FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Igman Konjic
I to je zalosno za cuti. Kome onda Nedim glumi velikog trenera?
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Moram priznati da se nisam nadao pobjedi danas... Mislio sam da ćemo pasti bez ijedne šanse ali drago mi je da sam bio u krivu.
Support your local club !
-
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Igmanom, jel se mijenjao igracki sastav u odnosu na prvi dio sezone, bas me interesuje sutra kako ce te odigrati protiv Olimpika 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Mislim da u igmanu imaju dobre odnose sa olimpikom i da će ovo biti pobjeda sarajlija neofirna a te bodove će im oni riješiti na drugom mjestu ili neki drugi način. Nadam se da se varam, ali....nekoIzMostara je napisao/la:Kakva je situacija sa Igmanom, jel se mijenjao igracki sastav u odnosu na prvi dio sezone, bas me interesuje sutra kako ce te odigrati protiv Olimpika
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
I čak mislim da je to ova pobjeda u gorazdu da bi danas pustili olimpika. Vidjet ćemo...
Igman je u Gorazdu pobjedio Olimpik a danas gubi od Gorazda u Konjicu. Ne mogu da vjerujem da vi Mostarci ne vidite proste stvari koje vam Olimpik radi.nekoIzMostara je napisao/la:Kakva je situacija sa Igmanom, jel se mijenjao igracki sastav u odnosu na prvi dio sezone, bas me interesuje sutra kako ce te odigrati protiv Olimpika
Max Allegri
Sve je prosto i jasno. Vidi to i uprava i Hasic.
Danas je bila prava lekcija i alarm je upaljen. Bice svasta do kraja.
Nadamo se da ce i Feji zatrebat bodovi u Maju a mozda i teren na zimu.
Trebali su lani, niste ih dali iako je pola vrapcica govorilo da je ok da se Igman pomogne. Masno placte propuste od lani, naravno ne samo od igmana vec od pola lige.TNT je napisao/la:Sve je prosto i jasno. Vidi to i uprava i Hasic.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Masno placamo a prvi? Koliko je to masno? I sta, trebali bi se po tebi pustat bodovi, nikom nikad vise. Usa OsimMig_Mig je napisao/la:Trebali su lani, niste ih dali iako je pola vrapcica govorilo da je ok da se Igman pomogne. Masno placte propuste od lani, naravno ne samo od igmana vec od pola lige.TNT je napisao/la:Sve je prosto i jasno. Vidi to i uprava i Hasic.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma bilo je sve dogovoreno i izrežirano,to budala vidi. Jučer dok sam bio na utakmici pričao sam sa par ljudi iz Mostara koji su došli u Konjic i oni pričaju kako i Feja igra za savez i za pare što nakon ovog jučer i nije nemoguće i počeo sam da vjerujem u to.
Ovo što se priča da je Igman prijateljski klub sa Veležom ili Olimpikom,to je po meni bezveze. Šta su Velež ili Olimpik eventualno uradili za Igmana,kako su im pomogli? Na stranu što Velež dadne pomoćni stadion za treninge koji se vjerovatno plati.
Kažem opet,volio bih da Velež uđe jer mi je drag klub,često idem u Mostar,imam dolje familiju i zaslužuje da uđe ali ne mogu očekivati od Igmana da radi za bilo koga osim za sebe jer vjerujem da je Igman htio da igra pošteno ostao bi bez bodova i u Goraždu i Konjicu. Mi se prije svega moramo brinuti za svoju guzicu jer nam ako povežemo 2-3 loša rezultata mi smo u opasnim problemima što se ispadanja tiče.
Ovo što se priča da je Igman prijateljski klub sa Veležom ili Olimpikom,to je po meni bezveze. Šta su Velež ili Olimpik eventualno uradili za Igmana,kako su im pomogli? Na stranu što Velež dadne pomoćni stadion za treninge koji se vjerovatno plati.
