Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Derdiyok je napisao/la:

Dobra pjesma, Kiki jos boljaDerdiyok je napisao/la:

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nek iznad bradine baca, kani se nasOsim13 je napisao/la:Jedino rješenje je da inshAllah Kim Jong Un baci atomsku na nas i pošalje nas sve u tri picke lijepe materine

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

I kae ateista Bog ne postoji, pa ovo zensko je dokaz svega.
Stavi sliku na nba kad te budu prozivali za motoralemsa je napisao/la:I kae ateista Bog ne postoji, pa ovo zensko je dokaz svega.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Da mi takvu neko sredi,navijao bi za rocketse do kraja zivotaalemsa je napisao/la:
I kae ateista Bog ne postoji, pa ovo zensko je dokaz svega.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kome ćeš protestovati? Niko qurcem mrdnuti neće da se ovakve stvari ne dešavaju, jer vlast "živi" od ovakvih događaja. Eno danas svi "ugledniji" bošnjački ili probosanski političari su poletili da prokomentarišu i osude ovo u Višegradu, a već sutra će nastaviti letargiju u kojoj nas drže 25 godina nabijem ih na qurac sve redom.Brcanskamalta je napisao/la:Sta ja imam sa Mudzahedinima ili Handzar divizijom...tuzlak1987 je napisao/la:Ja osudio, osudim svake godine. I sta imam od toga? Onaj ko moze da rijesi te stvari nece da rijesi. Sta hoces od mene onda? Da im ovako psujem preko interneta iz godine u godinu. Ne interesuje me legendo, nadji i ti 100 ljudi pa napravite okupljanje Handzar divizije ili El Mudzahidina. Boli me ona stvar, hocu normalan zivot i posao.Brcanskamalta je napisao/la:I uvjek isti likovi. ..U danu kada srbski zlocinci i clanovi cetnickog pokreta se postrojavaju po Visegradu,ni najmanje osude vec okrecu opet na muslimane,podvaljuju da se raspravlja o isilu i td...
Tuzlak za cetnike po Visegradu krivi sda, cadilac poziva na klanje muslimana,asd opravdava genocid i trolla o isilu,....penal...njega ni mati rodjena ne svata ozbiljno...
Onaj ko "moze da rijesi"prisilom nato-a i amerike potpisao je mir,i na drzavnom nivou ne moze nista jer vlast dijeli sa agresorom i bez koncenzusa imas k....
Mogu samo da osudjuju ovako ko ti ili ja.
Mene vise od toga brine pasivnost naroda, gdje mi ne mozemo skupiti 1000 ljudi da se osudi ovo...mirne proteste, po BiH gradovima. .1000 ovdje 5 ondje da se cuje....
Ta nezainteresovanost naroda pasivnost....hapse nam generale pljuju po svetinjama a mi najvise sto uradimo je fcb protest. ..yebes sda ne treba nam sda da iskszemo nezadovoljstvo.....A nema generalno ovdje nema ba osude uvjek okrenete na sda i islam a da se postroji 7 muslimanska 30 stranica zgrazanja bi bilo ti prvi a onda ova standardna "svita"za tobom.
Osuđuju i javljaju se samo kada treba pokupiti političke poene, a da se nešto konkretno uradi, to jok, uvijek neko i nešto blokira. Mi tu kao građani ne možemo uraditi ništa efektivno, ako će se već protestovati, bolje je da se to radi zbog nekih vitalnijih stvari za život građana, a nije da ih nema mnogo mnogo važnijih od ovog okupljanja stotinu šumskih bradonja sa prosjekom 60+ godina.
Al' sve to na stranu, nema jedinstva među Bošnjacima, previše je tu podjela unutar Bošnjaka na nekakve ljevice i desnice, na nekakve nacionaliste i socijaliste, na probosanski dio i na probošnjači dio ljudi. Pogledaj Srbe i Hrvate kod nas, ja još ne viđoh da kod njih ima ovakvih podjela kao kod nas, mogu biti u različitim strankama i različitih političkih stavova al' im je udarna politika uvijek ista i apsolutno su na istom diskursu od rata do dana današnjeg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zato jer ne postoji neka agenda po kojoj se treba raditi. Pa nismo mi uvazeni akademici da se okupimo i napisemo sta i kako treba raditi, sta radi ta elita i koja joj je svrha? Napravi prvo koji ti je cilj za narod pa prosljedi svim politicarima i reci da se drze toga, a ne da svako radi nesto na svoju ruku i kako zeli.Raonffa je napisao/la:
Al' sve to na stranu, nema jedinstva među Bošnjacima, previše je tu podjela unutar Bošnjaka na nekakve ljevice i desnice, na nekakve nacionaliste i socijaliste, na probosanski dio i na probošnjači dio ljudi. Pogledaj Srbe i Hrvate kod nas, ja još ne viđoh da kod njih ima ovakvih podjela kao kod nas, mogu biti u različitim strankama i različitih političkih stavova al' im je udarna politika uvijek ista i apsolutno su na istom diskursu od rata do dana današnjeg.
Pa jeste, al' ne možeš ni to kad su i među "elitom" podjele, jbg.tuzlak1987 je napisao/la:Zato jer ne postoji neka agenda po kojoj se treba raditi. Pa nismo mi uvazeni akademici da se okupimo i napisemo sta i kako treba raditi, sta radi ta elita i koja joj je svrha? Napravi prvo koji ti je cilj za narod pa prosljedi svim politicarima i reci da se drze toga, a ne da svako radi nesto na svoju ruku i kako zeli.Raonffa je napisao/la:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jenu iskladijomice sam zbarijo tako sto sam uvjek iso konjene kolegimice iuplacivo po ses stoja naracun akod ove sto samje barijo isplacivo iste te pare aona huda mislila ja pun ko brod hehe takose to radi sa brezobraznicama
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Na chatu stanje redovno. I dalje verbalna orgijanja standardnih nejebicara
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Marsal
- Kontakt:
Može li mi neko, ko po mogucnosti nije poklonik teorija zavjere da su Amerikanci zli i da uništavaju svijet, objasnit šta se tačno dešava u Venecueli 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma ko će mu ga znat više, lojava komunjara u trenerci i wannabe Obama juže amerike koji ladno sam sebe proglasi za predsjednika. U suštini narod ispašta zbog hirova usr.ane zaostale vlasti i američkih picki koje guraju onog slinu malog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Desava se da predsjednik Venecuele ne zeli da prepusti resurse velikim kompanijama, a ima nafte vise nego bilo koja drzava na planeti. On ne pronalazi zajednicki jezik sa njima i onda oni sabotiraju Venecuelu kako bi narod imao lose uslove i pristao na proteste. Ubacuju svog odskolovanog covjeka koji lici na Obamu da bude opozicija i pokusa skinuti vladu. Maduro naravno se onda obraca Rusiji, Iranu, Turskoj i takvim drzavama za solidarnost.Marsal je napisao/la:Može li mi neko, ko po mogucnosti nije poklonik teorija zavjere da su Amerikanci zli i da uništavaju svijet, objasnit šta se tačno dešava u Venecueli
Klasicna situacija gdje onaj ko je jaci zeli da preuzme sve pa koristi prljave poteze gdje zivoti ljudi nisu bitni ako ce u konacniti dobiti ulje koje mu je potrebno.
Njima blagostanje nece da donese ni Guaido na duze staze, opet ce to biti klasicni siromasni Juznoamericki narod, a resurse ce da crpe internacionalne kompanije. Sa Madurom su u drugu ruku osudjeni da zive kao Srbi pod Milosevicem, on udara kontru ali nema jake saveznike, dolazi inflacija, nema hrane i narodu je jos gore.
Sumnja se da je kod njih izvedena sabotaza da nemaju struje samo kako bi se stvorila jos veca napetost i nezadovoljstvo u narodu. Tipa bebe u inkubatorima ce da umiru, a strani mediji ce to da predstave kao gresku Madura iako je kao i u svim drzavama prije Venecuele to namjera zapada da gazi i preko zivota beba kako bi dosao do onog sto mu je potrebno. (isto kao u Arapskom svijetu).
Sada za ovo ne treba kriviti narod Amerike. Oni su jos od predsjednika Woodrow Wilsona narod koji nije samostalan. Nije ovo od njih vec od lobija sa visih nivoa. Cinjenica je da ce u svijetu uvijek onaj ko je najjaci tlaciti ostale kako bi opstao.

