Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: Chat
Kako nemaju nikakve veze bolan ....Od Isila se ogradio skoro cijeli islamski svijet,srbi se ponose cetnistvom kao nacija.
Znas li koja logistika, ljudstvo,organizacija je potrebna za genocid poput Srebrenice....pocinjen u ime srba (imas milion video dokaza gdje izjavljuju da to rade za srbiju i srbe kao narod)...
Ja nisam vidio par hiljada da se skupilo na trgu nekom i reklo "ne u nase ime "..Ali jesam desetke hiljada koji nose Mladiceve slike i ponose se genocidom....Za njih je heroj. ..
I koga onda kriviti osim srba.....
Branis neodbranjivo ...Koliko je logora bilo slovom i brojem.....kakva organizacija i logistika je samo za to trebala....
Neka te je sram majke mi.
Znas li koja logistika, ljudstvo,organizacija je potrebna za genocid poput Srebrenice....pocinjen u ime srba (imas milion video dokaza gdje izjavljuju da to rade za srbiju i srbe kao narod)...
Ja nisam vidio par hiljada da se skupilo na trgu nekom i reklo "ne u nase ime "..Ali jesam desetke hiljada koji nose Mladiceve slike i ponose se genocidom....Za njih je heroj. ..
Branis neodbranjivo ...Koliko je logora bilo slovom i brojem.....kakva organizacija i logistika je samo za to trebala....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- BosniaBoston
- Kontakt:
Procitaj moj post na pocetku strane pa ces vidjeti da taj vid bosnjastva preziremcadillac je napisao/la:Eto ti solinaša, nema razlike između njega i bin ladena. A bečlije sve trče da se s njim druže.BosniaBoston je napisao/la:I on kaze nekom da je fasistacadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Koji si ti bilmez nevidjeni.Brcanskamalta je napisao/la:Kako nemaju nikakve veze bolan ....Od Isila se ogradio skoro cijeli islamski svijet,srbi se ponose cetnistvom kao nacija.
To znaci da ako je ARBIH pocinilo neki zlocin.
Hajde eto, ne ARBIH, uzmi neku drugu. Ubistvo jednog nevinog covjeka.
To znaci da su sv zlocinci ko podrzava tu vojsku?
Ti sto nose slike zlocinaca, nisu zlocinci, ali bi svakako u normalnom Svijetu trebali biti kaznjeni, sto zatvorom sto novcanim kaznama.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisu krivi svi srbi,ali javno odnosno vecinsko misljenje srba je krivo
#Punoljetstvo
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ti svakim postom "bjezis"od sustine onog sto ti je reciplirano...ASD je napisao/la:Koji si ti bilmez nevidjeni.Brcanskamalta je napisao/la:Kako nemaju nikakve veze bolan ....Od Isila se ogradio skoro cijeli islamski svijet,srbi se ponose cetnistvom kao nacija.
To znaci da ako je ARBIH pocinilo neki zlocin.
Hajde eto, ne ARBIH, uzmi neku drugu. Ubistvo jednog nevinog covjeka.
To znaci da su sv zlocinci ko podrzava tu vojsku?
Ti sto nose slike zlocinaca, nisu zlocinci, ali bi svakako u normalnom Svijetu trebali biti kaznjeni, sto zatvorom sto novcanim kaznama.
Nisu zlocinci, niti sam to rekao.
Ali nisu ni osudili zlocine pocinjene u njihovo ime cak sta vise na svakom koraku podrzavaju isti kao narod...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Glasači SDP-a su skriveni srbi, svaki dan se uvjeriš samo kad progovore ili šta napišu.
Kocka je bačena
Cadillac je psihijatrijski slucaj. Zamisli neko napise kako mu je zao sto 100.000 Mostaraca nije poginulo u ratu. Sigurno je clan one sekte sto muci zivotinje.BosniaBoston je napisao/la:I on kaze nekom da je fasistacadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Pun je forum cetnika ko cadilac.Zamisli od cetnickog orgijanja po Visegradu frajer dodje i kaze treba klat desnicare muslimane ,a ono u Visegradu mu ok...I onda dodje asd i baci pricu na isil. ..Kajzer10 je napisao/la:Cadillac je psihijatrijski slucaj. Zamisli neko napise kako mu je zao sto 100.000 Mostaraca nije poginulo u ratu. Sigurno je clan one sekte sto muci zivotinje.BosniaBoston je napisao/la:I on kaze nekom da je fasistacadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- BosniaBoston
- Kontakt:
ASD mi djeluje kao pravi satro ljevicar koji je ustvari “self-hating Bosniak”
#Punoljetstvo
Zato je rjesenje da svi prodju denacifikaciju. Neko treba vise,neko manje. Glupo je kriviti pojedince, glupo citav narod ali i neku grupu od 2000 ljudi kad te politike i danas zive i rijetko ko se ograđuje od istih.