Kažem opet,volio bih da Velež uđe jer mi je drag klub,često idem u Mostar,imam dolje familiju i zaslužuje da uđe ali ne mogu očekivati od Igmana da radi za bilo koga osim za sebe jer vjerujem da je Igman htio da igra pošteno ostao bi bez bodova i u Goraždu i Konjicu. Mi se prije svega moramo brinuti za svoju guzicu jer nam ako povežemo 2-3 loša rezultata mi smo u opasnim problemima što se ispadanja tiče.
Nadam se da će vam trebati bodovi zadnje kolo...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Dobro je Feja sve si reko o postenju,ja sam mislio da si pravi sportski radnik.Eto te tamo sa Olimpicom,samo sam mislio da imas imalo sportskog postenja.Bices fino docekan zadnje kolo,haj zivio
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
emil02in je napisao/la:Nadam se da će vam trebati bodovi zadnje kolo...

Max Allegri
Ti nemaš nikakve veze sa tokovima novca u Konjicu i kao takav si irelevantan po pitanju upravljanja istim jer ne spoznaješ kakve su poslovne veze u pitanju ulaganja istog od strane poslovnih ljudi iz Konjica u naš projekat. Ti se možeš nadati i kmečati a samo je potvrda tvog bolesnog uma dodješ mi dodjem ti kupo-prodajnih ugovora u sportskom nadmetanju a ne gdje treba bolja strana pobjediti uz poštovanje svih pravila fudbala kao igre. Shvatam da je to refleksija stanja u državi od dobijanja posla, tendera, pa dalje, ali ne znači da je ispravna ako funkcionira za malobrojne a mnogobrojni donose "slamu na njihova jasla".Mig_Mig je napisao/la:![]()
masi usima, kao dali bi nam, dobrotvori iz mostara. Treba vam ukinit svaku marku koja krene iz Konjica u Mostar. Nek ide za Gradacac vise su nam oni pomogli vec vi.Kako ste nam fino valjali prosle sezone, tako ste dobili ove. I nadam se da ovo nije kraj, te da cemo nastavit stimat razne kombinacije koje ce omogucit olimpiku ulazak. I mars nam sa teme.
Do tada se presaberi, pročitaj koju knjigu, obogati taj vokabular i vidjeti ćeš da si mnogo manji od toga gdje sebi daješ za pravo da mrškaš potpune strance.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Namlatio si masu gluposti s brda s dola, ne znajuci ni sam sta zelis reci. Sad kao postoje poslovni ljudi koji ulazu u Velez
, postoji jedna jedina firma koja je prisijena da vam "daje"novac. Vama koji ste obogaceni vokabularom zelim da progledate i shvatite da pl nije tako blizu. Ovaj put, zdravo sa teme.