Šezdesetih i sedamdesetih godina 20. veka proizvodnja nafte u Venecueli doživljava procvat: hiljade američkih radnika i biznismena dolaze s porodicama u Venecuelu da bi tu živeli i radili na naftnim poljima. Zajedno s njima, u Venecuelu su stigle i američka kultura, hrana i moda i Venecuela je ubrzo postala zavisna od uvoza američke robe široke potrošnje.
Ipak nisu svi u zemlji bili oduševljeni Amerikom. Veliki deo stanovništva bio protiv uticaja supersile, a uprkos bumu eksploatacije nafte, značajan deo populacije bio je siromašan. U isto vreme, proamerički nastrojena politička elita bivala je sve bogatija. Gnev se nagomilavao i nezadovoljan što odražavaju i ulični protesti koji su trajali sve do 1998. kada je Ugo Čavez izabran za predsednika. Čavez u početku nije bio toliko vatren protivnik Amerike, koja je oprezno dočekala novog predsednika.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 mar 2019, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra prvi put dajem krv. Pa zna li neko da li smijem jesti ista prije davanja krvi ? I koliko treba odmora od fizičkih aktivnosti ? Mislio sam taj dan odmoriti od teretane ali vec sutradan sam mislio u teretanu i na termin. Pa ne znam da li je to pametno .
Agenda postoji, raditi za dobrobit naroda i napretka države, u prevodu, ne krasti, postavljati kvalifikovane ljude na adekvatne pozicije koje im pripadaju, a sa tim u paketu idu dodjele javnih poslova kompanijama koje su isto tako kvalifikovane, a ne podobne, to je to za početak. Samo to bi se za veoma kratak vremenski period itekako osjetilo. To treba biti agenda kojom će se voditi vladajuća partija iliti Bakirova prćija. Međutim oni rade sve suprotno, i što je najtragičnije pod plaštom borbe za Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake, jer kao eto, neko hoće da nas izbriše sa lica zemlje. SDA bi trebala biti nosioc napretka i normalizacije, ali evo, i danas im je jedini cilj borba za vlast, pod svaku cijenu i ništa više.tuzlak1987 je napisao/la:Zato jer ne postoji neka agenda po kojoj se treba raditi. Pa nismo mi uvazeni akademici da se okupimo i napisemo sta i kako treba raditi, sta radi ta elita i koja joj je svrha? Napravi prvo koji ti je cilj za narod pa prosljedi svim politicarima i reci da se drze toga, a ne da svako radi nesto na svoju ruku i kako zeli.Raonffa je napisao/la:
Manji entitet nije podijeljen, jer je kod njih gora situacija nego u Federaciji, tamo imamo diktaturu i represiju koja odavno nije viđena. Visokoobrazovani kadar je davno napustio entitet, a ono što je ostalo je u službi režima. Tamo više nikakva agenda i politika nisu bitni. Ekonomski su isto tako davno pukli. Pukla je i Federacija, da se razumijemo, ali nije to ni blizu katastrofe koja je u Republici Srpskoj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.