Jedino rješenje je da inshAllah Kim Jong Un baci atomsku na nas i pošalje nas sve u tri picke lijepe materine
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hajmo opljačkat banku, uložit pare u produkciju u Budimpešti, dobit radne dozvole, win-win. Bježimo iz Bosne i uzimamo pare.Osim13 je napisao/la:Jedino rješenje je da inshAllah Kim Jong Un baci atomsku na nas i pošalje nas sve u tri picke lijepe materine
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
samo procitas komentare na klixu nakon nekog novog bombaskog napada i vidis da ih braneBosniaBoston je napisao/la:I on kaze nekom da je fasistacadillac je napisao/la:Od muslimana zazire čitav svijet.Kakve veze imaju bosanski muslimani koji su bijelci,od onih pustinjskih beduina zarazeni mozgu.Sta vise bosnjaci su u zapadnom svijetu pravi primjer ugodnog muslimanskog zivota
bosanski islam je dobar dok ne predje u hendine vode, tad nema razlike između njega i bin ladena
Zarathustra
- Fantasista
- Kontakt:
Bolje biti normalan srbin nego bolesni balijander koji svrsava na SDA.Hendo je napisao/la:Glasači SDP-a su skriveni srbi, svaki dan se uvjeriš samo kad progovore ili šta napišu.
2014 sam glasao za Miroljuba Radomirovića za Skupštinu TK samo da nervira balije 

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
I uvjek isti likovi. ..U danu kada srbski zlocinci i clanovi cetnickog pokreta se postrojavaju po Visegradu,ni najmanje osude vec okrecu opet na muslimane,podvaljuju da se raspravlja o isilu i td...
Tuzlak za cetnike po Visegradu krivi sda, cadilac poziva na klanje muslimana,asd opravdava genocid i trolla o isilu,....penal...njega ni mati rodjena ne svata ozbiljno...
Tuzlak za cetnike po Visegradu krivi sda, cadilac poziva na klanje muslimana,asd opravdava genocid i trolla o isilu,....penal...njega ni mati rodjena ne svata ozbiljno...
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Vojska RS-a imala je 6 korpusa a svaki korpus je 30k plus vojnika. Dodamo li konstantnu podrsku onih preko Drine te ostale paravojne jedinice to cu cifre i preko 170 000 agnazovanih.
Tok rata je jasan, kao sto je jasan i status agresora.
Taj agresor je sigurno imao podrsku dobrog dijela od 6 + miliona stanovnika Srbije (nek i 20 % bilo bi zastrasujuce ali vjerovatno mnogo vise).
Naravno, cijeli narod ne treba kriviti, ali jasna je rola onih koji velicaju cetnicki porekt a tih je mnogo.
Tok rata je jasan, kao sto je jasan i status agresora.
Taj agresor je sigurno imao podrsku dobrog dijela od 6 + miliona stanovnika Srbije (nek i 20 % bilo bi zastrasujuce ali vjerovatno mnogo vise).
Naravno, cijeli narod ne treba kriviti, ali jasna je rola onih koji velicaju cetnicki porekt a tih je mnogo.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 10 mar 2019, 20:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja osudio, osudim svake godine. I sta imam od toga? Onaj ko moze da rijesi te stvari nece da rijesi. Sta hoces od mene onda? Da im ovako psujem preko interneta iz godine u godinu. Ne interesuje me legendo, nadji i ti 100 ljudi pa napravite okupljanje Handzar divizije ili El Mudzahidina. Boli me ona stvar, hocu normalan zivot i posao.Brcanskamalta je napisao/la:I uvjek isti likovi. ..U danu kada srbski zlocinci i clanovi cetnickog pokreta se postrojavaju po Visegradu,ni najmanje osude vec okrecu opet na muslimane,podvaljuju da se raspravlja o isilu i td...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta ja imam sa Mudzahedinima ili Handzar divizijom...tuzlak1987 je napisao/la:Ja osudio, osudim svake godine. I sta imam od toga? Onaj ko moze da rijesi te stvari nece da rijesi. Sta hoces od mene onda? Da im ovako psujem preko interneta iz godine u godinu. Ne interesuje me legendo, nadji i ti 100 ljudi pa napravite okupljanje Handzar divizije ili El Mudzahidina. Boli me ona stvar, hocu normalan zivot i posao.Brcanskamalta je napisao/la:I uvjek isti likovi. ..U danu kada srbski zlocinci i clanovi cetnickog pokreta se postrojavaju po Visegradu,ni najmanje osude vec okrecu opet na muslimane,podvaljuju da se raspravlja o isilu i td...
Onaj ko "moze da rijesi"prisilom nato-a i amerike potpisao je mir,i na drzavnom nivou ne moze nista jer vlast dijeli sa agresorom i bez koncenzusa imas k....
Mogu samo da osudjuju ovako ko ti ili ja.
Mene vise od toga brine pasivnost naroda, gdje mi ne mozemo skupiti 1000 ljudi da se osudi ovo...mirne proteste, po BiH gradovima. .1000 ovdje 5 ondje da se cuje....
Ta nezainteresovanost naroda pasivnost....hapse nam generale pljuju po svetinjama a mi najvise sto uradimo je fcb protest. ..yebes sda ne treba nam sda da iskszemo nezadovoljstvo.....A nema generalno ovdje nema ba osude uvjek okrenete na sda i islam a da se postroji 7 muslimanska 30 stranica zgrazanja bi bilo ti prvi a onda ova standardna "svita"za tobom.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.