Max Allegri
Shvatam da ne shvatas. Tako se i ljakse osjeca kad ga slucajno uvedes u galeriju slika da procjeni umjetnost. Naravno da postoje oni koji ulazu u Velez i nije jedini Igman, nego je samo jedan od njih u nizu. Druga stvar, ono sto pisu pojedinci a ti uzimas kao generalni uzorak ponasanje i razmisljanja cijelog kolektiva mi daje za pravo da te ne posmatram kao adekvatnog diskutanta jer ne pises argumentirano. Trece, Velez igra utakmicu po utakmicu i na taj način se priprema a konačan rezultat zadnje utakmice ima veze sa svim osim sa sportom. Četvrto i zadnje, nemate svoj poseban podforum da bi zahtijevao pravo ekskluzivnog pisanja na ovoj temi i zabranjivao drugima nesto. Imam jednako pravo pisati ovdje kao i ti. ZatoMig_Mig je napisao/la:Namlatio si masu gluposti s brda s dola, ne znajuci ni sam sta zelis reci. Sad kao postoje poslovni ljudi koji ulazu u Velez, postoji jedna jedina firma koja je prisijena da vam "daje"novac. Vama koji ste obogaceni vokabularom zelim da progledate i shvatite da pl nije tako blizu. Ovaj put, zdravo sa teme.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije legenda vec istina..Samo dva kluba u drzavu mogu napuniti gradski stadion u Konjicu i to su FK VELEŽzizu1991 je napisao/la:Ti nemaš nikakve veze sa tokovima novca u Konjicu i kao takav si irelevantan po pitanju upravljanja istim jer ne spoznaješ kakve su poslovne veze u pitanju ulaganja istog od strane poslovnih ljudi iz Konjica u naš projekat. Ti se možeš nadati i kmečati a samo je potvrda tvog bolesnog uma dodješ mi dodjem ti kupo-prodajnih ugovora u sportskom nadmetanju a ne gdje treba bolja strana pobjediti uz poštovanje svih pravila fudbala kao igre. Shvatam da je to refleksija stanja u državi od dobijanja posla, tendera, pa dalje, ali ne znači da je ispravna ako funkcionira za malobrojne a mnogobrojni donose "slamu na njihova jasla".Mig_Mig je napisao/la:![]()
masi usima, kao dali bi nam, dobrotvori iz mostara. Treba vam ukinit svaku marku koja krene iz Konjica u Mostar. Nek ide za Gradacac vise su nam oni pomogli vec vi.Kako ste nam fino valjali prosle sezone, tako ste dobili ove. I nadam se da ovo nije kraj, te da cemo nastavit stimat razne kombinacije koje ce omogucit olimpiku ulazak. I mars nam sa teme.
Do tada se presaberi, pročitaj koju knjigu, obogati taj vokabular i vidjeti ćeš da si mnogo manji od toga gdje sebi daješ za pravo da mrškaš potpune strance.

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
WowFORZZA je napisao/la:Nije legenda vec istina..Samo dva kluba u drzavu mogu napuniti gradski stadion u Konjicu i to su FK VELEŽzizu1991 je napisao/la:Ti nemaš nikakve veze sa tokovima novca u Konjicu i kao takav si irelevantan po pitanju upravljanja istim jer ne spoznaješ kakve su poslovne veze u pitanju ulaganja istog od strane poslovnih ljudi iz Konjica u naš projekat. Ti se možeš nadati i kmečati a samo je potvrda tvog bolesnog uma dodješ mi dodjem ti kupo-prodajnih ugovora u sportskom nadmetanju a ne gdje treba bolja strana pobjediti uz poštovanje svih pravila fudbala kao igre. Shvatam da je to refleksija stanja u državi od dobijanja posla, tendera, pa dalje, ali ne znači da je ispravna ako funkcionira za malobrojne a mnogobrojni donose "slamu na njihova jasla".Mig_Mig je napisao/la:![]()
Do tada se presaberi, pročitaj koju knjigu, obogati taj vokabular i vidjeti ćeš da si mnogo manji od toga gdje sebi daješ za pravo da mrškaš potpune strance.I FK KLIS

Zna li se kolika je tarifa FK Igman?Za koliko para ste obraz prodali Olimpiku i Selimovićima?Milju,dvije, tri...Aferim,evo što se prodašte,ali kako ćete bolan svojim sugrađanima u oči pogledati?Ono baš bih volio Feju pitati za koliko se para naguzio?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ko mi? Misliš da je neko sa ovog foruma prodao utakmicu Olimpiku? Mi smo samo obični simpatizeri našeg kluba kao što ste i vi Veleža. Na pogrešno mjesto postavljaš pitanje.emil02in je napisao/la:Zna li se kolika je tarifa FK Igman?Za koliko para ste obraz prodali Olimpiku i Selimovićima?Milju,dvije, tri...Aferim,evo što se prodašte,ali kako ćete bolan svojim sugrađanima u oči pogledati?Ono baš bih volio Feju pitati za koliko se para naguzio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.