Ovo ne da nije tacno, nego je epska glupost jer je sam igrao. Ali generalno se slazem. Selektor ne treba pozivati najbolje igrace, nego igrace koji ce mu najbolje koristiti.Messi je na zadnjem SP vise smetao Argentini nego sto su imali koristi od njega.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Nije igrao sam nego je izabrao s kim ce igrati.ASD je napisao/la:Ovo ne da nije tacno, nego je epska glupost jer je sam igrao. Ali generalno se slazem. Selektor ne treba pozivati najbolje igrace, nego igrace koji ce mu najbolje koristiti.Messi je na zadnjem SP vise smetao Argentini nego sto su imali koristi od njega.
Pa bez Messija ne bi ni vijdeli 1/8 finale 

- ASD
- Kontakt:
Pa s obzirom da bez njeg ne bi ni vidjeli to prvenstvo onda je odlicno sto se mijesao.dubrovnik je napisao/la:Nije igrao sam nego je izabrao s kim ce igrati.ASD je napisao/la:Ovo ne da nije tacno, nego je epska glupost jer je sam igrao. Ali generalno se slazem. Selektor ne treba pozivati najbolje igrace, nego igrace koji ce mu najbolje koristiti.Messi je na zadnjem SP vise smetao Argentini nego sto su imali koristi od njega.
Ne bi vidjeli ni S od svjetskog, pogledati rezultate Argentine bez njeg.Vucevich je napisao/la:Pa bez Messija ne bi ni vijdeli 1/8 finale
Ja ne znam da li je u historiji postojala reprezentacija koja toliko zavisi od jednog igraca. Iako imaju dobre igrace, situacija je takva da su bez njeg u rangu Bolivije ili Venezuele.
Jedva se plasirali u zadnjem kolu i to opet zahvaljujući njemu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zajko Zeba > Mario Vrančić
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Fanatic je dočekao u prošlom kolu da prenese svima kako je Anel Hadžić zvani Anelka na klupi, da vidimo hoće li danas izvijestiti da počinje utakmicu zajedno s Hodžićem.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ovaj R. Peric-Komsic standardan za Istru, moze li Zeljko povuci neke veze 

Može , da ga zapale na nekoj lomačiVucevich je napisao/la:Ovaj R. Peric-Komsic standardan za Istru, moze li Zeljko povuci neke veze

Pirić i danas na golu Maribora.
Mešanović je također u prvih 11.
Mešanović je također u prvih 11.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Vladimir Oršolić, Semir Smajlagić i Adel Halilović starteri za ND Goricu protiv Maribora, Mulahusejnovića nema ni na mapi.
Kovačević standardan za Koronu Kielce dok je Jukić na klupi.
Aleksandar Jovičić standardan za Goricu (HNL), ranije u sezoni ga je Jakirovic 'preporučio' Prosinečkom.
Ermedin Demirović standardan na klupi Almerije, tu igra mnogo manje nego u Sochauxu...
Armin Hodžić starter za MOL Vidi.
Čataković odradio 90 minuta za Trenčin, bez učinka. Bio je sjajan na početku sezone ali od tada slabo.
Kovačević standardan za Koronu Kielce dok je Jukić na klupi.
Aleksandar Jovičić standardan za Goricu (HNL), ranije u sezoni ga je Jakirovic 'preporučio' Prosinečkom.
Ermedin Demirović standardan na klupi Almerije, tu igra mnogo manje nego u Sochauxu...
Armin Hodžić starter za MOL Vidi.
Čataković odradio 90 minuta za Trenčin, bez učinka. Bio je sjajan na početku sezone ali od tada slabo.
Mirko Maric zna.igrati.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Taj je vec odbio BiH koliko znam, igrao za mlade selekcije pa se prebacio u Vatrenecrozla je napisao/la:Mirko Maric zna.igrati.
Dobro igrao za.mladu BiH. Zaletii se. Stagnirao je realno za vatrenog, ne?Vucevich je napisao/la:Taj je vec odbio BiH koliko znam, igrao za mlade selekcije pa se prebacio u Vatrenecrozla je napisao/la:Mirko Maric zna.igrati.
Ne znam da li uopste moze igrati za nas i teoretski jer je vec jednom promjenio sportsko drzavljanstvo, uostalom ne bih da pokupimo propali otpad komsijskih repka - on je vec igrao za BiH U19 pa je nas **** i otisao da igra za Hrv U21, nek tu ostanecrozla je napisao/la:Dobro igrao za.mladu BiH. Zaletii se. Stagnirao je realno za vatrenog, ne?Vucevich je napisao/la:Taj je vec odbio BiH koliko znam, igrao za mlade selekcije pa se prebacio u Vatrenecrozla je napisao/la:Mirko Maric zna.igrati.
To je onaj što je igrao u Širokom, pa prešao u Dinamo kao tinejdžer?
Mislim da je on već upisao koji nastup za Hrvatsku seniorsku reprezentaciju, samo su u pitanju prijateljske tekme.
Mislim da je on već upisao koji nastup za Hrvatsku seniorsku reprezentaciju, samo su u pitanju prijateljske tekme.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gotovo je, povratka mu nema, bas je propali otpad. Dok mu je bio interes igrao za BiH, sada jede gofna.i.sanjari. Shupak, koji ce i Hrvatskoj takav. Glup koncept je vodjenja BiH, troclano, onda svak na svoju stranu. Reprezentacije su reference. Obican poligon za stvaranje poluigraca koji jedva dobace do Zvezde, Partizana, Hajduka, a Dinamo i.sto dovede u Lokomotivu prebaci. Sto kaze onaj Menalo?
-
- Kontakt:
I danas na klupi kasimpase hajradinovic.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Loncara nema danas protiv Dinama, povreda neka
Hadziahmetovic asistirao Fofanu za 2-2 protiv Besiktasa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.