal iskopati sve postove s pocetka sezone o Husrefu, Hadzicu, Tataru, Velkoskom itd... rijetki si bili postedjeni, i rijetki su se suzdrzavali pljuvanja i ismijavanja.
Da nije rudnika , o Brezi bi se pisalo ima jedan navijač FKS @skoroalen .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Bordo10, Jet2Holiday i 42 gosta.